Fabrika

Fabrika sode u Lukavcu na meti sajber kriminalaca: S računa "skinuli" 300.000 KM

LUKAVAC - Fabrika sode Sisecam Soda iz Lukavca Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona prijavila je slučaj sajber kriminala u kojem je oštećena za značajan finansijski iznos.

Bivši radnik "Fabrike duvana" Banjaluka dobio otpremninu pa ga tužili da je vrati

BANJALUKA - "Bulgartabac", vlasnik "Fabrike duvana" Banjaluka, sudskom tužbom protiv mene traži povrat novca koji sam 2011. godine kao otpremninu dobio od tadašnjeg vlasnika ove fabrike "Antonić tradea".

Otvorena kineska fabrika "Yanfeng" u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Svečanim presijecanjem vrpce danas je u Kragujevcu otvorena kineska fabrika Yanfeng Automotive Interiors, koja će proizvoditi komoponente za unutrašnjost automobila najpoznatijih svjetskih proizvođača, kao što je Mercedes.

Konačna odluka Folksvagena o fabrici u Turskoj do kraja godine

Folksvagen je odložio izgradnju pogona u Turskoj. To je pogodilo i turske liferante i stanovništvo koje trpi zbog nezaposlenosti i inflacije.

Prvu evropsku fabriku "Tesla" otvara u Berlinu

Izvršni direktor “Tesle” Ilon Mask rekao je da će prva njegova fabrika na evropskom tlu da bude otvorena u Berlinu, pošto poznati proizvođač automobila planira veliko širenje na globalnom nivou.

Fabrika "Goša" prodata za milion evra

Fabrika šinskih vozila "Goša" u stečaju prodata je " Želvozu 026" iz Smedereva za milion evra.

Hrvatska ulazi u bitku za Folksvagenovu fabriku automobila

Hrvatska ulazi u bitku za investiciju vrijednu više od milijardu evra, koliko njemački proizvođač automobila Folksvagen planira uložiti u svoju novu fabriku, javlja Večernji list.

Ponuda Srbina iz Kine za bijeljinsku "Šećeranu" dobila pozitivno mišljenje

BIJELJINA – Odbor povjerilaca "Fabrike šećera Bijeljina" dao je pozitivno mišljenje na pismo namjere koje je bankar iz Kine Dragan Guru Đuragin uputio i u kojem je izrazio spremnost da imovinu "Šećerane" plati 7.000.000 KM.

Veliki požar u fabrici u predgrađu Liona

LION - U postrojenju za proizvodnju baterija za bicikle u predgrađu Liona Vijurbenu jutros je izbio veliki požar, a nema izvještaja da je neko povrijeđen.

Fabrika čokolade uskoro u Novom Sadu

NOVI SAD - Vodeći svjetski proizvođač čokolade i kakaa visokog kvaliteta "Beri Kalebo" iz Švajcarske narednih mjeseci počeće izgradnju fabrike u Novom Sadu.

Najčitanije