Evrovizija

Potvrđen Madonin nastup na Evroviziji

TEL AVIV - Američka pop zvijezda Madona najavila je da će nastupiti na takmičenju za pjesmu Evrovizije koje se održava u Izraelu sljedećeg mjeseca.

Muzičari se pobunili: Evrosong pod znakom pitanja?

Vivijen Vesvud, Piter Gabrijel i Volf Alis nalaze se među 50 britanskih umjetnika koji su zatražili da se Evrosong premjesti iz Izraela, piše BBC.

"Pjesma Evrovizije" dogodine u Tel Avivu

Takmičenje "Pjesma Evrovizije" biće održano sljedeće godine u izraelskom Tel Avivu, saopštila je danas ova organizacija.

Apel na bojkot Evrovizije u Izraelu podržalo 140 umjetnika

Grupa od 140 umjetnika iz cijelog svijeta podržala je poziv na bojkot 64. takmičenja Evrovizije koje će se naredne godine održati u Izraelu. List "The Guardian" objavio je tekst koji je potpisalo 140 umjetnika koji su tako javno podržali apel palestinskih umjetnika na bojkot evrovizijskog takmičenja u Izraelu.

Beč domaćin Evrovizije iako je Izrael pobijedio?

Glavni grad Austrije Beč mogao bi iduće godine ponovo da bude domaćin Pjesme Evrovizije, iako je Izrael odnio pobjedu na ovogodišnjem takmičenju, spekulišu austrijski mediji.

Pobjednička pjesma Evrovizije plagijat?

Pobjeda Izraela na takmičenju za Pjesmu Evrovizije 2018. godine je ugrožena nakon što je jedna od najvećih svjetskih muzičkih kompanija zaprijetila da će tužiti kompozitore izraelske pjesme zbog navodne povrede autorskih prava.

"Ako Evrovizija ne bude u Jerusalimu onda bolje da je ne bude"

Izraelska ministarka kulture i sporta Miri Regev izjavila je da bi Izrael, ukoliko ne može da organizuje nadmetanje za pjesmu Evrovizije sljedeće godine u Jerusalimu, trebalo da razmisli da li da ga uopšte održi.

Naredna Evrovizija u Jerusalimu?

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu čestitao je pjevačici Neti Barzilaji pobjedu na takmičenju za pjesmu Evrovizije i obećao da će naredne godine ovo takmičenje biti održano u Jerusalimu.

Ko je mladić koji je oteo mikrofon britanskoj pjevačici?

Finale 63. Evrovizije u Lisabonu obilježio je incident tokom nastupa britanske pjevačice SuRie, kada je na binu upao muškarac i pjevačici oteo mikrofon, nakon čega je odmah reagovalo obezbjeđenje.

"Dogodine u Jerusalimu" izazvalo buru poslije Evrovizije

Pobjednica ovogodišnjeg takmičenja za Pjesmu Evrovizije Neta Barzilaj osim svojim neobičnim nastupom reakciju javnosti izazvala je i pobjedničkim govorom.

Najčitanije