FK željezničar

Pobjeda Krupe, desetka "Želje"

Fudbaleri Krupe došli su do prve pobjede ove sezone u Prvoj ligi RS pošto su u gostima savladali Jedinstvo iz Brčkog 2:1. Najubljedljiviju pobjedu u 2. kolu ostvario je Željezničar Sport tim, koji je 10:0 savladao prošlogodišnjeg vicešampiona Slogu Gornje Crnjelovo.

Dva derbija u Sarajevu

U okviru 3. kola BHT Premijer lige BiH gledaćemo dva derbija, i to oba u Sarajevu. U subotu će Sarajevo dočekati Slobodu, dok je u nedjelju Željezničar domaćin Zrinjskom.

Osim: Zrinjski i Željezničar su zaslužili puno gledalaca

Treće kolo fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi derbi između Željezničara i Zrinjskog.

Štilić pojačao "Želju"

Semir Štilić novi je fudbaler sarajevskog Željezničara.

Robinjo i Arda Turan postali članovi Željezničara

Fudbaleri Bašakšehira, slavni Brazilac Robinjo i poznati turski igrač Arda Turan, postali su članovi FK Željezničar.

FK Željezničar imenovao novog predsjednika

Slijedi dizanje kluba, rezultatski, infrastrukturno i organizacijski, poručio je Admir Džubur, novoizabrani predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar.

Željezničar dovodi Boju

Petar Bojo postaće novi igrač FK Željezničar. Mladi reprezentativac BiH iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Mladosti iz Doboja kod Kaknja, čiji su čelnici prihvatili ponudu tima sa "Grbavice".

Osim: Bićemo dos­ta bo­lji

SARAJEVO - U sje­ni sje­dni­ce Skup­šti­ne klu­ba, na ko­joj je tek ime­no­van vrši­lac dužnos­ti pred­sje­dni­ka do­sa­daš­nji pot­pred­sje­dnik Ja­smin Bažak, fu­dba­le­ri Želje­zničara počeli su pri­pre­me za na­re­dnu se­zo­nu. Tre­ner "pla­vih" Amar Osim je na­ja­vio da će "Željo" bi­ti kon­ku­ren­tni­ji ne­go li je bio pro­šle se­zo­ne.

Radnik se priprema, u "Želji" rasulo

Fudbalski klub Radnik odmah po dobijanju zvanične obavijesti iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH počeo je s intenzivnim pripremama za nastup na evropskoj pozornici, dok na drugoj strani, u Željezničaru, vladaju muk, nevjerica i strepnja.

"Željo" najavio žalbe

Fudbalski klub Željezničar uložiće žalbu Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH na odluku Drugostepene komisije nakon što je plavima uskraćena licenca za nastup u Evropi.

Najčitanije