Facebook

Facebook ima alatku kojom prati lažne vijesti o sebi

Facebook je preduzeo značajne korake kako bi sprečio širenje lažnih vijesti na svojoj platformi, koja predstavlja i najveću svjetsku društvenu mrežu.

"Jezivo": Pad Facebooka otkrio šta zapravo rade s vašim fotkama

Tokom masovnog pada Facebooka, Instagrama i WhatsAppa korisnici su imali problema pri slanju i učitavanju medijskog sadržaja, a neki su primijetili jedan "jeziv" detalj.

Ne rade Facebook, Instagram, WhatsApp i Messenger

Facebook, Instagram i WhatsApp su prestali da rade pojedinim korisnicima širom Britanije i Evrope.

Njemačka kaznila Facebook sa dva miliona evra

Njemačke vlasti objavile su da su Facebooku izrekle kaznu od dva miliona evra u skladu sa zakonom koji je osmišljen za borbu protiv govora mržnje.

Rim kaznio Facebook sa više od milion dolara

Italijanaksa vlada saopštila je danas da je kaznila Facebook sa 1,13 miliona američkih dolara zbog nelegalnog prikupljanja privatnih podataka više od 200 hiljada građana Italije.

Znate li za ova nepisana pravila prijateljstva na Facebooku?

Poznata društvena mreža omogućava vam povezivanje s prijateljima gdje god oni bili, a mi vam donosimo put kroz funkcije kojima ćete to omogućiti.

Facebook potvrdio: Lansiramo kriptovalutu "libra" 2020.

Kompanija Facebook predstavila je danas planove za lansiranje vlastite kriptovalute pod nazivom "libra", u sklopu nastojanja da proširi svoje djelatnosti izvan društvenih mreža i da zakorači u sektor e-trgovine i globalnih plaćanja.

Facebook prati na koji način koristite telefon

Facebookova najnovija aplikacija za cilj ima da prati način na koji korisnici upotrebljavaju svoje telefone, a za ove informacije će nuditi novčanu kompenzaciju.

Facebook ne da svoje aplikacije novim korisnicima Huawei telefona

VAŠINGTON - Facebook je objavio da više ne dozvoljava da se njegove aplikacije unaprijed instaliraju u "pametne telefone" koje proizvodi kineski gigant Huawei.

Facebook otvara 500 radnih mjesta u tehnološkom sektoru

Kompanija Facebook otvoriće 500 novih radnih mjesta u tehnološkom sektoru u Londonu do kraja 2019. godine, uključujući stotinu poslova u domenu vještačke inteligencije, saopšteno je iz kompanije.

Najčitanije