FCA

Fabričke sirene se oglasile u auto-gigatnima u Britaniji i SAD

Fabričke sirene u pogonima vodećih proizvođača automobila u Velikoj Britainji i SAD danas su se ponovo oglasile, označivši početak rada nakon dužeg perioda obustave proizvodnje usljed pandemije virusa korona.

FCA opet pravi dijelove za Lanciu Integrale

Iako se Lancia Integrale ne proizvodi od 1994. godine, opet će biti moguće kupiti originalne dijelove za ovaj kultni model.

FCA povukao ponudu za spajanje sa Renoom

PARIZ - Američko-italijanska Grupa Fiat-Krajsler (FCA) povukla je ponudu za spajanje s francuskim proizvođačem automobila Renoom, čime je propao ugovor vrijedan 35 milijardi američkih dolara.

FCA prodao više vozila od Forda

Prvi put od 2007. Fiat Chrysler Automobiles (FCA) prodao je više vozila od Forda u SAD u jednom mjesecu.

FCA povlači 4,8 miliona vozila u SAD, kvar na tempomatu

Italijansko-američka automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) povlači 4,8 miliona automobila u SAD zbog kvara koji bi mogao da onemogući deaktiviranje tempomata, sistema koji automatski održava brzinu vozila.

FCA opoziva 1,8 miliona kamioneta

Kompanija Fiat Chrysler automobili (FCA) opozvala je 1,8 miliona kamioneta u SAD, Kanadi i Meksiku zbog potencijalnog problema sa mjenjačem.

FCA opoziva 800.000 vozila u SAD

FCA u dva odvojena opoziva povlači više od 800.000 automobila.

FCA opozvao 1,33 miliona automobila širom svijeta

Automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) saopštila je danas da povlači 1,33 miliona automobila širom svijeta zbog mogućeg rizika od izbijanja požara i neadekvatnog funkcionisanja vazdušnih jastuka.

Najčitanije