FBI

Pritvor za 11 lica uhapšenih u saradnji FBI i srpskog pravosuđa

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je ekstradicioni pritvor za 11 osumnjičenih, koji su uhapšeni na 16 lokacija u Srbiji u zajedničkoj akciji domaćih pravosudnih organa i američkog Federalnog istražnog biroa /FBI/.

Kineskinja bjegunac uhapšena nakon skrivanja u konzulatu

VAŠINGTON – Žena bjegunac koju Sjedinjene Američke Države optužuju da se skrivala u kineskom konzulatu u San Francisku uhapšena je i odvedena u pritvor, navodi se u više medijskih izvještaja objavljenih u petak.

Hapšenja i pretresi po Srbiji, učestvuje i FBI

Na 16 lokacija u Srbiji izvršen je pretres stanova, a uhapšeno je 11 osoba.

FBI: U kineskom konzulatu u San Francisku krije se begunac

SAN FRANCISKO - FBI vjeruje da se kineska naučnica optužena za pokušaj prevare prilikom podnošenja zahtjeva za dobijanje američke vize krije u kineskom konzulatu u San Francisku.

FBI raskrinkao pokušaj prodaje 39 miliona maski

VAŠINGTON - Američki Federalni istražni biro (FBI) otkrio je da je pokušaj prodaje 39 miliona zaštitnih maski kalifornijskom sindikatu radnika bila prevara.

FBI pokrenuo istragu o padu helikoptera u kojem je poginuo Kobi

FBI istražuje mjesto nesreće na kome se srušio helikopter sa NBA igračem Kobi Brajantom, njegovom ćerkom i još sedam osoba, rekao je jedan zvaničnik.

FBI: Saudijska Arabija iz SAD-a krijumčari optužene za teška krivična djela

VAŠINGTON - Američki zvaničnici vjeruju kako vlasti u Saudijskoj Arabiji "gotovo sigurno" pomažu svojim državljanima da pobjegnu iz SAD-a kada su optuženi za teška kaznena djela.

FBI uhapsio grupu neonacista, planirali međurasni sukob

VAŠINGTON - Američki FBI je uhapsio trojicu pripadnika neonacističke grupe koji su planirali da na skupu podrške posjedovanju oružja izazovu nasilje kako bi započeli međurasni sukob, rekao je izvor upoznat sa istragom danas.

FBI: Saudijac djelovao sam u napadu na bazu

PENSAKOLA - Istražitelji vjeruju da je pripadnik saudijske ratne avijacije djelovao sam u petak kada je ubio tri osobe i ranio osam u američkoj mornaričkoj bazi u Pensacoli na Floridi prije nego što ga je usmrtila policija, objavio je u nedjelju FBI.

FBI tretira pucnjavu u bazi na Floridi kao terorizam

VAŠINGTON - FBI tretira fatalnu pucnjavu u mornaričkoj bazi na Floridi, koju je izveo student vazduhoplovstva iz Saudijske Arabije, kao teroristički akt, saopštila je ta agencija.

Najčitanije