Edin Gačić

Šta će biti sa imovinom višestrukog ubice Edina Gačića?

Edin Gačić, višestruki ubica iz sela Brđani kod Konjica, svojevremeno je digao cijelu državu na noge, a nakon višednevne potrage za njim likvidaran je u razmjeni vatre s policijom.

Sarajevski specijalci otkrivaju kako su ulovili Edina Gačića

SARAJEVO - Od 4. februara, kada je serijski ubica Edin Gačić brutalno likvidirao Sauda Sultanića u prodavnici kod Konjica, pa do 12. februara, kada je, policijskim rječnikom rečeno, “neutralizovan” u velikoj policijskoj akciji kod Lepenice, pripadnici Specijalne i Jedinice za podršku MUP-a Kantona Sarajevo nisu mirno spavali.

Niko neće dobiti 50 hiljada KM za dojavu o ubici Edinu Gačiću

SARAJEVO - Niko od građana nije policiji dojavio ključnu informaciju koja je dovela do lociranja višestrukog ubice Edina Gačića koji je likvidiran u razmjeni vatre sa policijom.

Sahranjen Edin Gačić

SARAJEVO - Višestruki ubica Edin Gačić (43), koji je 12. februara likvidiran u akciji sarajevskih specijalaca, sahranjen je u petak na gradskom groblju Vlakovo u Sarajevu.

Određeno gdje i kada će biti sahranjen Edin Gačić

SARAJEVO - Asmir Hodžić, izvršni direktor Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća "Pokop" u Sarajevu, potvrdio je da je "Pokop" dobio od Tužilaštva Kantona Sarajevo dopis u kojem se navodi da su stvoreni uvjeti da se izvrši ukop višestrukog Edina Gačića u Sarajevu.

Završena obdukcija tijela Edina Gačića, nazire se ko bi ga mogao sahraniti

SARAJEVO - Ni u protekla dva dana još se niko nije javio da preuzme tijelo Edina Gačića.

Gačić nije imao pomagače

SARAJEVO - Mevludin Halilović, komesar MUP-a Kantona Sarajevo komentarisao je najveću potjeru za serijskim ubicom Edinom Gačićem.

Oglasila se tetka Edina Gačića

Nisveta Ćatić, tetka ubice Edina Gačića, javila se iz Španije, gdje već godinama živi s porodicom.

Katica o slučaju Gačić: Ne može se ni na čiju riječ isplatiti novčana nagrada

SARAJEVO - Nagrada od 50.000 KM, koja je raspisana povodom informacija o Edinu Gačiću, osumnjičenom za više ubistava, ne može biti isplaćena ni na čiju riječ, rekao je Admir Katica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Naređena obdukcija tijela Edina Gačića

SARAJEVO - Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo izdalo je naredbu za obdukciju tijela juče ubijenog Edina Gačića za kojim je policija nakon dvostrukog ubistva, tragala od ponedjeljka prošle sedmice.

Najčitanije