Evroliga

Trinkijeri napušta Partizan, preuzima tim iz Evrolige

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri navodno je završio posao u Partizanu i od sljedeće sezone će preuzeti Bajern iz Minhena.

Zaneti: Ako se oslobodi mjesto, Evroliga će pozvati Virtus

Predsjednik Virusa iz Bolonje Masimo Zaneti izjavio je da će italijanski klub zamijeniti Panatinaikos ako istupi iz Evrolige.

Panatinaikos pisao Evroligi: Hoćemo naš novac

Grčki velikan Panatinaikos poslao je drugo pismo Evroligi i od direktora Evrolige Đordija Bertomeua zatražio momentalno plaćanje iznosa od Evrolige i informacije o neizvršenim finansijskim pregovorima i sporazumima.

Bertomeu: Vjerujem da će Panatinaikos ostati u Evroligi

Prvi čovjek Evrolige Ðorđi Bertomeu izjavio je da vjeruje da će grčki klub Panatinaikos ostati takmičenju, uprkos najavama o istupanju.

Bartomeu: Nema nagrađenih ni kažnjenih

Odluka da se sezona u košarkaškoj Evroligi i Evrokupu završi izazvala je veliku polemiku, a o svemu je za Maksbet radio pričao Đordi Bertomeu, koji je istakao da priče o proširenju takmičenja Evrolige i uvođenju dvije ekipe iz Evrokupa nije bilo.

Virtus čeka da neko odustane od Evrolige

Generalni direktor Virusa iz Bolonje Luka Baraldi izjavio je da je odluka Evrolige o sastavu ekipa za sljedeću sezonu bila očekivana, kao i da je klub iz Bolonje spreman da igra u najjačem košarkaškom takmičenju ako neko od tih timova odustane.

Zvanično - Zvezda u Evroligi naredne sezone, Partizan u Evrokupu

Čelnici Evrolige su odlučili da sastav tog takmičenja u sezoni 2020/21. bude isti kao i u prethodnoj.

Kraj Evrolige i Evrokupa

Sezona u Evroligi i Evrokupu je okončana.

Bertomeu predlaže suspenziju Evrolige i Evrokupa

Kako prenosi grčki portal SDNA, prvi čovjek Evrolige Đordi Bertomeu predložio je na sastanku dioničara suspenziju sezone.

Dan odluke za Evroligu

Odluka o sudbini košarkaške sezone u Evroligi i Evrokupu biće donesena danas nakon sastanka klubova.

Najčitanije