FIFA

FIFA razmatra održavanje Svjetskog prvenstva za žene svake druge godine

Svjetsko prvenstvo u fudbalu za žene moglo bi se održavati svake druge godine, izjavio je predsjednik Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) Đani Infantino.

Region mirovao na FIFA listi

Niti jedna od reprezentacija regiona nije napravila pomak na danas objavljenoj novoj rang-listi Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

FIFA traži da Blater i Platini vrate dva miliona franaka

MOSKVA - Međunarodna federacija fudbalskih asocijacija (FIFA) podnijela je zahtjev sudu u Švajcarskoj kojim od bivšeg predsjednika Fife Jozefa Sepa Blatera i bivšeg predsjednika Unije evropskih fudbalskih asocijacija (Uefa) Mišela Platinija traži da vrate više od dva miliona dolara.

Rusi pod jednim uslovom mogu nastupiti na Mundijalu 2022. godine

Svjetska antidoping agencija (WADA) zabranila je Rusiji učestvovanje na, između ostalog, narednim ljetnim i zimskim Olimpijskim igrama i Svjetskom prvenstvu u fudbalu 2022. godine, zbog neovlaštenog kršenja laboratorijskih podataka o dopingu.

Fudbalskom savezu Kosova prijeti suspenzija

Fudbalski savez Kosova mogao bi biti suspendovan 2-5 godina sa takmičenja UEFA i FIFA, javljaju prištinski mediji.

Promijenjen sistem kvalifikacija za SP, težak posao za BiH

UEFA je promijenila sistem kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, a reprezentacija Bosne i Hercegovine će se boriti za jedno od 13 mjesta koja su namijenjena evropskim selekcijama.

FIFA rang lista: Novi pad BiH, Srbija u Top 30

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) objavila je novu rang listu selekcija na kojoj je iz regiona najbolje plasirana Hrvatska, koja je sa sedmog skočila na šesto mjesto. Reprezentacija BiH je ponovo doživjela pad, ovoga puta za jednu poziciju, pa je sada 49. na svijetu.

FIFA rastavlja Kosovo i Rusiju

Fudbalski timovi Rusije i Kosova biće odvojeni u takmičenjima Evropske fudbalske federacije (UEFA) zbog bezbjednosnih rizika, saopšteno je danas iz UEFA.

Zvezda protiv Trepče definitivno u Kosovskoj Mitrovici

Duel šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde biće odigran u Kosovskoj Mitrovici, u srijedu od 14 časova, saopšteno je na sajtu "crveno-bijelih".

"Nezavisne" poklanjaju album i sličice "FIFA 365"

Malo je sportova koji mogu da probude toliku strast i razmrdaju emocije kao što to radi fudbal.

Najčitanije