Eko toplana

"Eko-toplane" nesmetano isporučuju toplotnu energiju

BANJALUKA - Preduzeće "Eko-toplane" je i u vanrednim okolnostima zbog pojave virusa korona nastavilo proizvodni proces u redovnom režimu rada, što osim redovne isporuke toplotne energije podrazumijeva i praćenje stanja na toplifikacionoj mreži i blagovremeno otklanjanje eventualnih kvarova na distributivnom sistemu, kako bi korisnicima obezbijedili nesmetanu isporuku toplotne energije.

Uredna isporuka toplotne energije u Banjaluci

BANJALUKA - Suočeni sa trenutnim okolnostima u vanrednoj situaciji tokom pandemije virusa COVID-19, uprkos brojnim problemima i poteškoćama, Eko toplane uredno isporučuju toplotnu energiju, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Topliji radijatori po istoj cijeni smanjili broj reklamacija

​BANJALUKA - Iako je do kraja ove sezone grijanja u Banjaluci ostalo više od mjesec dana, Banjalučani u velikoj mjeri dosadašnju grijnu sezonu ocjenjuju kao izuzetno uspješnu jer su radijatori kvalitetno zagrijavali njihove prostorije i bolje nego što je to bilo prethodnih sezona, čime su temperature u stanovima bile na zadovoljavajućem podioku.

Građani zadovoljni: Novi režim grijanja u Banjaluci bolje grije domove

Radijatori u Banjaluci od 2018. godine topli su 24 časa na zadovoljstvo Banjalučana, koji ističu da im je ovaj režim grijanja "Eko-toplana" omogućio potpuni komfor u pogledu zagrijavanja njihovih domova i poslovnih prostora.

"Eko-toplane" dobile međunarodne sertifikate

BANJALUKA - Nakon višemjesečnih priprema i edukacije tima za implementaciju standarda, "Eko-toplane" Banjaluka su dobile sertifikate sistema menadžmenta prema međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

"Eko-toplane": Sanacija na kritičnim tačkama

Pripreme za sezonu grijanja 2019-2020. su u toku, a trenutno se radi na sanaciji toplifikacione mreže i to na nekoliko kritičnih dionica u gradu, rekli su u "Eko-toplanama".

Funkcionalan sistem "Eko-toplane" prihvatljiv za okolinu

BANJALUKA - Profesor Amir Rašid, rukovodilac razvojnog tehničkog sektora Instituta za tehnologiju Kraljevskog univerziteta u Stokholmu, posjetio je u četvrtak banjalučko preduzeće "Eko-toplane" i poručio kako je riječ o funkcionalnom sistemu koji je prihvatljiv za okolinu.

Prezentacija u Eko toplanama Banjaluka: Predstavljeni rezultati snimanja mreže

BANJALUKA - Predstavnici danske kompanije "Drone Systems" u petak su u "Eko-toplanama" Banjaluka prezentovali rezultate snimanja stanja distributivne mreže termovizijskim kamerama, koje je obavljeno krajem marta.

Dronovi provjeravaju mrežu banjalučke Toplane staru 45 godina

BANJALUKA - Termovizijsko snimanje stanja distributivne mreže sistema daljinskog grijanja Banjaluke, iz vazduha specijalnim dronom, precizno će utvrditi stanje vrelovoda i toplovoda, kao i sve potencijalne kvarove na ovoj mreži, rekli su u preduzeću "Eko toplane" Banjaluka.

Pripreme za početak rekonstrukcije distributivne mreže

BANJALUKA - Termovizijsko snimanje stanja distributivne mreže u okviru sistema daljinskog grijanja Banjaluke, biće obavljeno dronom, u periodu od 27. do 29. marta 2019. godine. Ovo snimanje će obaviti danska kompanija "Drone Systems" ApS, koja je od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), a u saradnji sa Gradom Banjaluka i Eko toplanama angažovana na poslovima snimanja distributivne mreže.

Najčitanije