FEST

"Pozivamo Bajagu i Hladno pivo da zajedno nastupe"

Organizatori Belgrade Beer Festa pozivaju bendove “Bajaga i Instruktori” i “Hladno Pivo” da naredne godine zajedno nastupe na festivalu.

"Kastel Rock Fest" priprema spektakl za banjalučku publiku

Muzički festival "Kastel Rock Fest" biće održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel 17. i 18. avgusta.

"Hladno pivo", "Van Gogh" i "Zabranjeno pušenje" otvorili Kozara Puls Fest

Održano je prvo veče Kozara Puls Fest-a, festivala koji slavi prirodu, ljubav, pozitivnu energiju i muziku bez koje je teško pokrenuti ozbiljnu festivalsku priču.

Pripremite se za puls godine uz Kozara Puls Fest

Vrijeme je za Kozara Puls Fest, muzičko-zabavni spektakl koji će se održati od 27. do 29. jula u Nacionalnom parku Kozara, a okuplja najveća imena regionalne pop-rock muzičke scene.

Ivan Dečak, frontmen benda "Vatra": Kad se svjetla ugase, ostaje odgoj koji se sticao godinama

Posjetioce muzičkog festivala "Z.E.T. fest", koji počinje danas na Janjskim otokama, kod Šipova, među mnogobrojnim bendovima koji će nastupiti očekuje i dobro poznati sastav "Vatra".

Održan gastro-fest u najmlađoj opštini u RS: Dobra hrana "stanuje" u Stanarima

​STANARI - Domaća pečenica, sir, rakija, likeri te sokovi proizvedeni na deset poljoprivrednih gazdinstava izloženi su proteklog vikenda na Gastro-festu, koji je održan u najmlađoj opštini u RS.

Počinje "Beer fest" - nastupaju "Riblja čorba" i "Amadeus bend"

VLASENICA - U okviru trodnevnog "Beer festa Vlasenica 2018", koji počinje sutra, najavljen je i nastup "Riblje čorbe" i "Amadeus benda".

Koncert Ace Pejovića u Banjaluci

BANJALUKA - Koncert Ace Pejovića, počeo je na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz zvuke nove pjesme "Fatalna doza".

Spoj rada i zadovoljstva kao druga strana OK Festa

Proteklog vikenda, prirodna ljepota Nacionalnog parka Sutjeska – Tjentište, bilo je preplavljeno dobrim zvukom i pozitivnom atmosferom. Za to je zaslužna organizacija petog po redu OK Festa koji je ove godine tokom tri dana okupio preko 30 000 posjetilaca koji su uživali, kako u dnevnim, tako i u večernjim sadržajima festivala.

"BH Beer fest" počinje u petak, prve večeri "Divlje jagode"

BIJELJINA - Prve večeri trodnevnog "BH Beer fest" u Bijeljini u petak, 13. jula, nastupiće "Divlje jagode", najavio je u ime organizatora festivala Goran Bjelcanović.

Najčitanije