Eksplozija

Eksplodirala plinska boca u stanu, povrijeđene četiri osobe

NOVI SAD - Najmanje jedna osoba je povrijeđena oko ponoći, u Ulici Petra Drapšina u Novom Sadu, kada je došlo do eksplozije u stanu, koji je izgorio.

Boston: Eksplozije gasa, "ne vidi se nebo"

LORENS - Više kuća je oštećeno u požaru koji je izazvalo nekoliko eksplozija gasa u tri opštine severno od Bostona.

Eksplozija u skladištu gasa, 18 mrtvih

LAFIJA - U središnjoj Nigeriji u eksploziji u skladištu gasa poginulo je 18 osoba, dok je više od 40 ljudi zadobilo opekotine, javio je AP, pozivajući se na očevice.

Eksplozija kod bolnice u Splitu, ima povrijeđenih

SPLIT - U Spinčićevoj ulici u Splitu, u zgradi preko puta bolnice Firule, odjeknula je eksplozija.

Objavljen snimak trenutka eksplozije na jahti kod Dubrovnika

Tri vatrogasca lakše su povrijeđena u dvije eksplozije prilikom gašenja požara koji je u petak ujutro buknuo na luksuznoj jahti Kanga u akvatoriju između ostrva Olipa i Malog Vratnika na jugoistočnom dijelu Pelješca, saopšteno je iz Lučke kapetanije Dubrovnik.

Istraga ubistva Šijana: Policija pronašla zapaljeni auto i automatsku pušku

BANJALUKA - Policija je pronašla zapaljeni automobil i u njemu automatsku pušku kojom je, kako se sumnja, u srijedu naveče ubijen Banjalučanin Damir Ostojić Šijan (42) i teško ranjena njegova dvije godine mlađa supruga Sandra Jošić.

U eksploziji u Kotor Varošu oštećena tri vozila i zgrada

KOTOR VAROŠ - U eksploziji tokom uklanjanja spremnika za plin za potrebe grijanja u krugu jedne firme u Kotor Varošu oštećena su tri vozila i zgrada preduzeća, dok povrijeđenih nije bilo.

Ranjena Banjalučanka stabilno, prognoze preuranjene

BANJALUKA - Sandra Jošić (40) iz Banjaluke, koja je u srijedu naveče ranjena, trenutno je svjesna i hemodinamski stabilna, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

U eksploziji sravnjena vikendica inspektorke rada u Banjaluci

BANJALUKA - Jasminki Čapljak, inspektorki rada u Gradskoj upravi grada Banjaluka, uništena je vikendica u eksploziji, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Krenuli u pljačku pa raznijeli i bankomat i pare

GORNJI VAKUF - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona potvrdilo je da je PS Gornji Vakuf Uskoplje jutros, 5. septembra, oko 3 sata zaprimila prijavu da je došlo do eksplozije na objektu UniCredit Bank koji se nalazi u u ulici Kralja Tomislava, opština Gornji Vakuf - Uskoplje.

Najčitanije