Emanuel Makron

Makron ogovarao Kurca

BRISEL - Predsjednik Francuske Emanuel Makron ogovarao je austrijskog kancelara Sebastijana Kurca na Samitu EU, na kojem se raspravljalo o fondu za obnovu i budućem budžetu Unije.

Vučić: Težak razgovor na samitu, maksimalistički zahtjevi Prištine

PARIZ - Dijalog sa Prištinom u Briselu, planiran za nedjelju, odložen je za četvrtak, rekao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslije video-samita u Parizu, koji je, kako je istakao, bio težak, jer Srbija ima drugačiji stav od svih ostalih učesnika, a Priština je izašla s maksimalističkim zahtjevima.

Vučić: Glasine da Albanci neće doći u Brisel na dijalog

BEOGRAD, PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, nakon sastanka u Parizu, da je čuo neke glasine da Albanci uopšte neće da dođu u Brisel na dijalog, ali da će sačekati da vidi šta će biti.

Vučić razgovarao sa Makronom

PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u dvodnevnoj posjeti Parizu, sastao se sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom, a u centru pažnje razgovora dvojice lidera iza zatvorenih vrata je dijalog Beograda i Prištine, javio je RTS.

Vučić se sastao sa Makronom, slijedi radna večera

PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u dvodnevnoj posjeti Parizu, sastao se večeras sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Vučić stigao u Pariz, sa Makronom večeras o Kosovu

PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas prije podne u dvodnevnu posjetu Parizu, gdje će se u večernjim satima sastati s predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Hoti nakon sastanka sa Makronom: Francuska podržava Prištinu u dijalogu

PARIZ – Premijer samoproglašenog Kosova Avdulah Hoti sastao se sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom.

Putin i Makron pozvali strane u Libiji na prekid vatre

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegov francuski kolega Emanuel Makron pozvali su danas zaraćene strane u Libiji na prekid vatre i povratak za pregovarački sto, saopštio je Kremlj.

Varnice na liniji Pariz - Ankara: "Klinička smrt NATO"

PARIZ - Turska igra opasnu igru u Libiji, rekao je predsjednik Emanuel Makron, nekoliko dana pošto su turski ratni brodovi na nišanu držali francusku fregatu "Korbe", koja je pokušala da prekontroliše tovar na putu ka Libiji.

Makron za Evropu koja se manje oslanja na Kinu i SAD

PARIZ - Predsjednik Francuske Emanuel Makron rekao je u nedjelju uveče da ubrzava izlazak Francuske iz blokade izazvane virusom korona, ocijenivši da je kriza ojačala potrebu zemlje za većom ekonomskom nezavisnošću.

Najčitanije