FSS

FSS suspendovao Gobeljića

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić dobio je kaznu od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zbog skidanja šortsa u finalu Kupa Srbije.

Pantelićeva "čistka" u FSS: "Izvršen je puč"

Vršilac dužnosti predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić izvršio je velike promjene u rukovodstvu tog tijela.

Žigić: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao

Nemam nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor, sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv Škotske, ali mora se krenuti dalje", poručio je nekadašnji reprezentativac Nikola Žigić.

Pantelić odgovorio Vidiću: Kapitenu, zar ovako nož u leđa

Nemanja Vidić je podigao veliku prašinu u srpskoj fudbalskoj javnosti velikim kritikama i napadom na rad Fudbalskog saveza Srbije.

Partizan: Dugujemo FSS 411.000, a "oteto" nam 840.000 €

Fudbalski klub Partizan saopštio je da Fudbalskom savezu Srbije duguje 411.000 evra, komercijalnih pozajmica sa obaveznim vraćanjem, ali i navodi da je FSS kao treća strana u transferima "reketaškom taksom oteo" 840.000 evra.

FSS odgovorio Partizanu

Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom zahtjeva FK Partizan, koji se tiču prije svega nezadovoljstva suđenjem u Superligi Srbije.

Svi predstavnici FK Partizan napuštaju institucije FSS-a, bojkot rada

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će svi predstavnici kluba u institucijama Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige i Prve lige Srbije podnijeti ostavke i dalje bojkotovati njihov rad.

Novi dres fudbalera Srbije inspirisan Teslom

Novi dres fudbalske reprezentacije Srbije inspirisan je Nikolom Teslom.

Ivica Kralj: Novopazarci, glavu gore, ozdravite, pa svi na fudbal

Na sjednici Skupštine održanoj na Kopaoniku, Fudbalski savez Srbije (FSS) je ozvaničio odluku o povratku Novog Pazara u elitni rang srpskog fudbala, odnosno ulasku Loznice, Leskovca, Sremske Mitrovice i Kraljeva u prvoligaško društvo. Proslavljeni golman reprezentacije Jugoslavije i član Skupštine FSS, Ivica Kralj, u izjavi za Anadoliju kaže da je to najlogičnije rješenje u ovom trenutku.

FIFA stala uz Fudbalski savez Srbije, odbačena žalba FIFPro

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) obustavila je postupak koji je protiv Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pokrenulo Udruženje fudbalskih profesionalaca (FIFPro) zbog navodnog "kršenja principa i načela iz Statuta FIFA, kao i narušavanja integriteta Saveza.

Najčitanije