Emina Jahović

Emina Jahović pokazala kako živi u izolaciji

Pjevačica Emina Jahović odnedavno živi u novoj kući u Istanbulu, koju je kupila nakon razvoda od Mustafe Sandala.

Emina Jahović postala plavuša

Pjevačica Emina Jahović u posljednje vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama.

Emina Jahović se vratila staroj ljubavi?

Par nedelja pošto je ostavila turskog biznismena Sadetina Sarana, Emina Jahović je "našla novog momka".

Turski mediji: Emina Jahović ostavila Sadetina, milioner u depresiji?

Iako su nedavno mediji u Srbiji prenijeli da ljubav između Emine Jahović i Sadetina Sarana cvjeta i kako je pjevačica svog izabranika konačno upoznala sa sinovima, turski mediji "ne odustaju" od pisanja da je poznati par stavio tačku na svoju vezu.

Emina Jahović se oglasila nakon prevare milijardera

Prethodnih dana turske medije preplavila je vijest da je Sadetin Saran prošle godine ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice Jeliz Šar, a lijepa pjevačica se sada oglasila i progovorila o emotivnom statusu.

Otkriveno zašto je Sadetin Saran ostavio Eminu Jahović

Budući da su pop pjevačica Emina Jahović i njen partner, turski biznismen Sadetin Saran česta tema novinskih natpisa kao i mnogih naslovnima, svima je poznato da se ovaj par rastao krajem prošle godine, nakon nekoliko mjeseci zabavljanja.

Nataša Bekvalac i Emina Jahović više 'ne vole' muškarce

Pjevačice Emina Jahović i Nataša Bekvalac pripremaju novi singl. Objavama na Instagramu zaintrigirale su pratioce samim nazivom pjesme "Muško više ne mogu".

Emina Jahović uselila u vilu turskog milionera

Malo-pomalo počela je da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše.

Emina Jahović se preselila iz kuće bivšeg muža

Pop zvijezda Emina Jahović nedavno je napustila porodični dom u Istanbulu u kojem je živjela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom.

Emina i turski milijarder ponovo zajedno

Pjevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran su se pomirili i to proke nekoliko mjeseci, prenose srpski mediji.

Najčitanije