FK Kardif

Kardif uložio žalbu, ne želi da uplati novac za Salu

Kardif je odlučan u namjeri da ne uplati Nantu novac za transfer pokojnog Emilijana Sale.

FIFA donijela presudu: Kardif mora da isplati Nantu novac za Salu

Fudbalski klub Kardif Citi mora da isplati Nantu novac za transfer tragično nastradalog fudbalera Emilijana Sale, presudila je FIFA.

Nant tužio Kardif

Nakon što je Kardifu 26. februara istekao rok da plati prvu ratu za transfer Emilijana Sale, Nant je velški klub tužio FIFA.

Kardif moli ostale Premijerligaše za pomoć oko transfera Sale

Kardif Siti zatražio je savjet ostalih premijerligaških klubova s namjerom da saznaju da li imaju pravnu mogućnost da izbjegnu plaćanje odštete Nantu za tragično stradalog fudbalera Emilijana Salu, piše engleski "Daily Mail".

Kardif nije isplatio novac za Salu jer tijelo nije identifikovano

Mehmet Dalman, jedan od čelnika Kardifa, rekao je da novac za transfer Emiliana Sale na račun Nanta još uvijek nije uplaćen iz razlog što tijelo nije identifikovano.

Igrači Kardifa se plaše da uđu u avion

Fudbaleri Kardifa plaše se putovanja avionom na utakmice Premijer lige nakon nesreće u kojoj je nastradao njihov nesuđeni saigrač Emilijano Sala, izjavio je fudbaler tog tima Sol Bamba.

Lešinarenje oko Sale: Kardif zaustavio isplatu prve rate

Nestanak Emilijana Sale isprva je sve neposredno uključene u tragediju inspirisao na dirljive i emotivne poteze. Ali, čim su se pribrali, počeli su računati, jer s prelaskom nestalog golgetera iz Nanta u Kardifa povezan je prevelik novac.

Šta će biti sa 17 miliona evra koje je Kardif platio za Emilijana Salu?

Britanska obalska straža objavila je sinoć da je prekinula potragu za argentinskim fudbalerom Emilijanom Salom i pilotom koji su bili u malom avionu koji je u ponedjeljak naveče nestao u engleskom kanalu.

Sestra nestalog fudbalera: Molim vas, ne odustajte, još je živ

Sestra nestalog argentinskog fudbalera Emilijana Sale, Romina, zamolila je spasilačke službe da ne odustaje od potrage za njenim bratom.

Halihodžić o prekidu potrage za Salom: Ljudska tragedija, šokirani smo

U četvrtak poslijepodne obustavljena je potraga za avionom u kojem je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala, a koji je nestao s radara u ponedjeljak naveče, kada se nalazio iznad La Manša na letu od Nanta do Kardifa, objavila je policija s ostrva Gernesi u Engleskom kanalu.

Najčitanije