Enterijer

Boemski stil u uređenju enterijera: Od doma napravite boho oazu

Boho stil uređenja doma podrazumijeva upotrebu živih boja i vintidž namještaja. S obzirom na to da ga ne odlikuju neka stroga pravila, ovo je stil u kojem nema ograničenja

U Banjaluci otvorena kuća dizajna enterijera

BANJALUKA - Kuća dizajna enterijera Design House by LOFT otvorena je sinoć u Banjaluci u krugu Čajevca, preko puta restorana "Bizzare Diverse".

Povežite boje i astrologiju za idealan enterijer

Kao što sama riječ ukazuje, kolorstrologija kombinuje astrologiju i boje, a ovaj koncept je pokrenula Mišel Bernhardt.

Pet najčešćih grešaka pri uređenju spavaće sobe

Donosimo vam pet savjeta koji će vam pomoći da vašu spavaću sobu pretvorite u pravu oazu snova.

Umjesto slike na zid uokvirite vrt

Vertikalni vrtovi su postali novi vladari svih enterijera. Jednostavni su za održavanje i jako zanimljivi. Sve veći rast svjetske populacije, urbana betonska džungla i stalno takmičenje u graditeljskim dostignućima, stavili su zelene površine u drugi plan te vrtove postavili kao luksuz namijenjen samo pojedincima. Upravo u ovom nedostatku horizontalnih površina, francuski botaničar Patrik Blank pronašao je inspiraciju za stvaranje vertikalnih vrtova, poznatih još i kao zeleni zidovi ili živi zidovi.

Savjeti za uređenje enterijera

Ukoliko razmišljate o kupovini novog stana ili renoviranju starog, ne zaboravite da se informišete o novim trendovima ureženja enterijera. Otkrivamo vam neke od njih.

Boje i emocije: Evo kako da izaberete idealnu boju za svoj dizajn

Godinama se priča o tome kako boje pozitivno utiču na raspoloženje ljudi.

Pet savjeta uz koje ćete iskoristiti najbolje od jeseni

Vrijeme je da vaš dom zaogrnete u jesensko ruho i transformišete ga u dom o kojem maštate uz samo par zanimljivih detalja.

Trikovi za uređenje enterijera

Nisu svi stanovi i prostorije prirodno osvijetljeni, ali postoje trikovi u uređenju enterijera koji mogu učiniti čuda i stvoriti ugodan ambijent, bez rušenja zidova ili proširivanja prozora. Tajna se krije u jednostavnim optičkim iluzijama koje svakoj mračnoj prostoriji daju instantnu svjetlost.

Najčitanije