Emilio Baldo

Odloženo suđenje za ubistvo Slaviše Krunića

BANJALUKA - Iako je bilo zakazano za ponedjeljak, suđenje optuženima za ubistvo Slaviše Krunića i njegovog člana obezbjeđenja Žarka Pavlovića te ranjavanje vozača Gorana Ilića ipak je odloženo za 21. maj.

Glavni pretres za ubistvo Krunića 24. februara

BANJALUKA - Glavni pretres u slučaju ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića te ranjavanja Gorana Ilića zakazan je za 24. februar, a biće saslušana četiri svjedoka.

Pogledajte dovođenje u sud optuženih za ubistvo Krunića

BANJALUKA - Ročište u slučaju ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, kao i ranjavanje Gorana Ilića, počelo je danas u Okružnom sudu u Banjaluci.

Izjašnjavanje optuženih za ubistvo Krunića iza zatvorenih vrata

BANJALUKA – Benedi Đukanović (42), Emilio Baldo (53) i Rodoljub Gajić (35) optuženi u slučaju ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića kao i ranjavanje Gorana Ilića, danas se o krivici u Okružnom sudu u Banjaluci, izjašnjavaju iza zatvorenih vrata jer novinarima nije dozvoljeno da pristvuju ročištu o izjašnjenju o krivici.

Baldo još dva mjeseca iza brave zbog ubistva Krunića i Pavlovića

BANJALUKA - Emilio Baldo, koji je uhapšen zbog ubistva banjalučkog privrednika Slaviše Krunića (48) i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, te ranjavanja vozača Gorana Ilića, ostaje u pritvoru još dva mjeseca, saznaju "Nezavisne".

Baldo u pritvoru zbog ubistva Krunića i Pavlovića

​BANJALUKA - Emilio Baldo, osumnjičeni za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, narednih mjesec dana provešće iza brave, saznaju "Nezavisne".

Emilio Baldo uhapšen u blizini mjesta ubistva Slaviše Krunića

Policija je uhapsila Emilija Baldu u blizini mjesta ubistva Slaviše Krunića u Glamočanima kod Banjaluke, javlja ATV.

Zbog ubistva Krunića uhapšen Emilio Baldo, policija traga za još jednom osobom

​BANJALUKA - Policija je uhapsila Emilija Baldu u toku akcije privođenja osumnjičenih za ubistvo Slaviše Krunića u Glamočanima kod Banjaluke, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Najčitanije