FIFA

Ronaldu prijeti kazna od strane FIFA

Kristijano Ronaldo suočen je s mogućnošću da bude kažnjen od strane FIFA zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Srbijom u Beogradu.

Priština neće da igra pod uslovima Španije

Fudbalska reprezentacija Španije dočekaće 31. marta u Sevilji selekciju samoproglašenog Kosova u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pod posebnim pravilima koja nikada ranije nisu primijenjena, pa će na zvaničnim protokolima pisati "teritorija Kosovo", dok zastava neće biti postavljena uz špansku, već dalje od nje.

Nazadak "zmajeva" na FIFA listi

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nazadovala je za jedno mjesto na novoobjavljenoj rang-listi Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

FIFA podnijela prijavu protiv Blatera

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) podnijela je krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg predsjednika Sepa Blatera zbog sumnje u finansijske malverzacije prilikom otvaranja Muzeja FIFA u Cirihu.

FIFA odredila šešire za SP

Krovna fudbalska organizacija objavila je raspored evropskih šešira za žreb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Bekam za pojavljivanje u video-igrici dobija 45 miliona evra

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam saopštio je da je potpisao trogodišnji ugovor s kompanijom EA Sports i pojaviće se u video-igrici FIFA 21.

FIFA: Žrijeb kvalifikacija za Mundijal u Kataru 7. decembra

Žrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru održaće se 7. decembra u Cirihu, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Fudbalski klubovi zbog korone izgubili 14 milijardi dolara

Globalna pandemija virusa korona koštala je fudbalske klubove u svijetu oko 14 milijardi dolara ili oko trećinu njihove ukupne vrijednosti, objavio je Međunarodna federacije fudbalskih asoscijacija (FIFA).

Bivši finansijski direktor FIFA suspendovan na 10 godina

Bivšem finansijskom direktoru i zamjeniku glavnog sekretara FIFA Markusu Katneru izrečena je u utorak desetogodišnja zabrana rada u fudbalu i novčana kazna od milion švajcarskih franaka, a odluku je donio Etički odbor Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

FIFA osigurala 1.5 milijardi dolara za pomoć savezima i pozajmice

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) osigurala je 1.5 milijardi dolara pomoći, donacija i pozajmica svakoj od 211 članica, kao i ostatku fudbalske zajednice pogođene pendemijom virusa korona.

Najčitanije