Elektrokrajina

"Elektrokrajina" izgradila 200 kilometara nove mreže

Preduzeće "Elektrokrajina" Banjaluka je u dosadašnjem dijelu velikog projekta rekonstrukcije elektrodistributivne mreže obezbjedila kvalitetnije snabdijevanje strujom za više hiljada potrošača u šta je investirala 4,1 miliona KM.

Bez struje šest ulica

Zbog radova na elektromreži danas će bez struje od devet do 14 časova biti dijelovi šest ulica.

Bez struje sedam ulica

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11 časova bio naselja Javorani- Eraci.

Lazarevo bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 10 časova biti dio naselja Lazarevo.

Elektrokrajina: Netačne tvrdnje Vukanovića, plate nisu smanjenje

BANJALUKA - "Elektrokrajina" Banjaluka demantovala je navode narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da ovo preduzeće "baca stotine hiljada maraka na suvišne javne nabavke" i da se smanjuju plate radnicima.

Obavještenje za kupce električne energije

ZP "Elektrokrajina" a.d. Banjaluka obavještava javnost da je, poštujući odluke i preporuke Vlade Republike Srpske i Uprave "Elektroprivrede RS" u borbi protiv širenja virusne bolesti kovid-19, usvojila mjere u cilju smanjenja neposrednih kontakata sa kupcima električne energije.

Dobit "Elektrokrajine" 1,36 miliona KM

BANJALUKA - Banjalučka "Elektrokrajina" 2019. godinu okončala je pozitivnim poslovnim rezultatom uz ostvarenu bruto dobit od 1,36 miliona KM, uprkos značajnim finansijskim opterećenjima uzrokovanim procesom reorganizacije i drugim spoljnim faktorima na koje preduzeće nije moglo uticati.

Čavić: Do sada stiglo 553 zahtjeva za stimulativne otpremnine

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora "Elektrokrajine" Dragan Čavić izjavio je da su do danas stigle 553 prijave zaposlenih za stimulativne otpremnine, a prema novoj sistematizaciji koja treba da stupi na snagu ubrzo, ovo preduzeće bi trebalo da ima 1.408 radnih mjesta umjesto sadašnjih 1.890.

Pomoć "Elektrokrajine" porodicama zaposlenih: 10.000 KM za petoro radnika

BANJALUKA - Uprava "Elektrokrajine" na čelu s v.d. direktorom Draganom Čavićem povodom predstojećih praznika uručila je jednokratnu novčanu pomoć od 10.000 KM za pet radnika ovog preduzeća koji su u stanju najveće socijalne i zdravstvene potrebe.

Za bolju struju u Krajini 30 miliona KM

BANJALUKA, GRADIŠKA - "Elektrokrajina" Banjaluka počela je veliki investicioni projekat modernizacije distrubitivne mreže na cijelom području Krajine, u vrijednosti od skoro 30 miliona KM (15 miliona evra), koji će se sprovoditi u fazama tokom naredne tri godine.

Najčitanije