Fabrika

Bračni par Obama producirao film za "Oscara"

Dokumentarni film "Američka fabrika", iza kojeg stoje u ulozi producenata bivši američki predsjednik Barak Obama i njegova supruga Mišel, najavljuje učešće u trci za "Oscara".

Batagon: Spremni smo da nastavimo projekat preuzimanja "Alumine"

ZVORNIK - Kompanija "Batagon" saopštila je kako je sud u Zvorniku na dan kada su htjeli uplatiti 43 miliona KM i otkupiti potražvanja koja Vlada RS ima u Fabrici glinice "Birač" donio neracionalnu odluku zbog koje su odustali od cijelog posla.

Eksplozija u fabrici u Kini, 10 nastradalih

PEKING - U eksploziji fabrike za gas u centralnoj Kini poginulo je 10 osoba, saopštile su kineske vlasti

Požar u fabrici paleta u Novom Gradu

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad ugasili su požar koji je izbio jutros u silosu fabrike paleta "Depal" u industrijskoj zoni Poljavnice kod Novog Grada.

Otvorena fabrika autodijelova ZF u Pančevu

​Njemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodijelova u Pančevu, u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vrijedna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

Evakuisana fabrika Tigar Tajers zbog dojave o bombi

PIROT - Fabrika autoguma Tigar tajers u Pirotu, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije Mišelin, jutros je evakuisana zbog anonimne dojave o navodno postavljenoj bombi, saopštila je ova kompanija.

Ugašen požar na pogonu fabrike namještaja u Gradišci

GRADIŠKA - Ugašen je požar koji je juče izbio u proizvodnom pogonu Fabrike namještaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci kod Gradiške, a povrijeđenih lica nije bilo, rečeno je Srni u gradiškoj Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici.

Za mašinama u fabrici austrijske firme "Elsta Mosdorfer" 80 novih radnika

ŽIVINICE - U poslovnoj zoni Ciljuge 2 u Živinicama danas je otvorena nova fabrika austrijske firme "Elsta Mosdorfer", koja je, pored postojećih radnih mjesta, otvorila još 80 novih za lokalno stanovništvo. Ova firma sada broji 150 uposlenika.

Očekuje se da "Batagon" uskoro izvrši svoje obaveze

BANJALUKA- Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Banjaluci da je ugovor sa firmom "Batagon" o prodaji 43 miliona KM potraživanja Republike Srpske od fabrike glinice "Birač" u stečaju važeći sve dok ne bude raskinut, te da očekuje da će u narednom periodu to biti završeno.

Poginula dva radnika u fabrici u Kninu

KNIN - Dva radnika poginula su u nesreći jutros u kninskoj fabrici DIV TVIK.

Najčitanije