Entoni Fauči

Fauči: Neće biti novih zatvaranja

VAŠINGTON - Amerika se neće ponovo odlučiti na zatvaranje radi suzbijanja širenja virusa korona, ali stvari će se pogoršati jer delta soj doprinosi povećanju broja oboljelih, uglavnom među nevakcinisanim osobama, rekao je danas američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči.

Fauči: Moguće ukidanje obaveze nošenja maski u zatvorenom

VAŠINGTON - Vodeći američki imunolog i medicinski savjetnik Bijele kuće Entoni Fauči najavio je da će smjernice za nošenje maski u zatvorenom prostoru uskoro biti promijenjene.

"Indija prepuštena tragičnom rasplamsavanju epidemije"

VAŠINGTON - Dr Entoni Fauči, glavni medicinski savjetnik Bijele kuće, ukazao je da je međunarodna zajednica propustila priliku da obezbijedi adekvatan odgovor i spriječi "tragično" rasplamsavanje epidemije virusa korona u Indiji.

Fauči: Ne dozvoliti da se ponove dešavanja iz Evrope

VAŠINGTON - Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči upozorio je danas da postoji mogućnost da se SAD suočavaju s novim talasom oboljelih od virusa korona i da bi trebalo pokušati da se izbjegne nagli rast, kao u Evropi.

"Do kraja ljeta vidjećemo pomake u borbi s kovidom"

VAŠINGTON - Vodeći imunolog u SAD Entoni Fauči rekao je danas da će se do kraja ljeta ili početka jeseni vidjeti veliki pomaci u borbi protiv kovida.

Fauči: Imunitet krda zahtijeva stopu vakcinacije do 90 odsto

VAŠINGTON - Postizanje imuniteta krda protiv virusa korona zahtijevaće da bude vakcinisano između 70 i 90 odsto građana, ocijenio je vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči.

Fauči: Imunitet krda u SAD donio bi mnogo više patnje i smrti

VAŠINGTON - Dostizanje prirodnog imuniteta krda u Sjedinjenim Državama značilo bi "toliko puno patnje i smrti u zemlji da bi to bilo neprihvatljivo", rekao je glavni američki infektolog Antonio Fauči.

Fauči: Tramp više nije zarazan

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp više ne može aktivno da širi virus Kovid 19 i može da nastupi u gradskoj većinici u Majamiju na događaju u organizaciji NBC Newsa a da ne ugrozi druge, rekao je vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči.

Dr Fauči optužio Trampov štab za obmanu javnosti

VAŠINGTON - Glavni američki imunolog i rukovodilac tima za borbu protiv epidemije virusa korona pri Bijeloj kući dr Entoni Fauči izjavio je da je izborni štab predsjednika Donalda Trampa zlupotrijebio jednu njegovu izjavu za Foks njuz i obmanuo javnost.

Fauči demantovao Trampa: Gripa nije smrtonosna koliko i virus korona

Glavni američki epidemiolog Entoni Fauči demantovao je tvrdnju predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa da je virus korona smrtonosan koliko i gripa. Napomenuo je da postoji razlika između ova dva zdravstvena problema.

Najčitanije