Eksplozija

Eksplodirao volvo u Beogradu, nema povrijeđenih

BEOGRAD - Rano jutros u naselju Galenika u Zemunu eksplodirao je automobil, a povređenih nije bilo, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

U eksploziji povrijeđeno dvoje djece

ŠIBENIK - Jedno dijete zadobilo je teže, a drugo lakše povrede nakon aktiviranja eksplozivne naprave u utorak u Kistanjama, a djeca su i dalje na liječenju u kninskoj bolnici, saznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

Izuzeti predmeti iz Rafinerije nafte u Brodu biće vještačeni

BROD - Okružno javno tužilštvo dostaviće na vještačenje predmete koji su izuzeti iz Rafinerije nafte u Brodu da bi se utvrdile činjenice i okolnosti koje su dovele do eksplozije i požara 9. oktobra kada je smrtno stradao jedan radnik, potvrđeno je iz dobojskog Tužilaštva.

Eksplozija plina u Mariboru, ranjeno pet osoba

MARIBOR - Pet je osoba ranjeno, od kojih jedna teže, u eksploziji koju je popodne u naselju u Mariboru izazvao zemni plin.

Nakon dvije eksplozije zelenašu izgorjela tojota

BANJALUKA - Prvo se čuo jak zvuk automobila koji je negdje odjurio, a zatim i dvije eksplozije, nakon čega sam pogledala kroz prozor i vidjela kako vatra na parkingu guta vozilo, priča za "Nezavisne" mještanka banjalučke Ulice rakovačkih rudara, gdje je izgorjela tojota koju koristi Andrija Čivčić, osuđivan za zelenaštvo.

U eksploziji uništena dva automobila

PRIJEPOLJE - Mještane Vakufa u Prijepolju je probudila jaka detonacija koja je raznijela dva automobila ispred porodične kuće Adnana Mušovića.

Državljanin BiH optužen za izazivanje eksplozije u kojoj je poginulo pet osoba

U Okružnom sudu Frankenthal počeo je sudski proces protiv državljanina BiH (63) koji je optužen za izazivanje velike eksplozije u kojoj je 17. oktobra 2016. u krugu fabrike BASF u Ludvigšafenu poginulo pet osoba, dok ih je 44 povređeno.

Šta se dogodilo u Somboru?

SOMBOR - U eksplozije silosa koja se danas dogodila u luci Bogojevo kod Sombora, prema svjedočenju očevidaca, došlo je do urušavanje konstrukcije oko krova.

Tinejdžer aktivirao bombu u ruskoj Federalnoj službi bezbjednosti

MOSKVA - Muškarac koji se jutros raznio u eksploziji na ulazu Direktorata za region Arhangelska ruske Federalne službe bezbjednosti je tinejdžer, 17-ogodišnji stanovnik Arhangelska.

U eksploziji povrijeđeno šest ljudi

KABUL - Najmanje šest ljudi povrijeđeno je kada je bombaš samoubica aktivirao eksploziv u blizini glavnog štaba avganistanske izborne komisije u Kabulu, saopštili su zvaničnici.

Najčitanije