Emina Jahović

Emina Jahović raskinula sa turskim milijarderom

Pjevačica Emina Jahović okončala je romansu o kojoj su poslednjih mjeseci pisali svi srpski i turski mediji.

Emina Jahović objavila novu pjesmu i spot

Popularna pjevačica Emina Jahović u saradnji sa Coronom, Rimskim i producentom Filipom Mladenovićem predstavila je novu pjesmu, pod nazivom “Prsten”, za koju je urađen i spot u produkciji IDJ Videos.

Emina Jahović zaljubljena: Na njemu mi se sviđa sve

Pjevačica Emina Jahović nedavno je uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a upoznala je i njegovu familiju, koja ju je lijepo prihvatila.

Emina Jahović konačno priznala vezu sa turskim milijaderom

Turski biznismen Sadetin Saran 28. oktobra na svom Instagram nalogu objavio je porodičnu fotografiju, sa proslave rođendana jednog člana porodice, a na druženju je bila i Emina Jahović.

Nova fotka Emine i Sadetina potvrđuje njihovu vezu?

Spekuliše se da pjevačica Emina Jahović duže vrijeme uživa u vezi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a nova fotografija isplivala je na društvenim mrežama.

Mustafa ljut na Eminu

Truski pjevač i bivši muž pjevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika i zbog te informacije je potpuno poludeo.

Emina Jahović imala saobraćajku

Pjevačica Emina Jahović doživjela je saobraćajnu nesreću, osjeća se dobro, a oglasila se preko svog Instagram profila i zamolila da se ne diže panika oko toga.

Mustafa bijesan na Eminu: Uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, bijesan je na svoju bivšu suprugu i spreman je da joj uzme kuću i smanji alimentaciju ukoliko sazna da ga je varala i tokom braka sa njim.

Momak Emine Jahović objavio fotografiju sa njom, opis šokirao mnoge

Partner pjevačice Emine Jahović, turski milioner Sadetin Saran objavio je na Instagramu fotografiju sa pop pjevačicom, ali je ispod napisao nešto što je šokiralo turske medije.

Emina Jahović ponovo zaljubljena?

Popularna pjevačica Emina Jahović izgleda da je brzo preboljela razvod od Mustafe Sandala. Turski mediji pišu da se već nakon dva mjeseca zaljubila u turskog milionera Sadetina Sarana.

Najčitanije