Emisija

Emisije ugljenika iz bogatih zemalja naglo porasle ove godine

Nakon što su prošle godine opale globalne emisije ugljen-dioksida koje su posljedica sagorijevanja uglja, nafte i gasa ove godine su porasle u 20 najbogatijih nacija svijeta, prema novoj studiji.

Počelo suđenje bivšem direktoru "Audija"

MINHEN - U Njemačkoj je danas počelo suđenje bivšem direktoru "Audija" Rupertu Štadleru povodom skandala u vezi sa varanjem na testovima automobilskih emisija štetnih gasova.

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila "nedostatke u svakodnevnom upravljanju" u emisiji koju vodi.

Kraj ozloglašene voditeljke Elen Dedženeris

Nakon što je više ljudi koji su radili na emisiji istupilo i progovorilo o užasnim uslovima u kojima su radili ali i ponašanju voditeljke Elen Dedženeris, sada su konačno pokrenute i zvanične procedure protiv nje.

Aca Lukas postaje voditelj

Aca Lukas već dvije i po decenije puni koncertne dvorane. Ipak, čini se da je popularni pjevač riješio da napravi profesionalni iskorak i oproba se i u drugog profesiji.

Cenzura emisija srpskih TV u Crnoj Gori

PODGORICA - Savjet Agencije za elektronske medije odlučio je da će u Crnoj Gori reemitovanje pojedinih sadržaja u okviru programa televizija Hepi i Pink M iz Srbije biti ograničeno na tri mjeseca zbog, kako je navedeno, promovisanja mržnje, netrpeljivosti i diskriminacije prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti.

Najčitanije