Edin Džeko

Džeko poručio svima u BiH: Ostanite u svojim domovima

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko uputio je apel svima u BiH da se pridržavaju uputa i ostanu u kućama u vrijeme virusa korona.

Edin Džeko povrijeđen

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko doživio je povredu koljena i trenira smanjenim intenzitetom.

Džeko: Ne žalim za Interom

Fudbaler Rome Edin Džeko rekao je da ne žali što je prošle godine odbio ponudu da pređe u Inter.

Džeko ispisao istoriju "vučice"

Edin Džeko ispisao je u nedjelju naveče nove stranice istorije Rome, odigravši svoju 200. utakmicu.

Murinjo želi Džeku u Totenhemu?

Engleski "Mirror" donosi ekskluzivnu vijest da je Žoze Murinjo zainteresovan za dovođenje Edina Džeke u Totenhem, te je naredio skautima Sparsa da prate Dijamanta.

Džeko uvršten u tim Rome za derbi protiv Intera

Edin Džeko, koji posljednjih nekoliko danas zbog gripe nije trenirao sa sagračima, ipak je uvršten u tim Rome za derbi protiv Intera, koji će se u petak uveče igrati u Milanu.

Roma: Džeko bi zbog gripe mogao propustiti derbi s Interom

Prema navodima italijanskih medija glavna briga u Romi, uoči derbija s Interom u petak, je Edin Džeko čiji je nastup upitan zbog gripe.

Edin Džeko: Želim da svako dijete ima pravo na sretno djetinjstvo

Želim da svako dijete ima pravo na sretno djetinjstvo, na dobro obrazovanje, da svako dijete bez obzira ko je i odakle dolazi ima sve najbolje uslove za budućnost, rekao je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i ambasador UNICEF-a Edin Džeko.

Džeko: Jedina neispunjena želja i san su mi da sa BiH igram na EP

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, istakao je da mu je "jedina neispunjena želja, jedini neispunjeni san da sa svojom reprezentacijom igra na Evropskom prvenstvu".

Džeko nosio zaštitnu masku, ali postigao gol

Fudbaler Rome Edin Džeko je na meču protiv Milana u nedjelju nosio masku na licu kako bi zaštitio polomljenu jagodičnu kost, zbog čega nije mogao dobro da vidi ali je ipak postigao gol.

Najčitanije