Elektrokrajina

"Elektrokrajina" uspješno emitovala obveznice

ZP "Elektrokrajina" a.d. Banjaluka je uspješno okončala prvu emisiju korporativnih obveznica na Banjalučkoj berzi.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od osam do 15 časova biti dio naselja Krmine, a od devet do 11 dio naselja Dragočaj.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od osam do 15 časova biti dio naselja Slavićka, a od devet do 14 dio naselja Gornja Piskavica.

Bez struje tri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 13 časova biti dio naselja Lazarevo, a od devet do 11 časova dio naselja Jošikova Voda.

Bez struje pet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Bulevar vojvode Živojina Mišića, Knežopoljska i Miše Stupara, kao i dijelovi naselja Čokori, Gligorići i Saračica.

Bez struje 16 ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od 8.30 do 11.30 biti dijelovi ulica Braće Mažar i majke Marije, Meše Selimovića i Zmaj Jovina, a od devet do 12 časova dijelovi ulica Od Zmijanja Rajka i Pere Slijepčevića.

Bez struje jedno naselje i nekoliko ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će u četvrtak od 13:30 do 14:30 časova biti dio naselja Ljubačevo.

Bez struje dvije ulice u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 14 časova biti dijelovi dvije ulice.

Bez struje pet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 10 časova biti dio naselja Dragočaj, a od devet do 15 časova dio naselja Kola.

Bez struje 17 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 12 časova biti dijelovi naselja Medeno Polje, Česma, Mađir i Krčmarice.

Najčitanije