FEST

U Glavnom programu Festa 16 ostvarenja iz cijelog svijeta

Ovogodišnji Glavni takmičarski program Festa nudi 16 brižljivo odabranih filmova iz Mađarske, Danske, Irana, Kine, Argentine, Libana, Grčke, Hrvatske, SAD, Rusije, Italije, Švajcarske, najavili su danas organizatori.

Nektar OK Fest najavljuje najbolji provod na Tjentištu

Početak jula i ove godine rezervisan je za OK avanturu na Tjentištu.

Milčo Mančevski na čelu žirija 46. FEST-a

Glavni takmičarski program 46. FEST-a čini 16 ostvarenja iz Mađarske, Danske, Irana, Kine, Argentine, Libana, Grčke, Hrvatske, SAD, Rusije, Italije i Švajcarske.

Oskarovci na 46. FEST-u

Pred nama je jubilarna 90. dodjela nagrada Američke filmske akademije, a publika 46. FEST-a biće u prilici da pogleda deset filmova koji su se našli u trci za prestižnog Oskara.

Neda Arnerić dobitnica nagrade Beogradski pobednik

Legendarna srpska glumica, Neda Arnerić, ovogodišnja je dobitnica FEST-ove nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti.

Teatar fest "Petar Kočić" od 3. do 10. juna

Teatar fest "Petar Kočić" Narodnog pozorišta Republike Srpske biće održan od 3. do 10. juna umjesto, kako je ranije bilo predviđeno, u drugoj polovini maja, rečeno je Srni u ovoj ustanovi kulture.

Film "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju" otvara 46. FEST

Jedan od najzapaženijih filmova protekle godine "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju", reditelja i scenariste Martina Mekdone, otvoriće 46. FEST, u Sava centru u petak 23. februara.

Međunarodni festival klasične muzike po prvi put u Beogradu

Međunarodni festival klasične muzike "Rosi fest 2018" počeće sutra koncertom u Starom dvoru, a završni gala koncert biće održan 28. januara u Narodnom pozorištu, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Starom dvoru.

'Ćevap fest' će prerasti u tradiciju

BANJALUKA - Festival banjalučkih ćevapa će prerasti u tradicionalno okupljanje, a jedina promjena sljedeće godine biće promjena termina i lokacije održavanja.

Prvi „Ćevap fest“ u brojkama: Više od 10.000 posjetilaca, pojedeno 8.500 porcija

BANJALUKA - Prvi festival banjalučkog ćevapa – „Ćevap fest“ posjetilo je više od 10.000 Banjalučana i turista iz zemalja regiona, a na ovoj, jedinstvenoj manifestaciji pojelo se čak 8.500 porcija ćevapa, procjenjuju organizatori skupa.

Reklame

Najčitanije