Etihad

Etihad prodaje 38 aviona za milijardu dolara

​Avio kompanija "Etihad Airways" iz Abu Dabija, koja se dugo bori s finansijskim problemima, saopštila je da će prodati 38 aviona investicionom fondu i lizing kompaniji za milijardu dolara.

Er Srbija iznajmila Etihadov A320

BEOGRAD - Kompanija Er Srbija sklopila je dogovor o iznajmljivanju Etihadove letjelice Airbus A320. Taj avion je juče popodne priključen floti srpskog avio-prevoznika.

Etihad demantuje da prelazi u ruke Emiratesa

DUBAI, ABU DABI - Emirates i Etihad, dvije najveće avio-kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, demantovale su današnju vijest Bloomberga o tome da Emirejts želi da preuzme Etihad kako bi stvorio najveću svjetsku avio-kompaniju.

Spektakl na pomolu: Emirates kupuje Etihad?

Vazduhoplovna kompanija Emirates namjerava da otkupi konkurenta, kompaniju Etihad, prenio je Bloomberg.

Etihad neće prodavati Air Serbia

LONDON - Srpski avioprevoznik neće, bar zasad, doživjeti sudbinu Alitalije i Air Berlina, kompanija iz kojih se povukao Etihad.

Etihad se povukao: Er Berlin ide u stečaj

Posrnula njemačka avio-kompanija Er Berlin podnijela je zahtjev za stečaj zbog nesolventnosti pošto je glavni akcionar, Etihad ervejz, odbio dalje finansiranje.

Etihad airways suspenduje letove za Katar

DUBAI - Avio-kompanija Etihad Airways, koja je u državnom vlasništvu Ujedinjenih Arapskih Emirata, suspendovaće do daljnjeg sve letove ka i iz Dohe.

Najčitanije