FUDBALSKA REPREZENTACIJA BIH

Edin Džeko pred Kazahstan: Moramo biti efikasniji

Reprezentacija Kazahstana je pokazali da ne odustaju do kraja, ali mi moramo biti efikasniji ovaj put, poručio je danas Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Fudbalerke BiH počele pripreme u Zenici

Okupljanjem u Trening centru N/FS BiH u Zenici ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je počele pripreme za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. sa Crnom Gorom i Maltom.

Petev: Bili smo bolji, zaslužili smo više

Bili smo bolji, zaslužili smo više od boda, poručio je Ivajlo Petev, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Zmajevima" samo bod protiv Kazahstana

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na stadionu „Bilino polje“ u Zenici u svojoj četvrtoj utakmici kvalifikacija osvojila samo bod protiv Kazahstana rezultatom 2:2 i tako šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine svela na minimum.

Petev i Šehić očekuju kvalitetan meč

Selektor Ivajlo Petev i golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić istakli su danas da očekuju kvalitetnu utakmicu protiv Kazahstana i pobjedu i pobjedu sutra naveče u Zenici u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Zmajevi" najavljuju pobjedu protiv Kazahstana

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su sinoć pobijedili Kuvajt u prijateljskoj utakmici, a već danas nastavljene su pripreme za naredni meč, kvalifikacioni protiv Kazahstana.

Petev: Nema nevažnih utakmica

Nema nevažnih utakmica, poručili su danas iz tabora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči subotnje provjere u Zenici na stadionu „Bilino polje“ protiv Kuvajta.

"Zmajevi" počinju pripreme za Francusku

Okupljanjem u Strazburu fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine danas počinje pripreme za nastavak kvalifikaciija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

„Zmajevi“ u Danskoj bez Radeta Krunića

Rade Krunić fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine propustiće u nedjelju prijateljsku utakmicu sa Danskom.

Krunić: Spojem mladosti i iskustva do pobjede

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu "Grbavica" u Sarajevu u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore pokušati prekinuti post od 11 utakmica u nizu bez ostvarene pobjede.

Najčitanije