Fabrika

Najstarija američka fabrika oružja ide u stečaj

Medison - Najveća i najstarija američka fabrika oružja "Remington" ide u stečaj, pošto su propali pregovori sa Navaho indijancima o prodaji te kompanije njihovom fondu.

"Zavirite" u fabriku koja proizvodi Bentley Continental GT

Još od pedesetih godina prošlog vijeka ovaj automobil zaustavlja dah, a evo kako se pravi.

Fabrikama prodaja mršavija za 622 miliona KM

BANJALUKA - Ukupna vrijednost prodaje industrijskih proizvoda u prošloj godini u Republici Srpskoj, a koju su ostvarila preduzeća koja su se bavila industrijskom proizvodnjom, iznosila je 5.271.670.271 KM.

Ponovo radi fabrika za proizvodnju složenih borbenih sistema

U Kuršumliji je danas zvanično počela da radi Fabrika za mašinsku obradu metala u koju je investirano 45 miliona evra i u kojoj će se proizvoditi vojna oklopna vozila "Miloš" i "Lazar".

Uskoro izgradnja fabrike kafe: Vrijednost investicije 2,3 miliona evra

Grad Požarevac ustupio je zemljište u "Sjevernom bloku industrijske zone", bez naknade kompaniji "Bambi Succes" koja će izgraditi fabriku za proizvodnju kafe.

Borba za svaki metar: Manji razmak u fabrici nego na plaži

ĐENOVA - Italijanski priobalni regioni Veneto, Emilija Romanja i Furlanija-Julijanska krajina zatražili su danas da se smanji predviđeno rastojanje od pet metara među posjetiocima plaža.

Volkswagen ipak odložio ponovno pokretanja pogona u SAD

Njemačka kompanija je zbog pandemije virusa korona bila prinuđena da na još neko vrijeme odloži pokretanje pogona u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Folksvagen" otvara fabrike

FRANKFURT - Njemački proizvođač automobila "Folksvagen" nastavio je proizvodnju u svom najvećem postrojenju u Volfzburgu u sklopu šire inicijative za povratak na radna mjesta u Evropi, gdje je pandemija virusa korona uništila potražnju.

Korona ušla u najveću američku fabriku za preradu mesa

Kompanija Smitfild Fuds, vodeći svjetski prerađivač svinjskog mesa, saopštila je da će zatvoriti fabriku u SAD na neodređeno vrijeme zbog naglog širenja korona virusa među zaposlenima.

Gradi se fabrika kafe u Požarevcu

Grad Požarevac je bez naknade ustupio zemljište od 40 ari mješovitom preduzeću Bambi Sakces za izgradnju pogona za preradu i proizvodnju kafe.

Najčitanije