FEST

Teatar fest "Petar Kočić" dobio evropsku oznaku kvaliteta

BANJALUKA - Teatar fest "Petar Kočić", najveći pozorišni festival u Republici Srpskoj, koji će ove godine u Banjaluci biti održan 22. put, ponovo je kao potvrdu regionalnog i evropskog kvaliteta od strane Udruženja evropskih festivala dobio oznaku EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

Najbolji provod za bajkere i ove godine u Banjaluci - Moto Fest 2019

Treći po redu Moto Fest Banjaluka 2019, i ove godine u organizaciji Moto kluba Stršljen, održaće se 24. i 25. maja u Banjaluci.

Premijera srpskog filma "Psi umiru sami" na Festu

BEOGRAD - Debitantski dugometražni film reditelja i scenariste Nikole Petrovića "Psi umiru sami" biće prikazan 27. februara u Kombank dvorani u srpskom takmičarskom programu predstojećeg 47. Festa, najavili su distributeri.

Na FEST-u više od 500 projekcija na 13 lokacija

Na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu FEST, koji će u Beogradu trajati od 22. februara do 3. marta, biće organizovano više od 500 projekcija na 13 lokacija.

FEST se vraća u Kombank dvoranu

47. Medjunarodni filmski festival FEST od 22. februara do 3. marta ove godine biće održan u Kombank Dvorani - nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata gdje je 1971. godine i rođen.

Zulfikarpašić otvara "Intime Jazz Fest"

BANJALUKA - Koncertom Bojana Zulfikarpašića ove subote s početkom u 20 časova u Koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor počinje prvo izdanje "Intime Jazz Festa".

“Molson Coors Career Fest”, ove godine se održava po sedmi put

Ovog četvrtka, 01. novembra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, održaće se “Molson Coors Career Fest”. Ovaj događaj će predstaviti tri izvrsna govornika, koji će svojim pričama i savjetima inspirisati prisutne studente na kreiranje sopstvenih uspješnih poslovnih priča.

Najbolja OK zabava očekuje vas 12/13/14 jula 2019. na Tjentištu

Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenaliskog doživljaja i naredne godine biće u prilici da uživaju u jedinstvenoj OK avanturi i to 12/13/14 jula, kada će se na Tjentištu održati šesti po redu Nektar OK Fest.

Počinje "Varoš fest"

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu večeras počinje Četvrti festival omladinskih pozorišta "Varoš fest" tokom kojeg će, do 28. oktobra, nastupiti više od stotinu mladih glumaca i muzičara iz Slovenije, Srbije i BiH.

Najčitanije