Emina Jahović

Mustafa ljut na Eminu

Truski pjevač i bivši muž pjevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika i zbog te informacije je potpuno poludeo.

Emina Jahović imala saobraćajku

Pjevačica Emina Jahović doživjela je saobraćajnu nesreću, osjeća se dobro, a oglasila se preko svog Instagram profila i zamolila da se ne diže panika oko toga.

Mustafa bijesan na Eminu: Uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, bijesan je na svoju bivšu suprugu i spreman je da joj uzme kuću i smanji alimentaciju ukoliko sazna da ga je varala i tokom braka sa njim.

Momak Emine Jahović objavio fotografiju sa njom, opis šokirao mnoge

Partner pjevačice Emine Jahović, turski milioner Sadetin Saran objavio je na Instagramu fotografiju sa pop pjevačicom, ali je ispod napisao nešto što je šokiralo turske medije.

Emina Jahović ponovo zaljubljena?

Popularna pjevačica Emina Jahović izgleda da je brzo preboljela razvod od Mustafe Sandala. Turski mediji pišu da se već nakon dva mjeseca zaljubila u turskog milionera Sadetina Sarana.

Emina Jahović snimila duet sa najvećom turskom zvijezdom

Popularna pjevačica snimila je duet sa najvećom mladom zvijezdom u Turskoj, Edisom, koji je za ovu pjesmu napisao tekst, dok je muziku radio Darko Dimitrov, sa kojim je Emina sarađivala na albumu “Dalje”.

Evo šta je Emina Jahović dobila poslije razvoda od Mustafe

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se zvanično 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka.

Emina Jahović: Ne razmišljam o novom partneru

Pop zvijezda Emina Jahović nedavno je otkrila zbog čega se rastala od supruga Mustafe Sandala, da će uprkos razvodu ostati da živi sa sinovima u Instanbulu i kako je ponosna na sebe što ima hrabrosti za još jedan životni početak, ali i da trenutno ne razmišlja o novom partneru.

Emina Jahović: Razvod je kao smrt

Pop-pjevačica Emina Jahović za magazin "Hello" izjavila je da je usamljenost dovela do razvoda od turskog pjevača Mustafe Sandala.

Emina o Mustafi: Bićemo dobri prijatelji

Pjevačica Emina Jahović nedavno je došla iz Istanbula u Beograd zbog poslovnh obaveza, odnosno zbog snimanja novog spota.

Najčitanije