Elnos grupa

Elnos Grupa uz FK Borac i ovoj sezoni

Elnos Grupa je i u ovoj sezoni uz Fudbalski klub Borac, a saradnju su potpisivanjem ugovora ozvaničili predsjednik banjalučkog kluba Stojan Malbašić i direktor Elnosa Banja Luka, Aleksandar Šukalo.

Radnici Elnos Grupe iz Banjaluke i Skoplja odletjeli za Island

Avion sa radnicima Elnos Grupe je juče ujutro poletio sa Aerodroma Banjaluka u Kopenhagen, a potom za glavni grad Islanda, Rejkjavik.

Elnos grupa uspješna i na islandskom tržištu

Elnos grupa je internacionalni koncern za elektroenergetiku. Njegujući tradiciju dužu od 70 godina, Elnos grupa primjenjuje svoje znanje i iskustvo radeći na projektima koji mijenjaju energetsku sliku Evrope. Upravo su mnogobrojni projekti izgradnje, modernizacije i rekonstrukcije svrstali ELNOS u red vodećih kompanija za elektroenergetske objekte do 400 kV.

"Elnos grupa" i "Tenzo" donirali igralište djeci u Novoj Varoši

BANJALUKA - Mališani u Ravnogorskoj ulici, u naselju Nova varoš, dobili su novo dječje igralište pod nazivom "Nova energija", koje su donirale kompanije "Elnos grupa" i "Tenzo".

"Elnos Grupa" Banjaluka: Nižu podvige u nordijskim zemljama

BANJALUKA - Okrutni prirodni uslovi sjevernog Islanda ovog ljeta nisu spriječili ekipe "Elnos grupe" da u predviđenom roku okončaju radove montaže na GIS 220 kV postrojenju u trafo-stanici Krafla 49, u neposrednoj blizini najveće geotermalne elektrane ove zemlje, koja nosi naziv Krafla.

Najčitanije