Električna energija

Srpskim medijima u Crnoj Gori isključena struja

PODGORICA - Srpski nacionalni savjet (SNS) saopštio je da je usljed neizmirenih dugovanja prema Elektroprivredi Crne Gore jutros isključena struja Srpskoj kući, a time i srpskim medijima – Srpskoj televiziji i Srpskom radiju, koji emituju cjelodnevni program.

Bez struje 17 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10.30 biti dijelovi naselja Novakovići, Vujinovići, Zalužani i Priječani, a od 10 do 11.30 dijelovi naselja Stratinska, Kozica i Tramošnja.

Bez struje sedam ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od devet do 15 časova biti dijelovi ulica Bilećka, Drakulićka, Subotička, Šargovačka i Ciglane.

Nevrijeme "isključilo struju" za više od 100.000 ljudi na Kosovu

PRIŠTINA - Kosovska kompanija za distribuciju i snadbijevanje električnom energijom (KEDS) saopštila je da su snažni vjetrovi izazvali više desetina kvarova u distributivnoj mreži električne energije na cijelom Kosovu, zbog čega je više od 100 hiljada potrošaca ostalo bez električne energije, prenosi Anadolija.

Reorganizacija "Elektroprivrede" cilj reformi

BANJALUKA - Reformske mjere u oblasti tržišta električne energije odnose se na unapređenje regulatornog okvira u elektroenergetskom sektoru i restrukturisanje i reorganizaciju "Elektroprivrede Republike Srpske", ističe se u Programu ekonomskih reformi od 2020. do 2022. godine.

Platio struju za 36 porodica koje nisu imale novca

Vlasnik privatne kompanije koja se bavi ugradnjom bazena, Majkl Esmond sa Floride, dobio je ideju kako da pomogne svojim komšijama koje su dobile opomenu zbog neplaćanja računa za struju, piše "CNN".

Bez struje devet banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 15 časova biti dijelovi naselja Arnaučani, Goleši, Pervan i Tabašnica, a od devet do 12 dijelovi naselja Ada, Debeljaci, Vrbanja, Ponir i Bijeli Potok.

Bez struje četiri banjalučka naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje danas će od 8.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Đure Daničića i Jevrejska, a od devet do 11 dio naselja Arnaućani i dio ulice Srpska.

Nove sankcije BiH zbog električne energije

BEČ, BANJALUKA - Bosna i Hercegovina nije u dovoljnoj mjeri ispunila svoje obaveze iz Sporazuma o Energetskoj zajednici, a priprema se još jedan u nizu postupaka protiv nje zbog neizvršavanja obaveza, proističe iz najnovijeg objavljenog godišnjeg izvještaja o implementaciji mjera te organizacije.

Kvar na dalekovodu: Bez struje više banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog kvara na dalekovodu dijelovi banjalučkih naselja Ramići, Dragočaj i Stranjani od sinoć su bez struje.

Najčitanije