Eko toplane

Sanacija toplovodne mreže u Banjaluci počinje za nekoliko mjeseci

BANJALUKA - Očekuje se da će tokom predstojećeg ljeta u Banjaluci započeti rekonstrukcija distributivne toplovodne mreže te zamjena podstanica, a kada ovaj projekat bude završen, rezultiraće znatnim poboljšanjem u isporuci toplotne energije u onim naseljima gdje trenutno postoje problemi.

Pravno postupanje u funkciji dobrih odnosa s korisnicima grijanja

BANJALUKA - "Eko toplane" Banjaluka više nemaju potrebu da sva sporna pitanja rješavaju na sudu. Njihov pravni tim kontinuirano preuzima predmete od advokatske kancelarije, koja je svoj dio posla uspješno završila uspostavljanjem sudske prakse, potvrđeno nam je iz ovog preduzeća.

"Eko toplane" - najbolji balans uloženog i dobijenog

BANJALUKA, PRIJEDOR, PRIBOJ - Svjedoci smo energetske krize u Evropi, ali i cijelom svijetu. U uslovima vrtoglavog rasta cijena energenata, prije svega nafte i gasa, a posljedično i električne energije, pitanje energetske nezavisnosti u mnogim zemljama se u posljednje vrijeme postavlja u prvi plan.

Studenti Šumarskog fakulteta u posjeti Eko toplanama

BANJALUKA - Studenti Šumarskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, predvođeni profesorom Danetom Marčetom, danas su bili u posjeti Eko toplanama Banjaluka.

"Eko toplane" uspješno posluju četiri godine, korisnicima stabilnije grijanje

BANJALUKA - Osnivanjem "Eko toplana", grad Banjaluka je u posljednje četiri godine uštedio više od 40 miliona KM, a njeni stanovnici dobili su sigurnije grijanje.

Bez grijanja sedam banjalučkih naselja

Zbog većeg kvara na distributivnoj mreži, bez grijanja će danas biti naselja Centar, GP Krajina, Nova varoš, Paprikovac, Rosulje, Sunce i Mjesec.

"Eko toplane": Digitalizacijom do kontrole upravljanja energijom

Projekat digitalizacije distributivne mreže će pomoći da se lokalizuju kritične tačke. Sada je to veoma otežano, jer nemamo uvid u realno stanje, a ovaj sistem omogućiće da se utvrdi gdje su problemi. Postojaće indikacija gdje su problemi na sistemu, gdje curi energija, gdje su veliki gubici i problemi u sistemu.

Radijatori u Banjaluci imuni na energetske potrese u svijetu

BANJALUKA - Na sistem daljinskog grijanja u Banjaluci neće uticati globalna energetska kriza, izazvana nepovoljnim klimatskim uslovima i rastućom potražnjom za energijom.

Sudovi potvrđuju zakonito postupanje "Eko toplana"

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci donio je pravosnažnu presudu u korist "Eko toplana" Banjaluka i pravosnažno je dokazana ispravna primjena primjena propisa od strane "Eko toplana" u odnosu na korisnika usluge, saopšteno je iz "Eko toplane" Banjaluka.

Eko toplane Banjaluka: Uskoro punjenje kućnih instalacija, završiti radove

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka još jednom podsjećaju korisnike sistema daljinskog grijanja da će uskoro početi punjenje kućnih instalacija i da je potrebno da, najkasnije do 17. septembra 2021. godine, završe sve započete radove na kućnim instalacijama, kako bi se izbjegao nastanak mogućih curenja i materijalne štete.

Najčitanije