Estonija

Estonija izašla iz KFOR-a

PRIŠTINA - Estonija je poslije skoro 19 godina izašla je iz misije KFOR-a.

Banke u Estoniji izvršile transakcije vrijedne 900 miliona dolara

TALIN - Banke koje posluju u Estoniji proslijedile su oko 900 milijardi evra u nerezidentnim, međunarodnim transakcijama od 2008. do 2015. godine, javio je danas "Blumberg" pozivajući se na podatke centralne banke ove zemlje.

Kako možete ući u Rusiju bez vize i pasoša?

Pogranični odnosi sa Estonije i Rusije nisu regulisani pravilima - već decenijama se ne potpisuju potrebni dokumenti.

Španski avion greškom ispustio raketu nad Estonijom

MADRID - Španski borbeni avion, sa bazom u Litvaniji, greškom je danas ispustio raketu iznad jugozapadne Estonije tokom obuke, ne pričinivši pri tom nikakvu štetu, saopštilo je špansko Ministarstvo odbrane, koje je otvorilo istragu o tom incidentu.

Električni Nobe 100 dolazi iz Estonije i jednostavno je neodoljiv

Ima tri točka, električni pogon i možete pomoći u njegovom stvaranju.

Početkom devedesetih pola ih nije imalo telefon, danas dijele digitalna državljanstva

Mala zemlja na sjeveroistoku Evrope sa samo 1,3 miliona stanovnika, nakon raspada Sovjetskog Saveza i osamostaljenja 1991. godine postigla je nevjerovatnu transformaciju.

Grčka najzaduženija zemlja EU, Estonija najmanje zadužena

BRISEL - Grčka, koja se posljednjih godinama suočava s dubokom finansijskom krizom, trenutno je najzaduženija zemlja članica Evropske unije (EU).

Čović u Estoniji: BiH je za NATO

TALIN - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović rekao je da je BiH opredijeljena za jačanje odnosa sa NATO savezom i da sve njene nadležne institucije sprovode aktivnosti za ispunjavanje uslova iz Talina i aktivaciju Akcionog plana za članstvo do kraja godine.

Visoka pobjeda rukometaša BiH protiv Estonije

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom je počela kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj.

Baždarević želi pobjedu nad Estonijom

Iako je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila sve šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji, selektor “zmajeva” Mehmed Baždarević večeras je u Talinu uoči sutrašnje posljednje utakmice Grupe H sa Estonijom najavio borbenu igru i pobjedu svojih pulena.

Najčitanije