Edin Ramić

Edin Ramić: Svi mi imamo zahtjeve, ali vlast moramo formirati

Nadam se da ćemo u ponedjeljak razgovarati i približiti stavove kako bi došlo do konstituisanja izvršne vlasti na nivou Federacije BiH, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Edin Ramić, potpredsjednik SDA i još aktuelni federalni ministar izbjeglica i raseljenih lica, koji će u ponedjeljak biti u delegaciji SDA koja će razgovarati sa HDZ-om u Mostaru.

Jerinić i Ramić potpisali sporazum za nastavak gradnje dobojskog Medžlisa

DOBOJ - Gradska uprava i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica podijelili su finansijske obaveze za nastavak izgradnje islamskog centra u Doboju, odnosno 49 naprema 51 procenat, te će za vjerski objekat ukupno biti doznačeno oko 100.000 KM.

Ramić: Nema osnova da se uvede rezervni sastav policije

BANJA LUKA – Predsjednik Kluba poslanika "Zajedno za BiH" u Narodnoj skupštini RS Edin Ramić odbacio je navode MUP-a RS-a da se rezervni sastav policije uvodi zbog problema s migrantima na teritoriji RS.

Nakon konstituisanja vlade slijedi usvajanje budžeta

BANJALUKA - Mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da će se nakon konstituisanja nove vlade, što se očekuje tokom decembra, pristupiti usvajanju budžeta i programa ekonomskih reformi za narednu godinu.

Da li je Ramić zloupotrijebio djecu u političke svrhe?

JANJA - Nedavna posjeta Edina Ramića, federalnog ministra za raseljena lica i izbjeglice, bošnjačkoj povratničkoj populaciji u Janji, kao i događaji koji su tu posjetu propratili izazvali su burne reakcije u dijelu javnosti te postoje čak i mišljenja da je Ramić ovom posjetom zloupotrijebio djecu u političke svrhe.

Najčitanije