FK Sloboda

Perica Ivetić se vratio da "spasi Slobodu"

Ostala je žal što u svom ranijem nastupu sa Slobodom nisam osvojio jedan od trofeja, kazao je Perica Ivetić, koji se kao prvo ovozimsko pojačanje vratio na "Tušanj".

Predsjednik FK Sloboda: Nećemo se prodati u bescijenje

Ulazak strateškog investitora u narednom periodu je neminovnost, ali ne po svaku cijenu, poručio je Senad Mujkanović, nakon što su članovi Skupštine tuzlanskog premijerligaša na sjednici odbili usvojiti njegovu ostavku.

Mladi fudbaler Slobode trenira sa fudbalerima Sportinga

Juniorski reprezentativac BiH i Slobode Saša Maksimović, posljednjih dana boravi u Lisabonu gdje trenira sa fudbalerima Sportinga.

Petrović: Sve ispočetka

Slavko Petrović danas je zvanično predstavljen na funkciji novog trenera fudbalera tuzlanske Slobode. Nasljednik Vlade Jagodića i bivši trener bh. premijerligaša Radnika i Željezničara svjestan je situacije u kojoj se klub sa "Tušnja" nalazi.

Fudbaleri Slobode iz Tuzle postavili najgori živi zid u istoriji fudbala

Utakmica između Slobode iz Tuzle i Zrinjskog u kojoj su gosti iz Mostara slavili 2:0 ostaće upamćena po jednom od najgore postavljenih živih zidova u istoriji fudbala.

Remi Krupe i Slobode

U jednoj od posljednje tri utakmice trećeg kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine odigranoj danas Krupa i Sloboda su odigrali neriješeno 0:0.

FK Sloboda dobio licencu za BHT Premijer ligu

Fudbalski klub Sloboda ipak će se naredne sezone takmičiti u Premijer ligi nakon što je juče Drugostepena komisija za licenciranje N/FS BiH prihvatila njihovu žalbu i poništila odluku Prvostepene komisije, koja je povukla licencu Tuzlacima zbog neizvršavanja dijela utvrđenih obaveza.

Veselinović ipak u Borcu

Mladen Veselinović, doskorašnji član Slobode iz Tuzle od danas je novi član Fudbalskog kluba Borac.

Pljušte optužbe između Sindikata fudbalera i FK Sloboda

Fudbalski klub Sloboda nije izvršio svoje obaveze, uslovna licenca više ne postoji, jer dug prema igračima je izmirio samo djelimično ili nikako, poručili su iz Sindikata profesionalnih fudbalera BiH.

Sloboda iz Tuzle najavljuje tužbu protiv FS BiH

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle najavio je da će, ukoliko ne dobije licencu za takmičenje, pokrenuti tužbu protiv FS BiH.

Reklame

Najčitanije