Eksplozija

Putin: Nema rizika od radijacije poslije eksplozije u Rusiji

PARIZ - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da ne postoji rizik od povećanog nivoa radijacije nakon eksplozije na poligonu za vojne probe na sjeveru Rusije, 8. avgusta, kada je poginulo pet osoba.

Krvavo vjenčanje u Kabulu: Ubijeno 63 svatova, više od 180 ranjenih

KABUL - Najmanje 63 osobe su ubijene, a 182 je ranjeno sinoć u napadu bombaša samoubice na svadbi u Kabulu, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana.

Požar i eksplozije u skladištu oružja, 14 povrijeđenih

BAGDAD - U južnom predgrađu Bagadad u skladištu oružja izbio je požar, poslije čega su uslijedile eksplozije, a tom prilikom povrijeđeno je 14 osoba, među kojima većinom djeca.

Rusi priznali: U eksploziji nuklearnog reaktora poginulo pet naučnika

MOSKVA - Neuspješno lansiranje rakete koje je prošle sedmice rezultiralo eksplozijom u kojoj je smrtno stradalo pet naučnika na ruskoj obali Bijelog mora, najvjerovatnije je bilo rezultat kvara na malom nuklearnom reaktoru, rekao je Vjačeslav Solovjev, vodeći funkcioner instituta u kojemu su radili naučnici.

Prvi snimak eksplozije u nuklearnom postrojenju u Rusiji

Na društvenoj mreži Twitter su se pojavili video snimci nesreće koja se desila u ruskom nuklearnom postrojenju Rosatom.

Nove eksplozije u deponiji municije, devet osoba povrijeđeno

MOSKVA - Najmanje devet osoba je povrijeđeno u novim eksplozijama koje su se dogodile danas u deponiji municije u Sibiru tokom akcije čišćenja, u vojnoj bazi u distriktu Krasnojarsk.

Rusi priznali porast radioaktivnosti nakon eksplozije u raketnoj bazi

Nakon eksplozije u bazi za lansiranje raketa na ruskom dalekom sjeveru zabilježen je kratak lokalni porast radioaktivnosti, čije porijeklo nije otkriveno, navele su ruske vlasti.

Eksplozija u kasarni u Rusiji, ima poginulih i povređenih

​Dvije osobe su poginule, dok je 15 povrijeđeno u eksploziji kasarne kod Arhangelska, na sjeveru Rusije.

Od eksplozije automobil-bombe poginula tri djeteta

​KAMIŠLI - Od eksplozije automobil-bombe aktivirane nedaleko od pošte u selu na sjeveroistoku Sirije poginulo je troje djece, saopštila je danas lokalna policija.

U eksploziji u Kabulu najmanje 95 povrijeđenih

KABUL - Najmanje 95 osoba povrijeđeno je danas kada je eksplodirao automobil nedaleko od policijske stanice u Kabulu, a još nema zvaničnih informacija da li je neko poginuo.

Najčitanije