Facebook Messenger

Šta je U-Report, novi servis na Viberu?

Korisnici Vibera i Facebook messengera u BiH od danas se mogu registrovati na komunikacijski kanal U-Report, koji predstavlja glas javnosti i promoviše učešće prvenstveno mladih, u stvaranju pozitivne društvene promjene.

Facebook redizajnirao Messenger za 2019. godinu

Facebook već neko vrijeme radi na dizajnu interfejsa za svoj Messenger, a izgleda da je on konačno kompletiran i polako pristiže korisnicima na telefonima širom svijeta. U pitanju je ažuriranje serverskog tipa, što znači da će korisnicima biti dostupno automatski u određenom trenutku.

Facebook Messenger ima nove opcije za sve ljubitelje selfija

Facebook je zavnično najavio uvođenje zanimljivih dodatnih opcija za kameru, koje planira da uvede u svoju popularnu čet aplikaciju Messenger.

Korisnici se žale na novi problem s Messengerom

Korisnici Facebooka sve češće prijavljuju najnoviju grešku koja utiče na njihovo korisničko iskustvo u okviru platforme, zbog koje se stare Messenger poruke vraćaju bez ikakvog objašnjenja i smisla.

Pao Facebook Messenger

Svjetski mediji prenose da aplikacija društvene mreže Facebook Messenger od ranih jutarnjih sati ne radi.

Facebook Messenger će uskoro prepoznavati poruke koje stižu od botova

Prema najnovijim izveštajima, Facebook testira sistem koji će moći da prepozna da li su direktne poruke (DM) došle od osobe koja je prava. Kompanija je sada i potvrdila da radi na ovoj funkciji.

Facebook Messenger dobija automatsko prevođenje poruka

Korisna opcija, a koja već neko vrijeme omogućava automatsko prevođenje komentara na platformi Facebook, stiže i na Messenger.

Facebook Messenger dobija video reklame koje se automatski puštaju

Facebook je izgleda odlučio da kompanijin Messenger servis nema dovoljno elemenata, pa je u aplikaciju za čatovanje dodao video reklame koje se automatski puštaju. Pristizanje funkcije korisnicima je već započelo, a može proći određeno vrijeme dok svi ne počnu da je primjećuju.

Aplikacije koje nude odličan kvalitet poziva

Ma koliko da su telefoni napredovali posljednjih godina, kvalitet poziva, to jest zvuka, nije u jednoj mjeri ispratio ovaj progres.

Messenger omogućava slanje videa i fotografija od 360 stepeni

Facebook donosi novo ažuriranje u svoju Messenger aplikaciju, koja korisnicima omogućava da drugima šalju fotografije od 360 stepeni i HD video.

Najčitanije