Elen

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila "nedostatke u svakodnevnom upravljanju" u emisiji koju vodi.

Kraj ozloglašene voditeljke Elen Dedženeris

Nakon što je više ljudi koji su radili na emisiji istupilo i progovorilo o užasnim uslovima u kojima su radili ali i ponašanju voditeljke Elen Dedženeris, sada su konačno pokrenute i zvanične procedure protiv nje.

Lukač sa zamjenikom šefa Misije SAD-a u BiH

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sastao se danas u Banjaluci sa zamjenikom šefa Misije SAD-a u BiH Elen Džermen.

Izetbegović i Džermejn: Nastaviti reforme za evroatlanski put

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović i otpravnik poslova Ambasade SAD Elen Džermejn naglasili su danas da je potrebno formirati vlasti na svim nivoima u BiH u skladu sa izbornim rezultatima, kao i nastaviti reforme neophodne za uspješan evroatlantski put.

Elen Pejdž djevojci rekla DA

Holivudska glumica Elen Pejdž (30) udala se za svoju partnerku, plesačicu i koreografkinju Emu Portner (22).

Sutra počinje "srpski Davos"

BEOGRAD - Od sutra do četvrtka, 9. marta, biće održan 24. Kopaonik biznis forum ili "srpski Davos" pod nazivom "Program reformi za Srbiju: šta se može naučiti iz prošlosti i rješenja za budućnost".

Najčitanije