Eksplozija

Još jedna eksplozija u Podgorici

PODGORICA - Sat prije ponoći u podgoričkom naselju Stari Aerodrom odjeknula je eksplozija. Vijesti prenose da je, navodno, eksplozivna naprava aktivirana u dvorištu kuće Podgoričanina koji je poznat policiji.

Eksplozija uznemirila Banjalučane: Detonacija bila tenkovska, sve se treslo

BANJALUKA - U toku je uviđaj u Solunskoj ulici u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, gdje je sinoć na garažu bačena eksplozivna naprava, najvjerovatnije bomba.

Bačena eksplozivna naprava u Banjaluci

BANJALUKA – U Solunskoj ulici u Banjaluci u četvrtak naveče bačena je eksplozivna naprava, a povrijeđenih u eksploziji nije bilo, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

U Banjaluci odjeknula snažna eksplozija

BANJALUKA - Snažna eksplozija odjeknula je u blizini Zelenog mosta u Banjaluci, a kako "Nezavisne" saznaju čula se i u drugim dijelovima grada.

Ko je Podgorčanin koji je poginuo u eksploziji

PODGORICA - Podgoričanin Đorđije Božović je poginuo, a njegov sugrađanin Aleksandar Keković je teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod Kekovićevog automobila.

Snažna eksplozija u Podgorici, automobil dignut u vazduh, jedno poginulo

PODGORICA - Eksplozivna naprava aktivirana je ispod automobila Podgoričana A. K. u srijedu u 19.33 časa u Dalmatinskoj ulici u blizini diskonta "Lida" u podgoričkom naselju Blok 6., a kako javljaju tamošnji mediji jedna osoba je poginula, a još jedna je zadobila povrede.

Eksplozija u hemijskoj fabrici, 56 povrijeđenih

SEUL - Najmanje 56 osoba povrijeđeno je u eksploziji u fabrici Lot Hemikal Korporejšn (Lotte Chemical Corp) u gradu Seosan na jugu Južne Koreje.

Eksplozija na bankomatu u Mostaru

MOSTAR - U Mostaru je rano jutros odjeknula snažna eksplozija pored bankomata u kojoj nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je znatna materijalna šteta, rekao je Srni portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Kolosalna eksplozija u kosmosu pet puta veća od svih do sada

Naučnici su otkrili dokaze da je u kosmosu došlo do eksplozije koja je pet puta veća od svih koje su do sada primijećene.

Troje djece poginulo u eksploziji plina u Makedoniji

SKOPLJE - Troje djece je poginulo, a sedam osoba povrijeđeno u eksploziji plina u selu Romanovce u Kumanovu, potvrdio je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče.

Najčitanije