Elon Mask

Mask najavio mogućnost dolaska "Tesle" u Srbiju i Hrvatsku

Ilon Mask, izvršni direktor kompanije "Tesla", izjavio je da se nada da će se "Tesla" uskoro naći u Srbiji, Slovačkoj i Hrvatskoj.

Mask se nagodio sa Vol stritom, traži alternativne izvore finansiranja

NJUJORK -- Kompanija “Tesla” je u ponedeljak saopštila kako bi mogla da potraži alternativne izvore finansiranja.

Mask bi gradio akcelerator čestica za CERN

Budući kružni akcelerator čestica, 100 kilometara dugačak tunel ispod Švajcarske u kojem bi naučnici CERN-a izvodili fizikalne eksperimente, mogao bi dobiti zanimljivog partnera.

NASA zabranila Masku da javno puši travu i pije viski

"Ako Elon Mask želi da šalje Amerikance u svemir, ne smije više na podkastu da puši travu i pije viski“, rekao je Džim Bridenstine, direktor svemirske agencije NASA.

Ilon Mask se našalio na račun Fortnajta, ali mu nisu ostali dužni

Fortnite i Ilon Mask su postali rivali, nakon što se južnoafrički filantrop našalio na račun onlajn igrice developera Epic Games.

Elon Mask smijenjen sa mjesta predsjednika Upravnog odbora Tesle?

Krčag ide na vodu dok se ne razbije kaže naša poslovica. U Americi je stvar malo drugačija, špekulacije "prolaze" dok se ne umiješa SEC (berzansko regulatorno tijelo).

Tesla od 25.000 $ za 3 godine

Direktor Tesle Ilon Maks tvrdi da bi njegova kompanija mogla da u roku od tri godine napravi električni automobil koji neće biti skuplji od 25.000 dolara.

Mask progovori, akcije Tesle padnu

NJUJORK - Nakon što je Elon Musk u intervjuu za "The New York Times" kazao kako mu je ovo najteža i vrlo bolna godina te da je bilo nedjelja u kojima je radio i po 120 sati kao i da ima problema sa spavanjem, pale su akcije Tesle.

Mediji: Kako će Tramp uništiti Maskov plan vezan za Teslu

VAŠINGTON - Vlada Donalda Trampa se bori protiv stranih ulaganja u kompanije, i to bi mogao da bude problem za Ilona Maska.

Požar u proizvodnom pogonu Tesle

Direktor kompanije Tesla Elon Mask poslao je mejl zaposlenima, kako bi ih obavijestio o incidentu koji se dogodio u proizvodnom pogonu ove kompanije u Frimontu u Kaliforniji.

Najčitanije