FK Bolonja

Mihajlović sat vremena trenira pa radi sa ekipom

Čelična volja Siniše Mihajlovića - poslije teške bolesti, trener se oporavlja i ozbiljno trenira.

Član Bolonje negativan na drugom testu, nema izolacije

Neimenovani član stručnog štaba Bolonje, koji je juče bio pozitivan na korona virus, danas je dva puta testiran negativno i ekipa će moći redovno da trenira, saopštio je italijanski fudbalski klub.

Mihajlović počeo ključnu fazu liječenja

Siniša Mihajlović nalazi se u ključnoj fazi liječenja u bolnici "Sveta Ursula" u Bolonji. Kako piše "Korijere di Bolonja", ovaj dio je ključan u Mihinoj bici s leukemijom.

Mihajlović ponovo u bolnici

Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovo se nalazi u bolnici.

Mihajlović opet na klupi, dobio ovacije

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, koji se liječi od leukemije, ispunio je obećanje i poslije mjesec i po ponovo vodio ekipu Bolonje, u remiju protiv Lacija 2:2.

Mihajlović preko telefona "izribao" svoje igrače i isplatilo se

Siniša Mihajlović nije sa lica mjesta ispratio veleobrt njegovog tima u Breši, od 1:3 do 4:3, dramu je morao da propusti zbog drugog ciklusa hemoterapija, ali nije sjedio "skrštenih ruku" kada je sudija odsvirao poluvrijeme na "Rigamontiju".

"Miha je u formi, iz bolnice galami na igrače"

Prije dva mjeseca Siniša Mihajlović objavio je da mu je dijagnostikovana leukemija. Ta dijagnoza značila je da će privremeno morati da odstupi sa mjesta trenera Bolonje kako bi obavio potrebne pretrage, ali sada, kada je taj dio intenzivnijeg liječenja iza njega, Mihajlović svoju ekipu vodi iz bolnice.

Mihajlović dovodi Ljajića u Bolonju?

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić mogao bi ponovo da zaigra u italijanskoj Seriji A i to u Bolonji, prenosi "Korijere dela sport".

Basta ide kod Mihajlovića u Bolonju

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije i dosadašnji član Lacija Dušan Basta biće prvo pojačanje novog trenera Bolonje Siniše Mihajlovića.

Pipu odzvonilo, Miha se vraća u Bolonju

Legendarni Italijan Filipo Pipo Inzagi uskoro bi trebalo da dobije otkaz na mjesto trenera Bolonje, a kao najveći kandidat za njegovog nasljednika slovi Siniša Mihajlović.

Najčitanije