Estonija

Kako možete ući u Rusiju bez vize i pasoša?

Pogranični odnosi sa Estonije i Rusije nisu regulisani pravilima - već decenijama se ne potpisuju potrebni dokumenti.

Španski avion greškom ispustio raketu nad Estonijom

MADRID - Španski borbeni avion, sa bazom u Litvaniji, greškom je danas ispustio raketu iznad jugozapadne Estonije tokom obuke, ne pričinivši pri tom nikakvu štetu, saopštilo je špansko Ministarstvo odbrane, koje je otvorilo istragu o tom incidentu.

Električni Nobe 100 dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv

Ima tri točka, električni pogon i možete pomoći u njegovom stvaranju.

Početkom devedesetih pola ih nije imalo telefon, danas dijele digitalna državljanstva

Mala zemlja na sjeveroistoku Evrope sa samo 1,3 miliona stanovnika, nakon raspada Sovjetskog Saveza i osamostaljenja 1991. godine postigla je nevjerovatnu transformaciju.

Grčka najzaduženija zemlja EU, Estonija najmanje zadužena

BRISEL - Grčka, koja se posljednjih godinama suočava s dubokom finansijskom krizom, trenutno je najzaduženija zemlja članica Evropske unije (EU).

Čović u Estoniji: BiH je za NATO

TALIN - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović rekao je da je BiH opredijeljena za jačanje odnosa sa NATO savezom i da sve njene nadležne institucije sprovode aktivnosti za ispunjavanje uslova iz Talina i aktivaciju Akcionog plana za članstvo do kraja godine.

Visoka pobjeda rukometaša BiH protiv Estonije

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom je počela kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj.

Baždarević želi pobjedu nad Estonijom

Iako je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila sve šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji, selektor “zmajeva” Mehmed Baždarević večeras je u Talinu uoči sutrašnje posljednje utakmice Grupe H sa Estonijom najavio borbenu igru i pobjedu svojih pulena.

Dali gol nakon 14 sekundi, a nisu ni pipnuli loptu

Urnebesna scena stiže nam Estonije, gdje su se u kupu ove bivše sovjetske države susrele ekipe Levadije i autsajdera Paide.

Estonija protjeruje ruske diplomate, Rusi najavljuju odgovor

MOSKVA, TALIN - Ruski generalni konzul u Narvi Dmitrij Kazenov i konzul Andrej Surgajev biće protjerani iz Estonije, najavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Estonije Sandra Kamilova.

Najčitanije