Eduar Filip

Bivši francuski premijer pod istragom

PARIZ - Bivši francuski premijer Eduar Filip pod istragom je francuskog suda zbog načina na koji je upravljao krizom u vrijeme epidemije virusa korona, javlja "Juronjuz".

Francuska spremila 50 miliona evra za "tvrdi Brexit"

PARIZ - Francuska je pokrenula plan za nepredviđene situacije koji je namenjen "tvrdom Brexitu" kao krajnjem ishodu izlaska Velike Britanije iz EU, izjavio je danas francuski premijer Eduar Filip.

Filip: 89.000 policajaca biće raspoređeno sutra širom zemlje

PARIZ - Francuski premijer Eduar Filip rekao je da će 89.000 pripadnika snaga bezbjednosti biti sutra raspoređeno širom zemlje, za kada su najavljeni novi protesti "žutih prsluka".

Premijer Francuske najavio suspenziju povećanja takse na gorivo

PARIZ - Francuski premijer Eduar Filip najavio je da će suspendovati povećanje takse na gorivo poslije nekoliko sedmica protesta koje je pratilo nasilje.

Francuski premijer demonstrantima nudi sastanak

PARIZ - Francuski premijer Eduar Filip ponudio je danas da se sastane sa članovima pokreta motociklista koji su blokirali puteve zbog povećanja cijena goriva i organizovali proteste koji su donijeli štetu Parizu.

Snima se film prema romanu francuskog premijera

Roman, čiji je koautor francuski premijer Eduar Filip, biće ekranizovan, saopštila je danas izdavačka kuća.

Filip: Oprezno nakon napada u Mančesteru

PARIZ - Francuski premijer Eduar Filip pozvao je danas francuske građane da budu na oprezu poslije samoubilačkog napada na koncertu u Mančesteru, koji je opisao kao "užasan zločin".

Najčitanije