FEDERACIJA BIH

Klizavi kolovozi, magla u kotlinama

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po mokrim i klizavim kolovozima, a u kotlinama i duž riječnih tokova, magla mjestimično smanjuje vidljivost.

U FBiH preminulo 56 osoba, zaraženo još 323

SARAJEVO - Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH (FBiH) u protekla 24 časa prijavljeno je 3.747 uzoraka, od čega su 323 pozitivna, a preminulo je 56 pacijenata koji su bili zaraženi virusom korona.

Saobraćaj usporen zbog snijega u višim i kiše u nižim predjelima

BANJALUKA - Zbog snijega u višim i kiše u nižim predjelima, saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija usporeno, po mokrim i klizavim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Vrijeme promjenljivo oblačno uz sunčane periode

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno uz sunčane periode i toplije nego prethodnih dana.

FBiH: Preminula 51 osoba, još 1.037 zaraženih

SARAJEVO – U protekla 24h, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 3 808 uzoraka, od kojih je 1 037 pozitivno na SARS-CoV-2.

Danas promjenljivo i toplo, do 20 stepeni

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplo, uz temperaturu vazduha do 20 stepeni Celzijusovih.

Zastoji ili kraće obustave mogući na mjestima izvođenja radova

BANJALUKA - Nesmetano odvijanje saobraćaja karakteriše jutrošnju situaciju na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH), a zastoji ili kraće obustave mogu se očekivati na dionicama na kojima se izvode radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

U FBiH preminule 53 osobe, još 1.143 novooboljelih

SARAJEVO - U Federaciji BiH u protekla 24 časa od posljedica virusa korona preminule su 53 osobe, a potvrđeno je 1.143 novozaraženih od testiranih 3.918 uzoraka, podaci su Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

Federacija BiH i dalje u finansijskoj blokadi zbog Komisije za vrijednosne papire

SARAJEVO - Federacija BiH od oktobra 2019. godine je u finansijskoj blokadi zbog toga što je starim članovima Komisije za vrijednosne papire FBiH istekao mandat, a novi saziv ove komisije još nije imenovan, jer ne postoji politička saglasnost.

U FBiH 177 novih slučajeva zaraze, preminulo devet

SARAJEVO - Novih 177 zaraženih virusom korona i devet smrtnih slučajeva potvrđeno je danas u Federaciji BiH, pokazuju podaci federalnog Zavoda za javno zdravstvo.

Najčitanije