Elektrokrajina

Bez struje ostali dijelovi 10 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Ekipe "Elektrokrajine" rade na otklanjanju kvara na trafo-stanici "Sitari", zbog kojeg su jutros bez struje ostali dijelovi deset banjalučkih naselja.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 11 časova biti dijelovi naselja Ramići i Kuljani.

Bez struje nekoliko ulica i naselje u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 14 časova biti dio naselja Bistrica-zaseok Kremenovići.

Elektrokrajina: Sanirana većina kvarova

BANJALUKA - Sanirana je većina kvarova na naponskim vodovima do kojih je došlo u Banjaluci usljed nevremena koje je jutros zahvatilo grad, saopšteno je iz "Elektrokrajine".

"Elektrokrajina" uspješno emitovala obveznice

ZP "Elektrokrajina" a.d. Banjaluka je uspješno okončala prvu emisiju korporativnih obveznica na Banjalučkoj berzi.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od osam do 15 časova biti dio naselja Krmine, a od devet do 11 dio naselja Dragočaj.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od osam do 15 časova biti dio naselja Slavićka, a od devet do 14 dio naselja Gornja Piskavica.

Bez struje tri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 13 časova biti dio naselja Lazarevo, a od devet do 11 časova dio naselja Jošikova Voda.

Bez struje pet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Bulevar vojvode Živojina Mišića, Knežopoljska i Miše Stupara, kao i dijelovi naselja Čokori, Gligorići i Saračica.

Bez struje 16 ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od 8.30 do 11.30 biti dijelovi ulica Braće Mažar i majke Marije, Meše Selimovića i Zmaj Jovina, a od devet do 12 časova dijelovi ulica Od Zmijanja Rajka i Pere Slijepčevića.

Najčitanije