Evropa

PSA grupa prodala najviše auta u Evropi

Francuski proizvođač automobila PSA grupa, vlasnik brendova Citroen i Peugeot, ostvario je u 2018. rekordnu prodaju jer su prodaja Opelovih modela i snažan rast u Evropi neutralizovali pad prodaje na tržištima Kine i Irana.

Snijeg paralisao dijelove Evrope, lavina se sručila na hotel

Snježne padavine paralisale su prethodnih dana pojedine dijelove Evrope, a snijeg i dalje zadaje velike probleme građanima Njemačke, Austrije, Švedske i Švajcarske, gdje su tri osobe povrijeđene kada se lavina sručila na restoran jednog hotela.

Norveški ministar odbrane: Moguć rat u Evropi

BRISEL - Ministar odbrane Norveške Frank Bake Jensen rekao je u govora na zasjedanju "Vojnog društva Norveške“ da postoji mogućnost da između zemalja Evrope počne rat.

Nevrijeme paralisalo Evropu, 13 mrtvih

BERLIN - Najmanje 13 osoba stradalo je u incidentima izazvanim nevremenom koje je zahvatilo Evropu od proteklog vikenda, a najviše njih stradalo je u lavinama.

Snijeg i poplave u zapadnoj i centralnoj Evropi

BEČ - Vlasti Austrije upozorile su na dodatne snježne padavine i rast rizika od lavina, dok se obalska područja Njemačke i Holandije pripremaju za poplave usljed jakog vjetra koji duva sa mora.

I u novogodišnjim sniženjima kaskamo za Evropom

BANJALUKA - Za razliku od velikih prazničnih sniženja u zemljama okruženja i Evrope, kod nas u BiH značajnih sniženja nema, te plakati sa natpisima 10, 20, 30 ili eventualno 50 odsto nalijepljeni na izlozima trgovačkih radnji ili pored cijene pojedinih proizvoda služe isključivo kako bi namamili kupce, tvrde iz udruženja potrošača.

Najskuplji stan u Evropi košta 74 miliona evra

​Glomazni balkon koji okružuje ovaj stan površine oko 750 m2, ima nevjerovatni pogled na stazu Formule 1 i slavnu luku Monaka, Port Herkules. Ovaj nevjerovatni stan u Monaku koji se prodaje po nevjerovatnoj cijeni odgovoriće na sve vaše potrebe.

Najgora godina od 2008. za evropske berze

Ova će godina biti zabilježena kao najgora za evropske dionice od 2008. godine, objavio je danas Bloomberg.

Politiko: Evropa konstantno na pragu katastrofe

BERLIN - Bila je ovo paklena nedelja u Evropi - Pariz je gorio, Brexit se pretvorio u psiho-dramu, a autokratija se vraća, navodi "Politiko" u teksu "Ovo je kraj Evrope kakvu poznajemo (osjećaj je dobar)".

Kineski Great Wall od 2020. ponovo u Evropi

Great Wall najavljuje svoj povratak na evropsko tržište, i to za 2020. godinu.

Najčitanije