FBiH

U FBiH zaraženo 650 osoba, šest preminulo

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) u protekla 24 časa virus korona je potvrđen kod 659 lica, a šest osoba je preminulo, saopšteno je iz Federalnog zavoda za javno zdravstvo.

Proizvodnja kukuruza u FBiH manja za 30 odsto

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) prošle godine proizvodnja kukuruza u zrnu iznosila je 211.902 tona i manja je za 30,4 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Još 2.005 oboljelih, devet preminulo u Federaciji BiH

SARAJEVO - Na virus korona u Federaciji BiH pozitivno je 2.005 ljudi, a u protekla 24 časa devet je preminulo, podaci su federalnog Zavoda za javno zdravstvo.

Čerkez: Situacija sve teža, uskoro nova pravila

SARAJEVO - Pomoćnik federalnog ministra zdravstva Goran Čerkez najavio je nova pravila koja se odnose na testiranje na virus korona, ali i na period izolacije, te upozorio da epidemiološka situacija postaje sve teža.

U FBiH 1.496 novozaraženih, sedam osoba preminulo

SARAJEVO - U Federaciji BiH virus korona potvrđen je kod 1.496 osoba od 2.989 testiranih, a sedam pacijenata je preminulo.

Prosječna neto plata u novembru u FBiH 1.022 KM

SARAJEVO - Prosječna isplaćena neto plata u novembru 2021. godine u Federaciji BiH iznosila je 1.022 KM i nominalno je viša za 2,3 odsto, a realno za 1,1 odsto u odnosu na prethodni mjesec, podaci su federalnog Zavoda za statistiku.

Vozači oprez, poledica na putevima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH poledica je na većini puteva zbog niske temperature vazduha i mraza, posebno u višim planinskim predjelima, gdje mjestimično ima i ugaženog snijega, pa je potrebna opreznija vožnja, saopšteno je iz Republičkog auto-moto saveza.

Poledica na kolovozima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH na putevima u nižim predjelima ima poledice, naročito preko mostova, nadvožnjaka i na prilazima tunelima, kao i na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja gdje je mjestimično zasnježen kolovoz.

Vozači oprez: Prilagoditi vožnju zbog snježnih padavina

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja ima mjestimično ugaženog snijega na kolovozu i poledice, a putevi su ponegdje zasnježeni i u nižim predjelima, saopšteno je iz Republičkog auto-moto saveza.

U FBiH devet preminulih, zaražene još 773 osobe

SARAJEVO - U protekla 24h, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljena su ukupno 2.333 uzorka, od čega su 773 pozitivna na SARS-CoV-2.

Najčitanije