Euro

Starčević: Odi­gra­li smo zre­lo

Odi­gra­li smo zre­lo, a os­ta­je žal za pro­pu­šte­nim pri­li­ka­ma, po­ručio je Slo­bo­dan Starčević, se­le­ktor mla­de U-21 fu­dbal­ske re­pre­zan­ta­ci­je BiH.

Starčević odabrao „zmajiće“ za Luksemburg i Italiju

Mlada U21 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru kvalifikacija za EURO 2023. godine 25. marta na „Grbavici“ dočekati selekciju Luksemburga, dok 29. marta u Trstu gostuju mladoj reprezentaciji Italije.

Gradovi nemaju pravo da progone Euro 6 automobile

Najviši sud EU odbacio je tužbe koje su gradovi Brisel, Madrid i Pariz podnijeli protiv Evropske komisije optužujući je da je postavila previsoke granice za emisije azotnih oksida iz automobila čime se, kažu, podrivaju njihovi napori za smanjenje zagađenja vazduha.

Fudbaleri Engleske na meti rasističkih uvreda nakon finala EP-a

Fudbalski savez Engleske (FA) osudio je rasističko vrjeđenje reprezentativaca Markusa Rašforda, Džejdona Sanša i Bakajokua Sake nakon što su promašili jedanaesterce u finalu Evropskog prvenstva protiv Italije.

Uhapšeno 45 navijača poslije finala EP

Britanska policija saopštila je da je uhapsila 45 navijača u neredima koji su sinoć izbili u Londonu poslije finala Evropskog prvenstva u fudbalu između Engleske i Italije, u kome su "azuri" slavili poslije penala, javlja Rojters.

Kraljica Elizabeta poželjela uspjeh Engleskoj u finalu Eura

Britanska kraljica Elizabeta Druga prisjetila se kako je 1966. godine dodijelila trofej namijenjen Svjetskom prvaku tadašnjem kapitenu Bobiju Muru, poželjevši uspjeh engleskom timu uoči finala Eura 2020. godine.

Čeferin: Nikad više ovakav EURO

Prvi čovjek evropske kuće fudbala Aleksandar Čeferin odbacio je ideju da se ponovi sistem kao na ovogodišnjem EURO.

Poruka italijanskim navijačima: Ne krećite u London

Britanski ministar saobraćaja Grant Šaps poručio je danas italijanskim fudbalskim navijačima da ne pokušavaju da doputuju u London na finale Evropskog fudbalskog prvenstva u nedjelju, 11. jula.

Englezi pred kaznom: UEFA razmatra tri sporne situacije

Reprezentacija Engleske jeste savladala Dance u polufinalu Evropskog prvenstva, ali neće proći bez posljedica.

Kejn: Finale kod kuće, kakav osjećaj

Fudbalski reprezentativac Engleska Hari Kejn bio je srećan nakon plasmana u finale Evropskog prvenstva.

Meridian nudi najveće kvote za polufinale EURO 2020: Engleska 1,90

Nakon fudbalske fantazije koju smo sinoć gledali znamo ko je prvi finalista Evropskog prvenstva. Danas ostaje da saznamo ko ide na megdan Italiji na Wembley stadion, 11. jula u 21 h! Da li će Englezi konačno na svom matičnom stadionu vratiti pehar kući?

Pike: Nije pošteno, promijeniti sistem izvođenja penala

Nije slučajnost da su četiri utakmice na EURO i Kopa Amerike, koje su riješene penalima, dobili timovi koji su prvi šutirali, tvrdi nekadašnji španski reprezentativac Žerard Pike.

Pogledajte šta je Kjelini uradio Špancima prije izvođenja penala

Fudbalska reprezentacija Italije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, na Vembliju je poslije penala savladala Španiju 1:1 - 4:2

Meridian nudi najveću kvotu na planeti! Italija 2,70! Španija 3,10!

Polufinale Evropskog prvenstva, večeras od 21 h, na stadionu Wembley u Londonu okršaj je apsolutnih giganata ne samo evropskog, već svjetskog fudbala: ITALIJA - ŠPANIJA.

Kraj češkog sna, Danci u polufinalu Evropskog prvenstva

Reprezentacija Danske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva nakon što je savladala Češku rezultatom 2:1.

Najčitanije