FIFA

Bebi-fudbaleri milionski biznis

Svake godine između 14.000 i 15.000 djece polaze iz zemalja Zapadne Afrike sanjajući da postanu čuveni fudbaleri u Evropi. Ali samo mali broj u tome uspijeva.

Svjetsko prvenstvo u fudbalu na svake dvije godine?

Čelnici FIFA odobrili su studiju koja će ispitati organizovanje Svjetskog prvenstva na svake dvije godine.

Infantino: FIFA ne odobrava Super ligu

Đani Infantino, predsjednik Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) rekao je da je neprihvatljivo formiranje Super lige, zatvorenog takmičenja 12 bogatih klubova iz Španije, Italije i Engleske.

Ronaldu prijeti kazna od strane FIFA

Kristijano Ronaldo suočen je s mogućnošću da bude kažnjen od strane FIFA zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Srbijom u Beogradu.

Priština neće da igra pod uslovima Španije

Fudbalska reprezentacija Španije dočekaće 31. marta u Sevilji selekciju samoproglašenog Kosova u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pod posebnim pravilima koja nikada ranije nisu primijenjena, pa će na zvaničnim protokolima pisati "teritorija Kosovo", dok zastava neće biti postavljena uz špansku, već dalje od nje.

Nazadak "zmajeva" na FIFA listi

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nazadovala je za jedno mjesto na novoobjavljenoj rang-listi Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

FIFA podnijela prijavu protiv Blatera

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) podnijela je krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg predsjednika Sepa Blatera zbog sumnje u finansijske malverzacije prilikom otvaranja Muzeja FIFA u Cirihu.

FIFA odredila šešire za SP

Krovna fudbalska organizacija objavila je raspored evropskih šešira za žreb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Bekam za pojavljivanje u video-igrici dobija 45 miliona evra

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam saopštio je da je potpisao trogodišnji ugovor s kompanijom EA Sports i pojaviće se u video-igrici FIFA 21.

FIFA: Žrijeb kvalifikacija za Mundijal u Kataru 7. decembra

Žrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru održaće se 7. decembra u Cirihu, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Najčitanije