El Čapo

Policajac koji je uhapsio El Čapovog sina izrešetan sa 150 metaka

Meksički policajac koji je učestvovao u hapšenju sina poznatog narkobosa Hoakina "El Čapa" Guzmana ubijen je na parkingu.

El Čapov sin na koljenima pred policijom, ipak morali da ga puste

MEKSIKO SITI - Meksičke bezbjednosne snage u Kulikanu držale su sina Hoakina El Čapa Guzmana ispred kuće na koljenima pored zida, ali su bili primorani da ga puste.

Rat na ulicama Meksika zbog sina El Čapa, 13 ubijenih

Broj stradalih u pucnjavama koje su izazvali članovi narkokartela porastao je na 13, saopštile su vlasti zapadne meksičke države Sinaloe.

El Čapov sin "otet" iz ruku policije: Snimljeno kako ga je kartel oslobodio

MEKSIKO SITI - Na sjeveru Meksika došlo je do žestokih sukoba bezbednosnih snaga i članova moćnog kartela "Sinaloa" nakon što je uhapšen jedan od lidera tog kartela Ovidio Guzman Lopez, sin kralja droge Hoakina "El Čapa" Guzmana.

Predsjednik Hondurasa optužen da je uzimao novac od El Čapa

Predsjednik Hondurasa Huan Orlando Hernandez optužen je na suđenju njegovom bratu da je uzeo najmanje milion i po evra od meksičkih trgovaca drogom.

El Čapov kartel isporučuje metamfetamin u Melburn?

MELBURN - Meksički narko-kartel "Sinaloa", koji je ranije predvodio Hoakin el Čapo Guzman, navodno snabdijeva ulice Melburna u Australiji velikim količinama metamfetamina, javio je list "Herald san".

El Čapo osuđen na doživotni zatvor

BOSTON - Meksički narko bos Hoakin "El Čapo" Guzman osuđen je na doživotni zatvor u američkom zatvoru, odlučio je danas savezni sud u Bostonu.

Novi Alkatraz čeka El Čapa

NJUJORK - Koliko god godina zatvora dobije, a svi očekuju doživotnu kaznu, ozloglašeni narko-bos Hoakin Guzman (62), zvani El Čapo, služiće je u najgorem, odnosno najzatvorenijem američkom zatvoru "ADH Florens".

El Čapo pokreće modni brend iz zatvora

NJUJORK - Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i prezime.

El Čapo zatražio novo suđenje

NJUJORK - Meksički narko-bos Hoakin El Čapo Guzman zatražio je od američkog sudije novo suđenje, nakon što je ranije osuđen za krijumčarenje narkotika u SAD.

Najčitanije