Elen

"Elen Dedženeres šou" prestaje sa emitovanjem nakon 19 godina

Američka televizijska voditeljka Elen Dedženeres izjavila je za list "Holiwood reporter" da će prekinuti da snima emisiju "Elen Dedženeres šou" nakon 19 godina emitovanja.

Elen Deženeres pozitivna na virus korona

Američka komičarka, glumica i voditeljka Elen Deženeris saopštila je danas da je testirana pozitivno na korona virus, ali da se osjeća dobro.

Glumica Elen Pejdž šokirala: Transrodna sam osoba i zovite me Eliot

Kanadska glumica Elen Pejdž izjavila je na društvenim mrežama da je transrodna osoba i da se od danas zove Eliot Pejdž.

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila "nedostatke u svakodnevnom upravljanju" u emisiji koju vodi.

Kraj ozloglašene voditeljke Elen Dedženeris

Nakon što je više ljudi koji su radili na emisiji istupilo i progovorilo o užasnim uslovima u kojima su radili ali i ponašanju voditeljke Elen Dedženeris, sada su konačno pokrenute i zvanične procedure protiv nje.

Lukač sa zamjenikom šefa Misije SAD-a u BiH

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sastao se danas u Banjaluci sa zamjenikom šefa Misije SAD-a u BiH Elen Džermen.

Izetbegović i Džermejn: Nastaviti reforme za evroatlanski put

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović i otpravnik poslova Ambasade SAD Elen Džermejn naglasili su danas da je potrebno formirati vlasti na svim nivoima u BiH u skladu sa izbornim rezultatima, kao i nastaviti reforme neophodne za uspješan evroatlantski put.

Elen Pejdž djevojci rekla DA

Holivudska glumica Elen Pejdž (30) udala se za svoju partnerku, plesačicu i koreografkinju Emu Portner (22).

Sutra počinje "srpski Davos"

BEOGRAD - Od sutra do četvrtka, 9. marta, biće održan 24. Kopaonik biznis forum ili "srpski Davos" pod nazivom "Program reformi za Srbiju: šta se može naučiti iz prošlosti i rješenja za budućnost".

Najčitanije