Elektrodistribucija

U Stančevićima, u Krupi na Vrbasu, bez struje čim jače zaduva

Mještani Krupe na Vrbasu, u zaseoku Stančevići, već 15 godina muku muče sa električnom energijom koja skoro svakodnevno nestaje zbog rastinja i šume koji se nalaze na području na kojem su postavljene bandere.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 16 časova biti dijelovi naselja Subotica, Pervan i Goleši.

Iz službenog automobila oteli novac "Elektrodistribucije" Tuzla

TUZA - Dvije naoružane i maskirane osobe u tuzlanskom selu Orašje, zaseok Vidakovići, otele su iz službenog automobila novac koji je prevožen iz više poslovnica "Elektrodistribucije" Tuzla, rekla je danas Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Službenim vozilom "Elektrodistribucije" prevozio migrante

BIHAĆ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (USK) priveli su večeras muškarca koji je službenim vozilom "Elektrodistribucije" Bihać prevozio šest migranata.

"Elektrodistribucija Sarajevo" nezakonito obrađivala podatke građana

SARAJEVO - Sud BiH odbio je kao neosnovanu tužbu "Elektrodistribucije Sarajevo", kojom je traženo poništenje rješenja Agencije za zaštitu ličnih podataka BiH, prema kojem je ovo preduzeće nezakonito obrađivalo podatke o jedinstvenom matičnom broju građana.

Električari napadnuti kada su došli da isključe struju

NOVI GRAD - Dvojica radnika "Elektrodistribucije" Novi Grad napadnuti su u srijedu u selu Donji Rakani kada su sa mreže isključili domaćinstvo lica D.J. i Đ.J. zbog duga za električnu energiju u visini od 990 maraka.

Najčitanije