Evrovizija

Pobjednik Evrovizije ponovo raspametio obožavateljke

Damiano David, frontmen italijanske grupe "Maneskin", svojim eksecentričnim izgledom, privukao je pažnju cijelog svijeta.

Novi evrovizijski skandal, ovaj put zbog Malte

tresu malo ozbiljniji nemiri i to zbog ovogodišnje predstavnice ove države, 18-godišnje Destini.

Ksenija pozvala Kneza nakon nastupa, ocu postavila tri pitanja

Djevojke iz grupe "Hurricane" oduševile su Evropu, a radost povodom prolaska u veliko finale čuvenog takmičenja ne krije Nenad Knežević Knez, otac Ksenije, jedne od "uraganki".

Poznato prvih deset finalista Evrosonga

Nakon godinu dana pauze, sinoć je ponovo održano takmičenje za najbolju pjesmu Evrope – "Pjesma Evrovizije".

Pogledajte ko su trenutni favoriti na Eurosongu

U toku su posljednje pripreme za novo izdanje Eurosonga, koje počinje 18. maja, kada će biti održano prvo polufinale ovog velikog muzičkog takmičenja.

Evrovizijska delegacija Srbije otputovala u Roterdam

Delegacija Srbije je otputovala na ovogodišnju Pjesmu Evrovizije.

Dozvoljena publika na Evroviziji u Roterdamu

Publika će biti dozvoljena na takmičenju za Pjesmu Evrovizije, koje se održava sljedećeg mjeseca u Roterdamu, odlučila je vlada te zemlje, javlja holandski ANP news,

Peticije protiv nastupa makedonskog predstavnika na Evroviziji

Prašina koja se ovih dana podigla zbog spota za pjesmu "Here I stand", ovogodišnjeg makedonskog predstavnika na Evroviziji Vasila Garvanlieva ne jenjava, posebno nakon što je priznao da ima makedonsko i bugarsko državljanstvo.

"Evrovizija" uživo, ali uz striktne mjere

Evropska radiodifuzna unija zajedno s nizozemskim javnim servisom i organizatorima takmičenja za "Pjesmu Evrovizije" objavila je detaljan zdravstveni i bezbjednosni protokol za predstojeće nadmetanje u Roterdamu. Sve akreditovane osobe moraće striktno da poštuju sve protokole da bi mogle da prisustvuju, odnosno učestvuju na takmičenju. Sve mjere su takođe u saglasnosti s pravilima nizozemskog Nacionalnog instituta za javno zdravlje.

Hurricane uskoro predstavljaju novu pjesmu za Evroviziju

BEOGRAD - Grupa Hurricane, prošlogodišnja pobjednica Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Pjesmi Evrovizije. Obožavaoci takmičenja prošle godine pjevali su Hasta la vista i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu riječ na španskom jeziku - Loco Loco biće pjesma Srbije za Evroviziju 2021. godine.

Najčitanije