Facebook

Učestale prijave prevara na Facebooku

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina upozorava građane da su u posljednje vrijeme česte prijave krivičnog djela prevara putem društvenih mreža.

Od krofni do žurki: Evo kako najveći brendovi koriste event marketing

Kada se danas kaže marketing, većina pomisli na e-mail marketing, marketing sadržaja ili plaćena marketinška pretraživanja. Rijetko kome bi pale na pamet krofne. Ali upravo krofne su ono što je Google koristio za promociju svoje linije proizvoda Google Home.

Uhapšen lažni doktor, varao preko Facebooka

Policija u Smederevu uhapsila je J.D. (44) zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući, prevario jednu ženu iz Smederevske Palanke, saopšteno je danas iz MUP-a.

Evropski parlament naljutio internet gigante

STRAZBUR - Tehnološke platforme i internet aktivisti podigli su danas glas protiv odluke Evropskog parlamenta o reformi regulative o zaštiti autorskih prava, što će autorima video snimaka, muzičkih numera, proizvođačima vesti i vlasnicima drugih prava omogućiti da zahtijevaju kompenzaciju za objavljivanje njihovog sadržaja onlajn.

Da li mladi napuštaju Facebook?

Problemi i nevolje s kojima se već mjesecima suočava najveća društvena mreža na svijetu negativno su se odrazili na način na koji je ljudi koriste.

Agencije traže dio profita od "Googla" i "Facebooka"

BRISEL - Najveće evropske novinske agencije optužile su "Google" i "Facebook" za besplatno preuzimanje njihovih vijesti i pozvale internetske gigante da podijele veći dio profita sa medijima.

Pali Facebook i Instagram

Rad sajtova Facebooka i Instagrama, kao i njihovih aplikacije, bio je u prekidu u velikom dijelu SAD i Evrope.

Nova istraga: Facebook pod lupom u Njemačkoj

Njemački antimonopolski regulator će ove godine preduzeti prve korake u svojoj istrazi protiv Facebooka, nakon što je utvrđeno da je ta društvena mreža zloupotrijebila dominantan položaj na tržištu kako bi prikupljala podatke o korisnicima bez njihovog znanja i pristanka.

Nova Facebook oznaka će pokazivati šta imate zajedničko sa strancima

Facebookova primarna uloga je da omogući korisnicima da ostanu povezani sa prijateljima i familijom.

Sputnjiku Srbija blokiran pristup Facebooku

BEOGRAD - Portalu Sputnjik Srbija onemogućen je pristup Facebooku saopštio je ovaj ruski medij na srpskom jeziku.

Najčitanije