Emina Jahović

Emina Jahović: Mustafa i ja smo smo u kontaktu

Pjevačica Emina Jahović ponovo je u komunikaciji i dobrom odnosu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, sa kojim je zbog alimentacije i na sudu.

Emina Jahović podijelila dirljivu objavu sa majkom

Pjevačica Emina Jahović (39) nerijetko ističe koliko je privržena svojoj porodici, iako je prije više od decenije otišla iz rodnog Novog Pazara.

Emina Jahović komunicira sa bivšim suprugom

Pjevačica Emina Jahović rekla je da je poput mnogih muzičara osjetila krizu zbog pandemije, ali da je zadovoljna kako se njen biznis odvija, a zatim se osvrnula na odnos sa bivšim suprugom sa kojim je na sudu, sinovima ali i ljubavi koju priželjkuje.

Emina Jahović na ljetovanju: Konačno moja Crna Gora

Pjevačica Emina Jahović sa sinovima i prijateljima uživa na letovanju u Crnoj Gori.

Eminin bivši krio vezu, sad se javno obratio 20 godina mlađoj djevojci

Turski pjevač Mustafa Sandal (51), bivši suprug Emine Jahović, nakon razvoda od pjevačice sreću je pronašao kraj 20 godina mlađe djevojke.

Emina tužila Mustafu jer ne plaća alimentaciju, on tvrdi da je u krizi

Pjevačica Emina Jahović je riješena da na sudu raščisti dugovanja koja prema njenoj djeci ima njen bivši suprug Mustafa Sandal.

Emina Jahović: Kretala sam se zaražena među ljudima

Emina Jahović preležala je korona virus, a kako je sada navela, bila je zaražena dok je bila na zimovanju sa sinovima, ali to nije znala.

Emina Jahović: Nije trebalo da karijeru počnem iz BiH

Pjevačica Emina Jahović danas je jedna od najpopularnijih u regionu, a karijeru je zvanično započela 2002. godine, učešćem na Pesmi Evrovizije, kada je predstavljala Bosnu i Hercegovinu.

Pjevačica kaže da nema krize, ni prije korone nije živjela od nastupa

Za pjevačicu Eminu Jahović nema krize zbog virusa korona jer, kako sama kaže, ni prije pandemije nije živjela od muzike i pjevanja.

Emina Jahović u vezi sa programerom?

Pjevačica Emina Jahović navodno je uplovila u ljubavnu romansu sa programerom softvera Ronom Gurćajem, pišu turski mediji.

Najčitanije