Facebook

Messenger dobija bitnu opciju za poboljšanje sigurnosti

​Facebook Messenger servis je u vlasništvu kompanije Meta, a sada je dobio neke nove funkcije koje se tiču end-to-end enkripcije razgovora.

Meta ukinula 134 lažna naloga na Instagramu i Facebooku

​Američka kompanija Meta saopštila je da je ukinula oko 134 lažna naloga na Instagramu i Facebooku zbog "neautentičnog ponašanja", tvrdeći da su povezani sa pojedincima u Iranu i da su uglavnom usmjereni protiv korisnika u Velikoj Britaniji.

Facebook i Instagram navodno razvijaju planove za NFT

Facebook i Instagram kreiraju budućnost u kojoj će korisnici imati mogućnost da prikažu nezamjenljive tokene (NFT-ove) koje posjeduju na svojim profilima na društvenim mrežama.

Facebook blokirao nalog ruske delegacije

​Facebook je blokirao zvanični nalog ruske delegacije na pregovorima o vojnoj bezbjednosti i kontroli naoružanja u Beču, izjavio je danas Konstantin Gavrilov, koji predvodi delegaciju Rusije.

Prevaranti na Facebooku prodaju lažne potvrde o vakcinaciji

LONDON - Prevaranti sa društvene mreže Facebook preusmjeravaju korisnike ka stranicama na kojima se navodno prodaju lažne potvrde o vakcinaciji za nevakcinisane, piše britanski Bi-Bi-Si.

Facebook napravio veliku promjenu

Mnogi korisnici su se mnogo puta žalili na komunikaciju sa podrškom Facebooka nakon što im je nalog na toj društvenoj mreži iz nekog razloga blokiran. Tako je sada Meta odlučila da pokrene novu funkciju.

Ostala bez naloga na Instagramu zbog metaverzuma

Instagram je onemogućio korisnicu sa nalogom @metaverse, nedugo nakon što je Facebook promijenio brend u Meta.

Nova opcija za Facebook i Instagram

Meta predstavlja novu karakteristiku "Year in Review", koja stiže na Facebook i Instagram.

Facebook ponovo sklonio mreže za dezinformisanje o koroni

Meta, Facebookova matična kuća, saopštila je u srijedu da je maknula zlonamjerne mreže koje su se koristile raspravama o vakcinaciji kako bi uznemiravale stručnjake i unosile podjelu u društvo, što potvrđuje da dezinformisanje u vezi s pandemijom ne popušta.

Facebook napušta direktor koji je vodio projekat kripto valute

VAŠINGTON - Direktor u finansijsko-tehnološkom sektoru Facebook-a, Dejvid Markus, saopštio je danas da napušta ovu kompaniju krajem godine kako bi počeo da radi na nečem novom.

Najčitanije