Fabrika

Ponuda Srbina iz Kine za bijeljinsku "Šećeranu" dobila pozitivno mišljenje

BIJELJINA – Odbor povjerilaca "Fabrike šećera Bijeljina" dao je pozitivno mišljenje na pismo namjere koje je bankar iz Kine Dragan Guru Đuragin uputio i u kojem je izrazio spremnost da imovinu "Šećerane" plati 7.000.000 KM.

Veliki požar u fabrici u predgrađu Liona

LION - U postrojenju za proizvodnju baterija za bicikle u predgrađu Liona Vijurbenu jutros je izbio veliki požar, a nema izvještaja da je neko povrijeđen.

Fabrika čokolade uskoro u Novom Sadu

NOVI SAD - Vodeći svjetski proizvođač čokolade i kakaa visokog kvaliteta "Beri Kalebo" iz Švajcarske narednih mjeseci počeće izgradnju fabrike u Novom Sadu.

Eksplozija u indijskoj fabrici petardi, 23 mrtvih

NJU DELHI - U eksploziji u fabrici petradi i vatrometa na sjeveru Indije u srijedu poginule su 23 osobe, a još 14 je ranjeno, saopštila je policija.

Bračni par Obama producirao film za "Oscara"

Dokumentarni film "Američka fabrika", iza kojeg stoje u ulozi producenata bivši američki predsjednik Barak Obama i njegova supruga Mišel, najavljuje učešće u trci za "Oscara".

Batagon: Spremni smo da nastavimo projekat preuzimanja "Alumine"

ZVORNIK - Kompanija "Batagon" saopštila je kako je sud u Zvorniku na dan kada su htjeli uplatiti 43 miliona KM i otkupiti potražvanja koja Vlada RS ima u Fabrici glinice "Birač" donio neracionalnu odluku zbog koje su odustali od cijelog posla.

Eksplozija u fabrici u Kini, 10 nastradalih

PEKING - U eksploziji fabrike za gas u centralnoj Kini poginulo je 10 osoba, saopštile su kineske vlasti

Požar u fabrici paleta u Novom Gradu

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad ugasili su požar koji je izbio jutros u silosu fabrike paleta "Depal" u industrijskoj zoni Poljavnice kod Novog Grada.

Otvorena fabrika autodijelova ZF u Pančevu

​Njemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodijelova u Pančevu, u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vrijedna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

Evakuisana fabrika Tigar Tajers zbog dojave o bombi

PIROT - Fabrika autoguma Tigar tajers u Pirotu, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije Mišelin, jutros je evakuisana zbog anonimne dojave o navodno postavljenoj bombi, saopštila je ova kompanija.

Najčitanije