FK Sarajevo

Predložen prekid lige, Sarajevo prvak, ispadaju Čelik i Zvijezda 09

Komitet za takmičenje Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH na današnjoj sjednici donio je odluku kako takmičenja u Premijer ligi BiH nisu moguća, kao i da će predložiti Izvršnom odboru N/FSBiH da se proglasi prvak BiH i dva kluba koja ispadaju iz Premijer lige na osnovu postojeće tabele iz 14. marta. 2020.godine kada je prekinuta liga zbog virusa korona.

Tatar sa dva gola presudio Borcu

Fudbaleri Sarajeva slavili su protiv Borca u Banjaluci na punom Gradskom stadionu rezultatom 2:0 golovima Benjamina Tatara.

Borac i Sarajevo igraju derbi: Šampion pada nakon osam godina

Nešto više od osam godina je prošlo otkako su fudbaleri Borca zadnji put savladali Sarajevo u Banjaluci, a ta tradicija će biti prekinuta ove subote, poručuju "crveno-plavi".

Održan sastanak predstavnika bh. premijerligaša

Fudbalski klub Sarajevo inicirao je danas sastanak bh. premijerligaša s ciljem osnivanja udruženja premijerligaških klubova Bosne i Hercegovine.

U Sarajevu trojica van stroja

Anel Hebibović, Selmir Pidro i Nebojša Gavrić su van stroja, odnosno treniraju po posebnom programu na pripremama Fudbalskog kluba Sarajevo u Turskoj.

Poraz Borca, Sarajevu remi

Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su danas od vištrukog šampiona Ukrajine, Dinama, 1:4 u kontrolnom meču u Turskoj, dok je Sarajevo u Antaliji odigralo 0:0 sa Tobolom.

Fudbaleri Sarajeva otputovali u Tursku

Fudbaleri Sarajeva otputovali su u Tursku, gdje će se do 10. februara u Antaliji obaviti udarni dio priprema za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Poraz Sarajlija u prvim testovima

Fudbaleri Sarajeva i Željezničara odigrali su danas u Hercegovini prve test utakmice u sklopu priprema za nastavak sezone. Vodeći klubovi BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine doživjeli su poraze.

Zinedin Mustedanagić novi fudbaler Sarajeva

Novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo od danas je Zinedin Mustedanagić, koji je u "bordo" tim stigao na posudbu iz Sparte Prag do kraja sezone, saopštili su iz redova aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Sarajeva otputovali u Ljubuški

Fudbaleri Sarajeva jutros su iz Trening centra Butmir otputovali u Ljubuški, gdje će obaviti prvi dio priprema za nastavak sezone.

Najčitanije