Exit

Za ulaznice za sljedeći Exit već se prijavilo 17.000 fanova

Za samo nekoliko dana otkako je počela registracija za novo, 20. izdanje "Exit" festivala idućeg jula, prvih 17.000 fanova iz cijelog svijeta već se prijavilo za ulaznice.

Exit objavio aftermovie i najavio veliki jubilej 2020.

Istog dana, nakon što je Amelie Lens zatvorila EXIT festival uz antologijsku himnu "Firestarter" u čast preminulog pjevača grupe "The Prodigy", Keitha Flinta, objavljen je već i zvanični festivalski "aftermovie" koji najavljuje i jubilarno 20. festivalsko izdanje, koje će označiti početak nove ere festivala, pod nazivom EXIT 2.0.

Tokom trajanja Exita odvezeno 50 tona smeća

NOVI SAD - Radnici novosadskog komunalnog preduzeća "Čistoća" za četiri dana trajanja muzičkog festivala "Exit", sakupili su i otpremili kamionima sa Petrovaradinske tvrđave na gradsku deponiju 50 tona smeća, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Završen 19. Exit

Muzički festival Exit, koji je počeo 4. jula, završen je jutros u Novom Sadu, a posjetilo ga je ukupno oko 200.000 ljudi.

Na EXIT-u zaplijenjeno 22 kilograma droge, 96 uhapšenih

NOVI SAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je na novosadskom festivalu EXIT zaplijenjeno 22 kilograma droge i uhapšeno 96 osoba.

Treće veče obilježili Van Gog i Greta van Flit

NOVI SAD - Treće veče "Egzita", jednog od najvećih muzičkih festivala u Evopi i svijetu, obilježili su nastupi beogradske rok-grupe "Van Gog" i jednog od svjetski najtraženijih mladih hard-rok sastava "Greta van Flit".

Drugo veče Exita obilježeili domaći i popularni svjetski muzičari

Drugo veče Exita, jednog od najboljih muzički festival u Evropi i svijetu, obilježili su nastupi domaćih rok-grupa "Ritam nereda", "Partibrejkers" i "Atesit rep".

Grk preminuo na Exitu, sumnja se na narkotike

NOVI SAD- Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na festivalu Exit u Novom Sadu, prenijeli su beogradski mediji pozivajući se na saopštenje organizatora festivala.

Oboren rekord dnevne posjete na Exitu: Više od 56.000 ljudi

Exit festival sinoć je otvoren uz najposećeniju noć u svojoj 19 godina dugoj istoriji sa više od 56.000 posjetilaca u toku 13 sati programa na 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

Sve spremno za Exit

U Novi Sad stigli su prvi ljubitelji "Exit"-a, ulice vrve od života i festivalskog uzbuđenja, kamp festivala primio je prve posjetioce i sve je spremno za naredna četiri dana proslave muzike i života.

Najčitanije