FEST

Ljubitelji dvotočkaša uživali u majstorijama stuntera

BANJALUKA - Banjaluka je domaćin drugog po redu Moto Festa koji će svim ljubiteljima dobrog društva, motora i dobre muzike uljepšati ovaj vikend.

Pripremite se za puls godine uz Kozara Puls Fest

Kozara Puls Fest, muzičko-zabavni spektakl, održaće se od 27. do 29. jula u Nacionalnom parku Kozara, a okupiće najveća imena regionalne pop-rock muzičke scene.

Hladno pivo vas poziva na Tjentište 6. jula

Hladno pivo bend koji ove godine obilježava veliki jubilej, čak 30 godina više nego uspješne karijekre, po drugi put pridružiće nam se na Tjentištu.

Elvir Laković Laka: Volio bih snimiti duet s nekim političarom

Poznati bh. muzičar Elvir Laković Laka nastupiće na ovogodišnjem "OK festu" na Tjentištu, koji će biti održan od 6. do 8. jula u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska. Poznati muzičar ističe da će za ovu priliku spremiti repertoar sastavljan od svih hitova, kako novih tako i starih.

Više od 20.000 posjetilaca na Ćevap festu

BANJALUKA - Više od 20.000 građana i turista iz regiona posjetilo je drugo izdanje "Ćevap festa", čime je ova manifestacija i zvanično oborila rekorde kao najmasovniji događaj u ovoj godini, pokazuju prve procjene gradskih službi.

Brkovi stižu na Moto Fest u Banjaluci

Turbo, pank, rock , wellness senzacija „Brkovi“ stižu na Moto Fest, Banjaluka 2018.

Drugi "Ćevap fest" okupio devet roštiljnica

BANJALUKA - Drugi "Ćevap fest" posvećen promociji banjalučkog ćevapa, koji je otvoren danas na parkingu kod Muzeja savremene umjetnosti RS, okupio je devet roštiljnica, koje su građanima prodavale ćevape po popularnim cijenama.

Banjaluka spremno dočekuje bajkere

Za tačno sedam dana Banjaluka će biti domaćin drugog po redu Moto Festa koji će okupiti veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz cijelog regiona.

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog Ćevap festa

BANJALUKA - Zbog održavanja „Ćevap festa“, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana.

Devet roštiljnica na "Ćevap festu"

BANJALUKA - Drugi "Ćevap fest" počinje u petak 18.05, u 11 časova, na parkingu kod MSU RS, a na njemu će učestvovati devet roštiljnica

Najčitanije