FK Borac

Brtan novi fudbaler Borca

Dvadesetdevetogodišnji Marko Brtan novi je fudbaler banjalučkog Borca, saopšteno je iz ovog kluba.

Gradski stadion u Banjaluci dobija novo osvjetljenje

Ugovor o realizaciji projekta rekonstrukcije reflektora na Gradskom stadionu vrijedan 530.000 KM danas su potpisali gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i Vico Zeljković, predsjednik Borca.

U FK Borac svi negativni

Virus korona zaobišao je Gradski stadion u Banjaluci jer su Fudbaleri i članovi stručnog štaba FK Borac negativni na kovid-19.

Fudbaleri Borca počeli pripreme

Vlado Jagodić, trener FK Borac danas je izvršio prozivku fudbalera nakon čega je odrađen i prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu u kojoj ih između ostalog očekuju i kvalifikacije za Ligu Evrope.

FK Borac izmirio sva dugovanja za 2020.

FK Borac je izmirio sva dugovanja na ime plata igračima i svim zaposlenim, te je platio porez i doprinose zaključno za maj 2020. Svi računi banjalučkog kluba su odblokirani prvi put nakon 12 godina. Osim toga, "crveno-plavi" su dogovorili dolazak napadača Jove Lukića iz Krupe.

Prvi štrajk glađu u istoriji svjetskog fudbala

Bivši fudbaleri Borca počeli su večeras ispred opštine Čačak štrajk glađu, prvi u istoriji svjetskog fudbala, nakon što je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja.

Borac pregovara sa Vojnovićem i Pavlovićem

Fudbalski klub Borac se okrenuo pravljenju tima za nerednu sezonu a prema nezvaničnim informacijama u toku su pregovori sa Aleksandrom Vojnovićem i Bojanom Pavlovićem.

Jagodić se oslanja na mlade snage

Marko Kujundžić, Filip Račić, Đorđe Milojević, Bojan Marković i Luka Damjanović samo su neki od mladih fudbalera koji bi naredne sezone trebalo da imaju zapaženije uloge u timu Borca, a uz to se uskoro očekuje dolazak pojačanja kako bi trener Vlado Jagodić imao na raspolaganju što kvalitetniji igrački kadar jer klub, između ostalog, očekuju i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fudbaleri Borca na terenu nakon 62 dana

Poslije dva mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona fudbaleri Borca ponovo su istrčali na teren Gradskog stadiona u Banjaluci kako bi odradili trening.

Korona igračima Borca "skresala" pola plate

Na sastanku prvotimaca FK Borac Banjaluka i Uprave kluba dogovoreno je da će plate igrača za mart, april i maj tekuće godine, odnosno period kada je klub obustavio rad, biti umanjene za 50 odsto od ukupnog mjesečnog iznosa plate po igraču, saopšteno je iz FK Borac.

Najčitanije