Električna energija

Bez struje dva banjalučka naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dio ulice Branka Popovića, a od 9.30 do 13.30 dio naselja Pavlovac.

Zapadni Balkan zavisan od uglja

LUKSEMBURG, BANJALUKA - Gotovo 80 odsto električne energije BiH proizvodi iz čvrstih goriva i uz Kosovo po tom parametru nalazi se na vrhu zemalja zapadnog Balkana, pokazuje nedavno objavljeni izvještaj Agencije za statistiku EU iz Luksemburga.

Lazarevo bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 10 časova biti dio naselja Lazarevo.

Bez struje 28 ulica u Banjaluci

Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas, od devet do 11 časova, biti dio naselja Kukići, a od devet do 12 časova dijelovi ulica Banijska, Kralja Aleksandra I Karađorđevića, Ljevčanska, Majevička, Njegoševa i Rakovačkih rudara.

U BiH veća proizvodnja električne energije u martu za 3,94 odsto

SARAJEVO - Bruto proizvodnja električne energije u BiH u martu iznosila je 1.529 giga-vat časova, što je više za 3,94 odsto u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Srpskim medijima u Crnoj Gori isključena struja

PODGORICA - Srpski nacionalni savjet (SNS) saopštio je da je usljed neizmirenih dugovanja prema Elektroprivredi Crne Gore jutros isključena struja Srpskoj kući, a time i srpskim medijima – Srpskoj televiziji i Srpskom radiju, koji emituju cjelodnevni program.

Bez struje 17 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10.30 biti dijelovi naselja Novakovići, Vujinovići, Zalužani i Priječani, a od 10 do 11.30 dijelovi naselja Stratinska, Kozica i Tramošnja.

Bez struje sedam ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od devet do 15 časova biti dijelovi ulica Bilećka, Drakulićka, Subotička, Šargovačka i Ciglane.

Nevrijeme "isključilo struju" za više od 100.000 ljudi na Kosovu

PRIŠTINA - Kosovska kompanija za distribuciju i snadbijevanje električnom energijom (KEDS) saopštila je da su snažni vjetrovi izazvali više desetina kvarova u distributivnoj mreži električne energije na cijelom Kosovu, zbog čega je više od 100 hiljada potrošaca ostalo bez električne energije, prenosi Anadolija.

Reorganizacija "Elektroprivrede" cilj reformi

BANJALUKA - Reformske mjere u oblasti tržišta električne energije odnose se na unapređenje regulatornog okvira u elektroenergetskom sektoru i restrukturisanje i reorganizaciju "Elektroprivrede Republike Srpske", ističe se u Programu ekonomskih reformi od 2020. do 2022. godine.

Najčitanije