Facebook

Borba za glasove iz šatora seli na Facebook

BANJALUKA - Za razliku od prošlih izbora i kampanja koje su obilježile konvencije, okupljanja pod šatorom uz muziku i piće te masovni skupovi u zatvorenom, ove godine političke partije birače će loviti uglavnom preko društvenih mreža, pojačanom medijskom kampanjom i direktnim kontaktom.

Zaposleni u Fabebooku radiće od kuće do jula 2021.

SAN FRANCISKO - Kompanija Facebook dozvoliće svojim zaposlenima da rade od kuće do jula 2021. godine zbog pandemije korona virusa, saopštila je portparolka te društvene mreže.

Twiter i Facebook sankcionisali Trampa zbog dezinformacija

NJUJORK - Društvena mreža Twitter zabranila je izbornom štabu predsjednika SAD Donalda Trampa da nastavi da šalje twitter poruke sa svog naloga (TeamTrump) dok ne povuče jedan video u kome predsjednik daje uvjeravanja da djeca gotovo ne mogu da se zaraze korona virusom.

Facebook počinje provjeru tačnosti sadržaja u BiH i regionu

Facebook je pokrenuo program provjere informacija sa Istinomjerom i agencijom Frans pres (AFP). Ukoliko procijene da je vijest ili priča lažna, biće prikazivana niže na pregledu vijesti, tzv. njuz fidu, što će značajno umanjiti njenu vidljivost.

Najzapraćenijima na TikToku Facebook nudi stotine hiljada dolara

Facebook je TikTok influenserima sa najvećim brojem pratilaca ponudio na stotine hiljada dolara da pređu na Instagram Reels.

Osam godina robije zbog objava na Fecebooku

HANOJ - Državljanin Vijetnama Ngujen Kvok Duk Vong osuđen je na osam godina zatvora nakon što je proglašen krivim zbog objava na Fecebooku za koje je okarakterisane da su protiv države, saopšteno je iz vijetnamskog Ministarstva javne bezbjednosti.

Facebook zabranio nasilne naloge povezane sa pokretom bugalu

Facebook je saopštio da je uklonio i zabranio stotine naloga povezanih sa nasilnim i antivladinim pokretom u SAD-u.

Cukerberg izgubio sedam milijardi dolara zbog bojkota oglasa

Mark Cukerberg, osnivač Facebooka, izgubio je sedam milijardi dolara zbog bojkota društvenih oglasa na toj društvenoj mreži.

Facebook će označavati potencijalno štetne objave

NJUJORK - Kompanija Facebook saopštila je da će početi da označava potencijalno štetne objave na svojoj mreži koje će ipak ostaviti zbog njihovog značaja za javnost.

Facebook će vas upozoriti ako pokušate da podijelite staru vijest

Facebook je implementirao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podijelite staru vijest.

Najčitanije