Emilijano Sala

Kardif uložio žalbu, ne želi da uplati novac za Salu

Kardif je odlučan u namjeri da ne uplati Nantu novac za transfer pokojnog Emilijana Sale.

FIFA donijela presudu: Kardif mora da isplati Nantu novac za Salu

Fudbalski klub Kardif Citi mora da isplati Nantu novac za transfer tragično nastradalog fudbalera Emilijana Sale, presudila je FIFA.

Sala i pilot prije nesreće otrovani ugljen-monoksidom?

Argentinski fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson uoči avionske nesreće 21. januara iznad Lamanša bili su izloženi većim količiniama ugljen-monoksida, navodi se u izvještaju Britanske agencije za istraživanje avionskih nesreća.

U javnost pušten snimak poginulog Sale prije kobnog leta

Prošla su četiri mjeseca od smrti argentinskog fudbalera Emilijana Sale, ali njegova tragedija i dalje pogađa navijače. Snimak koja je puštena u javnost dodatno će razbjesniti one koji misle kako Sala nije smio ući u mali privatni avion te olujne noći iznad La Manša kada su poginuli on i pilot, piše Gol.hr.

Preminuo otac Emilijana Sale

Otac argentinskog fudbalera Emilijana Sale koji je poginuo u avionskoj nesreći prije tri mjeseca preminuo je usljed infarkta.

Kardif odbija platiti Salu: Nije bio registrovan kao naš igrač

Kardif siti dostavio je FIFA dokumentaciju prema kojoj nije dužan Nantu platiti ni centa za transfer tragično preminulog Emilijana Sale.

Objavljeni šokantni detalji o kobnom letu Emilijana Sale

Pojavili su se novi detalji istrage o nesreći argentinskog fudbalera Emilijana Sale.

Majka Emilijana Sale: Tuga će zauvijek ostati s nama

Majka tragično nastradalog preminulog argentinskog fudbalera Emilijana Sale, Mercedes Tafarel, još uvijek ne zna pravi razlog nesreće u kojoj je poginuo njen sin, a ona je istakla da vjeruje u pravdu i da će se na kraju otkriti pravi uzroci ove tragične nesreće.

Kardif mora da isplati Nantu novac za Emilijana Salu

Argentinac Emilijano Sala nije među živima od 21. januara ove godine, kada je avion u kojem se nalazio pao u kanal La Manš, a između njegovog bivšeg kluba Nanta i nesuđenog novog tima Kardifa vodi se rat – u pitanju je isplata novca za transfer. Ugovor je bio potpisan, po njemu je već krajem januara na račun francuskog tima trebalo da legne šest od 15 miliona evra obeštećenja.

Nant tužio Kardif

Nakon što je Kardifu 26. februara istekao rok da plati prvu ratu za transfer Emilijana Sale, Nant je velški klub tužio FIFA.

Najčitanije