Eko toplane

London: Eko toplane jedan od najboljih EBRD-ovih projekata

Izgradnja Eko toplane u Banjoj Luci ocijenjena je danas u Londonu kao jedan od najboljih projekata, koje je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržala u posljednje dvije godine, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

"Eko-toplane" ostvarile dobit

BANJALUKA - Odbornici Skupštine grada danas su na 34. sjednici prihvatili informacije o poslovanju "Eko-toplana" u 2018. godini, kao i plan ovog preduzeća za pripremu grijne sezone 2019/2020. godina.

"Eko toplane" nastavile remont sanacije mreže i nabavku energenta

BANJALUKA - "Eko-toplane" su nakon završetka sezone grijanja nastavile redovan remont, sanaciju i rekonstrukciju dijela distributivne mreže te nabavku energenta.

Novosadski studenti posjetili "Eko-toplane": Svi bi trebalo da krenu putem Banjaluke

BANJALUKA - Studenti Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada u sklopu praktične nastave posjetili su danas preduzeće "Eko-toplane" Banjaluka gdje su imali priliku vidjeti, a od stručnog osoblja i saznati, kako funkcioniše moderan sistem daljinskog grijanja zasnovan na čistoj energiji.

Radijatori u Banjaluci ponovo topli

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka jutros su ponovo počele sa isporukom toplotne energije, nakon što je u petak zajedno sa Gradom Banjaluka donesena odluka o prekidanju započetog remonta i pripremi sistema za ponovnu isporuku toplotne energije.

Eko toplane počele sa pripremom za ponovnu isporuku toplotne energije

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka saopštile su danas da su prekinuli započeti planirani remont i pripremu distributivne mreže za sljedeću grijnu sezonu i u toku su dopunjavanje, odzračivanje sistema i otvaranje ventila u šahtovima, te ponovna priprema proizvodnih pogona, kako bi aktivirali proces proizvodnje toplotne energije.

Banjalučani se ove zime ogrijali bolje nego prethodnih

BANJALUKA - Grijna sezona u Banjaluci se privodi kraju, a prema ocjenama korisnika najbolja je u posljednjih nekoliko godina.

Nakon uvida slijedi rekonstrukcija distributivne mreže grijanja u Banjaluci

BANJALUKA - Banjaluka će za nekoliko sedmica dobiti detaljan pregled stanja distributivne mreže u sistemu centralnog grijanja, a što će biti ogroman korak ka poboljšanju njegovog kvaliteta.

Dronovi provjeravaju mrežu banjalučke Toplane staru 45 godina

BANJALUKA - Termovizijsko snimanje stanja distributivne mreže sistema daljinskog grijanja Banjaluke, iz vazduha specijalnim dronom, precizno će utvrditi stanje vrelovoda i toplovoda, kao i sve potencijalne kvarove na ovoj mreži, rekli su u preduzeću "Eko toplane" Banjaluka.

Zbog kvara na mreži nekoliko banjalučkih naselja bez grijanja

BANJALUKA - Zbog iznenadnog kvara na distributivnoj mreži, privremeno je prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima u Aleji Centar - naselje Krajina i naseljima Nova varoš, Rosulje i Mjesec.

Najčitanije