F1

Hamilton slavio u Brazilu za 10. trijumf

Vozač Mercedesa Luis Hamilton na trci u Sao Paolu za Veliku nagradu Brazila ostvario je 10. pobjedu ove sezone u Formuli 1.

Prost: Hamiltonu treba druga vrsta motivacije

Legendarni vozač F1 Alan Prost rekao je da će petostrukom šampionu Luisu Hamiltonu iz Mercedesa možda trebati drugačija vrsta motivacije za narednu sezonu.

Hamilton: Još sam gladan pobjeda

Petostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da je i dalje gladan pobjeda baš kao i talentovani mladi vozači koji će izazvati sljedeće sezone.

Hamilton: Pobjedom u Meksiku obezbijediti titulu

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da želi pobjedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Meksika da osvoji petu šampionsku titulu.

Hamilton: Bolid mi je pred trku bio rastavljen u milion djelića

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je njegova ekipa tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu SAD na oba bolida morala da se zamijene pumpe za vodu.

Raikonen, Ferari i Ferstapen "spasli" šampionat F1

Šampionat Formule 1 još je "živ" poslije sjajne trke za Veliku nagrade Sjedinjenih Američkih Država u Ostinu na kojoj je trijumfovao Kimi Raikonen.

Hamilton: Nikad mi nije bio u planu Šumaherov rekord

Vozač Mercedesa Luis Hamilton na dobrom putu je da uskoro postane petostruki svjetski šampion, a kada to učini imaće samo dvije titule manje od rekordera Mihaela Šumahera, ali naglašava da nikada nije razmišljao o tome da bi mogao da sustigne legendarnog Nijemca.

Hamiltonu pol pozicija u trci za VN Japana

Britanski vozač Luis Hamilton osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama za Veliku nagradu Japana, dok je njegov rival za titulu Sebastijan Fetel završio tek na devetom mjestu zbog kockanja s gumama.

Botas "pustio" Hamiltona da pobijedi u Sočiju

Aktuelni svjetski šampion, Britanac Luis Hamilton, član Mercedesa, pobijedio je danas na trci za Veliku nagradu Rusije u Formuli 1 na stazi u Sočiju.

Hamilton dominantan u Singapuru

Luis Hamilton, vozač Mercedesa, pobjednik je Velike nagrade Singapura – petnaeste trke ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Najčitanije