FED

FED istražuje digitalni dolar i njegov uticaj na monetarni sistem

​Sistem Federalnih rezervi Sjedinjenih Država istražuje razvoj digitalne valute centralne banke (CBDC) i koja pitanja i rizici mogu da se pojave.

Francuska osvojila Fed kup

PERT - Ženska teniska reprezentacija Francuske osvojila je danas trofej u Fed kupu, pošto je u finalu pobijedila domaćina Australiju 3:2.

FED "ubrizgao" 105 milijardi dolara u bankarski sistem

Američke Federalne rezerve (FED) "ubrizgale" su danas 105 milijardi dolara u domaći bankarski sistem, u nastojanju da zadovolje potrebe banaka i Volstrita za finansijama nakon prošlonedeljnih turbulencija na tržištima novca.

Tramp: Ako Fed snizi kamate ekonomija će uzletjeti kao raketa

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je izjavio da će ekonomija SAD uzletjeti kao raketa ako američka Uprava federalnih rezervi (Fed) smanji kamatne stope.

Bh. teniserke izgubile od Tunisa

Bh. teniserke poražene su od Tunisa na turniru Druge grupe Evroafričke zone Fed kupa u Luksemburgu a sutraće se sastati sa selekcijom Austrije.

FED kup: Teniserke Srbije savladale Tursku, slijedi Hrvatska

Ženska teniska FED kup selekcija Srbije savladala je danas Tursku u duelu B grupe evro-afričke zone, u britanskom Batu, pošto su Ivana Jorović i Aleksandra Krunić pobjedama u singlu donijele nedostižnih 2:0.

Poraz bh. teniserki od Tunisa u prvom meču Fed Kupa

Ženska teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od selekcije Tunisa u prvom meču u okviru turnira Druge grupe Euro-afričke zone Fed Kupa u Luksemburgu.

Teniserke BiH na Fed Kupu u Luksemburgu

Bosanskohercegovačke teniserke Dea Herdželaš, Anita Husarić, Nefisa Berberović i Jelena Simić otputovale su u Luksemburg gdje u srijedu, 6. februara počinju mečevi Druge grupe Evro-afričke zone Fed Kupa.

Tramp poslije potopa: Fed je poludio, zašto to uporno rade?

VAŠINGTON - Američki Volstrit pretrpio je teške gubitke, a preds,ednik SAD Donald Tramp još jednom se verbalno obračunao sa centralnom monetarnom institucijom u državi.

Teniserke SAD u finalu Fed kupa

Teniserke SAD plasirale su se u finale Svjetske grupe Fed kupa, pošto su u Eks-an-Provansu pobijedile Francusku sa 3:1.

Najčitanije