Facebook

Tehnički problemi s Facebookom u nekim dijelovima svijeta

Korisnici Facebooka, najveće društvene mreže na svijetu, imali su danas teškoća da se uloguju zbog tehničkih problema u pojedinim dijelovima svijeta, saopštila je uprava Faceboku na Twitteru.

Kako da zauvijek obrišete Facebook profil?

Želite da se zauvijek riješite Facebooka? Nema problema, ali prvo bi trebalo da razmislite da li želite svoj profil samo privremeno da deaktivirate ili da ga ugasite zauvijek.

Kako da zauvijek obrišete svoj Facebook nalog?

Želite se riješiti Facebooka? Nema problema, ali prvo biste trebali razmisliti da li želite svoj profil samo privremeno deaktivirati ili ga ugasiti jednom zauvijek.

Facebook pravi pomake u borbi protiv govora mržnje

Kompanija Facebook je saopštila da čini pomake na otkrivanju govora mržnje, grafičkog nasilja i drugih oblika kršenja njenih pravila, čak i prije nego što korisnici ove društvene mreže to primijete i prijave.

Facebook vam daje 10 minuta da poništite poslatu poruku

Facebookov dodatak za poništavanje slanja poruka, koji je prethodno bio rezervisan samo za beta korisnike, uskoro će postati dostupan svima.

Radojičić odgovara na pitanja građana na Facebooku i Twitteru

BANJALUKA - Povodom dvogodišnjice rada aktuelne gradske administracije, gradonačelnik Igor Radojičić organizovaće u utorak, 13. novembra, Facebook i Twitter čas u okviru kojeg će odgovarati na pitanja sugrađana o svim temama koje su u vezi sa radom gradske administracije i planovima za budući razvoj grada.

Brojni korisnici nakratko bili bez pristupa Facebooku

Brojni korisnici Twittera javljaju kako im Facebook ne radi, dok drugi ističu da nemaju nikakvih problema.

Desetine ugašenih Facebook i Instagram naloga uoči izbora u SAD

Ukupno 30 Facebook i 85 Instagram naloga uklonjeno je samo nekoliko sati prije otvaranja birališta u Sjedinjenim Američkim Državama

Šta su Facebook profili iz sjene?

Kako bi vam bolje približili šta su profili u sjeni, zamislite dvoje prijatelja, Milana i Jovanu. Na početku priče oboje nemaju profile na Facebooku.

Lični podaci korisnika "Facebook-a" dostupni na internetu

LONDON - Lični podaci 257.000 korisnika "Facebook-a", uključujući privatne poruke 81.000 korisnika, bili su dostupni na internetu od početka septembra, a moguće je da su ih dijelili ruski hakeri, javio je Bi-Bi-Si.

Najčitanije