Električna energija

Bez struje 10 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od osam do 14 časova biti dio naselja Piskavica, a od devet do 11 dijelovi ulica Gajeva, Jevrejska i Veselina Masleše, te dio naselja Česma.

Kompletno područje Foče bez struje

FOČA - Kompletno područje opštine Foča danas neće imati električnu energiju, najavljeno je iz fočanske Radne jedinice "Elektrodistribucije Pale".

Višković: Poslovna zajednica prihvatila poskupljenje struje

LOPARE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je da ne može dozvoliti da "Elektroprivreda Srpske" bude dovedena u tešku poziciju u odnosu na neku drugu, te da je poslovna zajednica prihvatila poskupljenje električne energije sa 31 na 35 evra po megavat času.

Bez struje deset banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od sedam do 16 časova struju neće imati dijelovi naselja Stričići, Lokvari, Stublovi, Kadina Voda, Vulini, Antonići i Savanovići.

Više od 30 miliona ljudi bez struje u Indoneziji

DŽAKARTA - Više od 30 miliona stanovnika glavnog grada Indonezije, Džakarte i pojedinih susjednih provincija na Javi ostalo je bez struje nakon problema u brojnim trafo stanicama na tom ostrvu, saopštila je danas državna elektrodistributivna kompanija PLN.

Cijela Banjaluka bi mogla ostati u mraku

BANJALUKA - Ako postojeće dvije velike trafo-stanice u gradu otkažu, Banjaluka bi mogla ostati u mraku.

Šest banjalučkih ulica danas bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od osam do 17 časova bez struje će biti dijelovi naselja Slavićka i Pandže, a od 8.30 do 14.30 dio naselja Zelenci.

"Elektrokrajina" za tri dana sa mreže isključila 135 dužnika

BANJALUKA - Preduzeće "Elektrokrajina" Banjaluka je od 20. do 23. maja povećalo naplatu električne energije za 33,9 odsto u odnosu na isti period prošle godine, odnosno za 1,5 miliona KM, dok je sa mreže isključilo 135 dužnika.

"Elektrokrajina" za četiri dana povećala naplatu za milion i po maraka

BANJALUKA - Preduzeće "Elektrokrajina" iz Banjaluke je za samo četiri dana sprovođenja naplate usluga od dužnika po sistemu nulte tolerancije registrovalo naplatu veću za 1,5 miliona KM ili za 33,9 odsto, izjavio je vršilac dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća Dragan Čavić.

"Elektrokrajina" od ponedjeljka najavljuje "nultu toleranciju" za dužnike

BANJALUKA - Iz preduzeća "Elektrokrajina" Banjaluka pozvali su sve kupce električne energije na izmirenje svih dospjelih obaveza za utrošenu struju jer će, u suprotnom, već od ponedjeljka, 20. maja, biti prinuđeni na preduzimanje svih zakonskih mjera i mehanizama naplate.

Najčitanije