Elon MAsk

Ilon Mask se našalio na račun Fortnajta, ali mu nisu ostali dužni

Fortnite i Ilon Mask su postali rivali, nakon što se južnoafrički filantrop našalio na račun onlajn igrice developera Epic Games.

Elon Mask smijenjen sa mjesta predsjednika Upravnog odbora Tesle?

Krčag ide na vodu dok se ne razbije kaže naša poslovica. U Americi je stvar malo drugačija, špekulacije "prolaze" dok se ne umiješa SEC (berzansko regulatorno tijelo).

Tesla od 25.000 $ za 3 godine

Direktor Tesle Ilon Maks tvrdi da bi njegova kompanija mogla da u roku od tri godine napravi električni automobil koji neće biti skuplji od 25.000 dolara.

Mask progovori, akcije Tesle padnu

NJUJORK - Nakon što je Elon Musk u intervjuu za "The New York Times" kazao kako mu je ovo najteža i vrlo bolna godina te da je bilo nedjelja u kojima je radio i po 120 sati kao i da ima problema sa spavanjem, pale su akcije Tesle.

Mediji: Kako će Tramp uništiti Maskov plan vezan za Teslu

VAŠINGTON - Vlada Donalda Trampa se bori protiv stranih ulaganja u kompanije, i to bi mogao da bude problem za Ilona Maska.

Požar u proizvodnom pogonu Tesle

Direktor kompanije Tesla Elon Mask poslao je mejl zaposlenima, kako bi ih obavijestio o incidentu koji se dogodio u proizvodnom pogonu ove kompanije u Frimontu u Kaliforniji.

Maskov "podzemni ekspres" postaje stvarnost

Kompanija koju je osnovao generalni direktor Tesle Elon Mask, "Boring kompani" izabrana je da gradi brzi podzemni transportni sistem koji će za desetak minuta prevoziti putnike od centra Čikaga do Međunarodnog aerodroma Oher.

Tesla otpušta 3.000 radnika

Izvršni direktor kompanije Tesla Elon Mask najavio je u utorak da će kompanija otpustiti devet odsto radnika.

Mask predstavio TeslaQuilu

Elon Mask je kao jednu od prvoaprilskih šala svoje kompanije, na Twitteru objavio kako je u vidno alkoholisanom stanju pronađen pored jednog od automobila Model 3, sa još uvijek vidljivim tragovima suza na obrazima, kao i natpisom na kojem piše da je kompanija bankrotirala.

Zašto Mask iz svemira poručuje da ne paničimo?

Kompanija SpaceX lansirala svoju raketu Falcon Heavy, najveću dosad, u svemir, a koja je sa sobom ponijela automobil boje trule višnje Tesla Roadster Elona Maska.

Najčitanije