Eko toplane

Eko toplane Banjaluka: Uskoro punjenje kućnih instalacija, završiti radove

BANJALUKA - Eko toplane Banjaluka još jednom podsjećaju korisnike sistema daljinskog grijanja da će uskoro početi punjenje kućnih instalacija i da je potrebno da, najkasnije do 17. septembra 2021. godine, završe sve započete radove na kućnim instalacijama, kako bi se izbjegao nastanak mogućih curenja i materijalne štete.

"Eko toplane" mogu same zagrijavati sve potrošače

BANJALUKA - Preduzeće "Eko toplane" Banjaluka imaju dovoljno kapaciteta da u potpunosti snabdijevaju sve potrošače toplotne energije koji su priključeni na sistem daljinskog grijanja u gradu na Vrbasu, potvrđeno nam je iz ovog preduzeća.

Razvoj tržišta drvne biomase - energent budućnosti

BANJALUKA - Biomasa kao gorivo budućnosti sve više se koristi u Republici Srpskoj, koja raspolaže značajnim potencijalom za razvoj tržišta i još intenzivnijim korištenjem ovog obnovljivog izvora energije.

"Eko toplane" potvrdile kvalitet poslovanja

BANJALUKA - Nakon višemjesečnih priprema i edukacije tima za implementaciju standarda, "Eko toplane" uspješno su prošle kroz proces resertifikacije i još jednom potvrdile da posjeduju kvalitet poslovanja usklađen sa međunarodnim ISO standardima.

"Eko-toplane": Kvalitet grijanja poboljšan, energent obezbijeđen

Prošla je skoro polovina sezone 2020/2021 i do sada proizvodnja i isporuka toplotne energije protiču uredno, bez većih problema.

Tri banjalučka naselja bez grijanja

BANJALUKA - Zbog kvara na toplifikacionoj mreži, bez grijanja su korisnici u Novoj varoši, Rosuljama i naselju Mjesec, rekli su za "Nezavisne" u "Eko toplanama".

"Eko-toplane" završile pripreme, sve spremno za početak grijanja

Posljednje pripreme za početak predstojeće sezone su završene, a proizvodna postrojenja i toplifikaciona mreža su spremne za početak naredne sezone grijanja, koja počinje 15. oktobra, istakli su iz preduzeća "Eko-toplane" Banjaluka.

"Eko-toplane": Punjenje kućnih instalacija počinje u ponedjeljak

Od ponedjeljka "Eko-toplane" će početi s punjenjem kućnih instalacija, te najkasnije do nedjelje, 20. septembra, korisnici sistema daljinskog grijanja treba da završe sve započete radove na svojim kućnim instalacijama, kako bi se izbjegao nastanak mogućih curenja i materijalne štete.

"Eko-toplane": Priprema kućnih instalacija za predstojeću sezonu

BANJALUKA - Podsjećamo korisnike sistema daljinskog grijanja da prije punjenja kućnih instalacija uoči predstojeće sezone grijanja pripreme unutrašnje i zajedničke unutrašnje instalacije, a u cilju što kvalitetnije i nesmetane isporuke toplotne energije, apelovali su iz "Eko-toplana".

"Eko-toplane" ostvarile profit od 200.000 KM

Najkrupnija stvar koja je urađena u protekle četiri godine, kada je u pitanju rad gradskih preduzeća u Banjaluci, je rješenje problema gradskog grijanja, što jasno pokazuje ovogodišnje poslovanje "Eko-toplana", koje su ostvarile profit od 200.000 KM.

Najčitanije