Exit

Egzit nominovan za najbolji festival na svijetu

Čuveni britanski magazin NME nominovao je "Egzit", višestrukog evropskog festivalskog šampiona, za najbolji festival na svijetu. Ovom nominacijom za prestižne NME nagrade, "Egzit" se našao među trenutno najznačajnim svjetskim imenima iz muzičke industrije, kao što su Lana Del Rej, Bili Ajliš, Vikend, "Maneskin", BTS, Lil Nas Eks, Tejlor Svift, Lijam Galager i mnogi drugi.

Exit 2022. pod sloganom "Zajedno. Zauvek!"

Slogan za Exit 2022. godine je "Zajedno. Zauvek!", a festival ce trajati od 7. do 10. jula, saopštili su danas organizatori festivala.

Treći dan "Exita" bez očekivanog DJ Borisa Brejche

Kao što su i najavljivali organizatori jednog od najpopularnijih evropskih festivala, treći dan "Exita" bio je najposjećeniji dan ovogodišnjeg izdanja.

"Exit" dobio saglasnost Kriznog štaba

Ljetni muzički festival "Exit" dobio je saglasnost Kriznog štaba za ovogodišnje održavanje, koje će se, u skladu sa bezbjednosnim protokolima, realizovati od 8. do 11. jula, saopštili su danas organizatori manifestacije.

Počela prodaja specijalnih paketa ulaznica za Exit

Proslava 20. godišnjice Exit festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su već potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, poručuju organizatori.

Gradonačelnik Novog Sada potvrdio održavanje EXIT-a ovog ljeta

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da je, zahvaljujući velikom uspehu Srbije u masovnoj vakcinaciji, EXIT festival moguće održati ovog ljeta, navedeno je na zvaničnoj stranici festivala.

Festival "Exit" bi mogao napustiti Srbiju

Srbija bi mogla da ostane bez festivala "Exit", jer su im iz državnog vrha rekli da riješe finansijski problem koji je nastao usljed pandemije virusa korona otpuštanjem svih zaposlenih.

Exitov life stream vidjelo četiri miliona fanova širom svijeta

Snimke virtuelnih ili uživo nastupa najvećih svjetskih tehno zvijezda sa Life stream festivala koji je nedavno održan na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi vidjelo je čak četiri miliona fanova širom planete, saopštio je Exit tim, organizator festivala.

Muzičke zvijezde u projektu "Lajf strim" sa Petrovaradinske tvrđave

NOVI SAD - Projekat "Lajf strim", koji organizuju "Egzit" festival i Svjetski program za hranu UN, okupiće velika svjetska i regionalna muzička imena, koja će od 3. do 6. septembra nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi za milionsku publiku onlajn.

Exit sljedeće godine od 8. do 11. jula

Obilježavanje dvije decenije Exita pomjereno je za sljedeće ljeto od 8. do 11. jula 2021. godine, a na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neka od najvećih svjetskih muzičkih imena kao što su Dejvid Geta, di-džej Snake, Tyga, Boris Brejča…

Najčitanije