Eksploziv

Pop prodao eksploziv prikrivenim inspektorima

VIŠEGRAD - Bojan Glišić (38), sveštenik u Rogatici, ne sluteći šta ga sljeduje, uhapšen je dok je prikrivenim inspektorima prodavao eksploziv.

U grobnici pronađen arsenal oružja i eksploziva

ZAGREB - Na groblju u Borovu u četvrtak je, prilikom otvaranja grobnice osobe preminule 1945. godine, pronađena veća količina oružja, od ''kalašnjikova'' i bombi do raketnog bacača i plastičnog eksploziva, prenosi Hina.

Nađeno 40 kilograma eksploziva u napuštenom objektu

PODGORICA - Beranska policija otkrila je u napuštenom objektu oko 40 kilograma eksploziva koji je, kako se sumnja, bio namijenjen za izvršenje teških krivičnih djela, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Pronađeno 15 kilograma eksploziva u blizini Gazimestana

PRIŠTINA - U selu Mazgit u blizini Gazimestana na Kosovu i Metohiji pronađeno je 15 kilograma eksploziva, saopštila je Kosovska policijska služba.

"Status o eksplozivu bio ironičan"

BANJALUKA - Milan Macura (33) iz Banjaluke, koji je optužen da je prijetio da će se opasati eksplozivom i raznijeti u "Zimzogradu" na banjalučkom Trgu Krajine, tvrdi da prijeteću poruku, postavljenu na Instagram profil "Zimzograda", nije postavio s ciljem da izazove strah, već da je to napisao kao šalu i ironiju.

Muškarac se raznio eksplozivom na fudbalskom terenu

VERVIR - Jedan muškarac raznio se eksplozivnom napravom na fudbalskom terenu u gradu Verviru u Belgiji.

Deaktivirana eksplozivna naprava nađena u stanu

PODGORICA - Policija je deaktivirala eksplozivnu napravu nađenu u stanu u zgradi u podgoričkom naselju Stari aerodrom, koji koristi Podgoričanin Luka Bulatović (20), pripadnik jedne od organizovanih kriminalnih grupa u Crnoj Gori.

"Bingo" nastavio sa radom, ostalo nepregledano nekoliko vozila

TUZLA - Kontradiverzioni pregled garaže u tuzlanskom "Bingo siti centru" završen je večeras, a u garaži ovog objekta ostalo je nekoliko nepregledanih vozila čiji se vlasnici nisu pojavili, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona.

MUP još traži 15 kg eksploziva u "Bingo city center-u"

TUZLA - Još traje kontradiverzioni pregled garaže u tuzlanskom "Bingo siti centru", nakon dojave da se u automobilu koji je parkiran u podzemnoj garaži ovog objekta nalazi 15 kilograma ekspozivne materije.

Evakuisan "Bingo" u Tuzli, policija traži eksploziv

TUZLA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona pregledaju prostorije i garaže "Bingo city centra" u Tuzli nakon dojave da je u garaži podmetnuto 15 kilograma nepoznatih eksplozivnih sredstava.

Najčitanije