FK Borac

Borac te zove, podrži ga

Fudbalski klub Borac pozvao je sve navijače da ga podrže u subotu kada u okviru 5. kola BHT Premijer lige BiH dočekuje Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Ostojić za jači bedem Borca

Fudbaler Miloš Ostojić novo je pojačanje FK Borac i sutra bi trebalo da dođe u Banjaluku kako bi potpisao ugovor sa "crveno-plavima".

Fudbaleri Borca gostuju Tuzla sitiju: Iz meča u meč ćemo biti bolji

Četiri boda iz prva dva kola BHT Premijer lige BiH zadovoljila su apetite svih u FK Borac, a priliku da nastave sa pozitivnim nizom imaće već u subotu (20 časova), kada gostuju Tuzla sitiju, dok iz tabora domaćina ističu da imaju imperativ pobjede u meču sa Banjalučanima.

Borac sa Lešinarima bolji od Zvijezde

Fudbaleri Borca zabilježili su prvu pobjedu u sezoni 2019/2020. Premijer lige BiH pošto su večeras u Banjaluci sa 1:0 u 2.kolu bh. šampionata nadigrali Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići.

Vladan Danilović: Pobjeda je jedina opcija

Sve osim pobjede protiv Zvijezde 09 za nas bi bio neuspjeh, rekao je Vladan Danilović, jedan od najmlađih prvotimaca FK Borac, koji se nakon godinu dana vratio u BHT Premijer ligu BiH.

Varnice između FK Borac i atletičara oko Gradskog stadiona

Atletičar Davor Vidović na društvenim mrežama se požalio da je sa kolegom Srđanom Samardžićem spriječen da trenira na Gradskom stadionu zbog treninga fudbalera Borca. Stigao je odgovor i iz FK Borac u kojem su istakli da su svi obavješteni i zamoljeni da u vrijeme treninga prvog tima ne izvode treninge na Gradskom stadionu.

Prointer uz FK Borac

Kompanija Prointer naredne sezone biće uz Fudbalski klub Borac i to tako što će u sezoni 2019/20. biti generalni sponzor ovog banjalučkog kluba.

Navijači Borca izabrali dres za novu sezonu

Navijači fudbalskog kluba Borac Banjaluka izabrali su jednu od tri ponuđene tipografije za novi dres kluba u sezoni 2019/2020.

Postignut dogovor, "Lešinari" ponovo uz Borac na Gradskom stadionu

FK Borac se u ovom prelaznom roku igrački pojačao kako bi što spremniji dočekao ispite u BHT Premijer ligi BiH naredne sezone, a sada su dobili i najveće pojačanje u vidu povratka navijača, popularnih Lešinara na tribine Gradskog stadiona.

Vujaklija i Odita u Borcu

Fudbaleri Srđan Vujaklija i Obiora Odita trebalo bi da predvode napad FK Borac u BHT Premijer ligi BiH naredne sezone saznaju "Nezavisne".

Najčitanije