Električna energija

Platio struju za 36 porodica koje nisu imale novca

Vlasnik privatne kompanije koja se bavi ugradnjom bazena, Majkl Esmond sa Floride, dobio je ideju kako da pomogne svojim komšijama koje su dobile opomenu zbog neplaćanja računa za struju, piše "CNN".

Bez struje devet banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 15 časova biti dijelovi naselja Arnaučani, Goleši, Pervan i Tabašnica, a od devet do 12 dijelovi naselja Ada, Debeljaci, Vrbanja, Ponir i Bijeli Potok.

Bez struje četiri banjalučka naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje danas će od 8.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Đure Daničića i Jevrejska, a od devet do 11 dio naselja Arnaućani i dio ulice Srpska.

Nove sankcije BiH zbog električne energije

BEČ, BANJALUKA - Bosna i Hercegovina nije u dovoljnoj mjeri ispunila svoje obaveze iz Sporazuma o Energetskoj zajednici, a priprema se još jedan u nizu postupaka protiv nje zbog neizvršavanja obaveza, proističe iz najnovijeg objavljenog godišnjeg izvještaja o implementaciji mjera te organizacije.

Kvar na dalekovodu: Bez struje više banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog kvara na dalekovodu dijelovi banjalučkih naselja Ramići, Dragočaj i Stranjani od sinoć su bez struje.

Manja proizvodnja električne energije u avgustu

SARAJEVO - Bruto proizvodnja električne energije u BiH u avgustu ove godine iznosila je 1.483 gigavat-časa, što je za 5,36 odsto manje nego u istom mjesecu lani.

"Bez liberalizacije tržišta nema izvoza i niske cijene struje u RS"

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska mora pristupiti liberalizaciji tržišta električne energije jer bi u suprotnom izgubila mogućnost da više od 35 odsto proizvedene struje plasira na inostrano tržište iz čega je crpila prihode da bi bila očuvana niska cijena električne energije.

Tornado pogodio Dalas, hiljade domova ostalo bez struje

DALAS - Desetine hiljada domova i prodavnica u Dalasu ostalo je bez struje zbog tornada koji je pogodio taj američki grad.

Bez struje 10 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od osam do 14 časova biti dio naselja Piskavica, a od devet do 11 dijelovi ulica Gajeva, Jevrejska i Veselina Masleše, te dio naselja Česma.

Kompletno područje Foče bez struje

FOČA - Kompletno područje opštine Foča danas neće imati električnu energiju, najavljeno je iz fočanske Radne jedinice "Elektrodistribucije Pale".

Najčitanije