Evo Morales

Morales na Kubi radi liječenja

BUENOS AJRES - Bivši predsjednik Bolivije Evo Morales otputovao je iz Argentine na Kubu radi liječenja, saopštio je njegov portparol.

Objaven nalog za hapšenje Eva Moralesa

SUKRE - Novi ministar unutrašnjih poslova Bolivije Arturo Muriljo objavio je nalog za hapšenje bivšeg predsjednika Eva Moralesa.

Evo Morales dobio status izbjeglice u Argentini

BUENOS AJRES - Bivši predsjednik Bolivije Evo Morales nalazi se u Argentini, gdje će dobiti status izbjeglice, saopštio je danas šef argentinske diplomatije Felipe Sola.

Anjez potpisala, novi izbori bez Moralesa

LA PAZ - Samoproglašena predsjednica Bolivije Ðanine Anjez potpisala je danas zakon o održavanju novih predsjedničkih izbora na kojima bivši predsjednik Evo Morales neće moći da učestvuje.

Privremena vlada Bolivije optužuje Moralesa za terorizam i pobunu

LA PAZ - Privremena vlada Bolivije optužila je bivšeg bolivijskog predsjednika Eva Moralesa za terorizam i pobunu.

Zbog litijuma organizovali državni udar u Boliviji?

Sada već bivši predsjednik Bolivije, Evo Morales, tvrdi da su SAD igrale ključnu ulogu u njegovom deponovanju i da su ogromne rezerve litijuma Bolivije bile meta državnog udara.

Moralesova kćerka odbila azil u Meksiku

LA PAZ - Kćerka bivšeg bolivijskog predsjednika Eve Moralesa, Evaliz Morales Alvarado, odbila je da napusti Boliviju i ode u Meksiko, prenio je bolivijski El Deber magazin.

Policija pucala na pristalice Eva Moralesa, petoro poginulih

Bivši predsjednik Bolivije Evo Morales pozvao je bolivijske snage bezbjednosti da prekinu nasilje nad narodom.

Hrvat došao glave Moralesu, a pobunjenike obučavao dobro poznati Srbin

Kao i slučaju Huana Gvaida, koji se samoproglasio za predsjednika Venecuele početkom godine, iako za njega niko prije toga nije čuo, tako se i u Boliviji dogodila slična stvar.

Anjes Čavez priznali Ustavni sud i vojska, priznanje stiglo i od Amerike

LA PAZ - Ustavni sud Bolivije, kao i oružane snage te zemlje, priznali su senatorku Žanin Anjes Čavez za privremenu predsjednicu pošto je Evo Morales podnio ostavku.

Najčitanije