Exit

"Exit" pokreće festival i u Sjevernoj Makedoniji

"Exit" je najavio pokretanje festivala i u Sjevernoj Makedoniji, planiranog za 2023. godinu. Njemu će prethoditi velika "Get Exited" žurka 7. septembra u Strumici, koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvijezda.

Porukama mira otvoren 22. "Exit", nastupili i Banjalučani

Dvadeset drugi "Exit" festival zvanično je otvoren u Novom Sadu, a prema očekivanjima organizatora, kroz kapije festivala u naredna četiri dana proći će više od 200.000 posjetilaca iz više od 100 zemalja svijeta.

Satori i "Exit" objavili obradu pjesme "Đelem, đelem"

Nizozemski muzičar Satori i "Exit" festival objavili su obradu pjesme "Đelem, đelem", koju je izvorno izvodila neponovljiva romska pjevačica Esma Redžepova.

Manje od mjesec dana do početka najjačeg izdanja "Egzita"

NOVI SAD - Nešto manje od mjesec dana ostalo je do početka novosadskog muzičkog festivala "Egzit", a sudeći po imenima koja će nastupiti biće to njegovo najjače festivalsko izdanje.

Ofenbach i Disciples na Glavnoj pozornici EXIT-a

Duo Ofenbach I producentska ekipa Disciples nastupiće na Glavnoj pozornici EXIT festival.

DJ Billain na EXIT-u

Billain, internacionalni producent sa bh. adresom, nastupiće na EXIT-u, koji se odražava od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Konstrakta u programu Exit festivala 10. jula u Novom Sadu

Najtraženije muzičko ime Balkana, Ana Ðurić Konstrakta, krunisaće ovogodišnji program EXIT festivala u nedjelju, 10. jula u Novom Sadu, i to svjetskom premijerom jedinstvenog multimedijalnog performansa, saopštili su iz Exita.

Hot Since 82 prvi put stiže u Sarajevo, na Get EXITed žurku

Hot Since 82, zaštitno lice svjetskog tech house zvuka, prvi put stiže u Bosnu i Hercegovinu, tačnije u Sarajevo, 6. maja predvodeći Get EXITed žurku, koja će napraviti odličan uvod u ovogodišnje izdanje "Exit" festivala.

"Exit" lansira ekskluzivnu NFT kolekciju

Festival "Exit" ulazi u Metaverse (mreža 3D virtuelnih svjetova fokusiranih na stvaranje društvenih veza) i najavljuje predstavljanje specijalne digitalne umjetnosti u obliku nezamjenljivih tokena, odnosno NFT-ova.

Egzit nominovan za najbolji festival na svijetu

Čuveni britanski magazin NME nominovao je "Egzit", višestrukog evropskog festivalskog šampiona, za najbolji festival na svijetu. Ovom nominacijom za prestižne NME nagrade, "Egzit" se našao među trenutno najznačajnim svjetskim imenima iz muzičke industrije, kao što su Lana Del Rej, Bili Ajliš, Vikend, "Maneskin", BTS, Lil Nas Eks, Tejlor Svift, Lijam Galager i mnogi drugi.

Exit 2022. pod sloganom "Zajedno. Zauvek!"

Slogan za Exit 2022. godine je "Zajedno. Zauvek!", a festival ce trajati od 7. do 10. jula, saopštili su danas organizatori festivala.

Treći dan "Exita" bez očekivanog DJ Borisa Brejche

Kao što su i najavljivali organizatori jednog od najpopularnijih evropskih festivala, treći dan "Exita" bio je najposjećeniji dan ovogodišnjeg izdanja.

"Exit" dobio saglasnost Kriznog štaba

Ljetni muzički festival "Exit" dobio je saglasnost Kriznog štaba za ovogodišnje održavanje, koje će se, u skladu sa bezbjednosnim protokolima, realizovati od 8. do 11. jula, saopštili su danas organizatori manifestacije.

Počela prodaja specijalnih paketa ulaznica za Exit

Proslava 20. godišnjice Exit festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su već potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, poručuju organizatori.

Gradonačelnik Novog Sada potvrdio održavanje EXIT-a ovog ljeta

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da je, zahvaljujući velikom uspehu Srbije u masovnoj vakcinaciji, EXIT festival moguće održati ovog ljeta, navedeno je na zvaničnoj stranici festivala.

Najčitanije